Kendall Jenner
Emma Roberts
Kate Beckinsale
Megan Fox
Anne Hathaway
Eva Longoria
Miranda Kerr
Leighton Meester
Kinek áll jobban, avagy sztárok azonos ruhákban — VII.rész
2012. december 31. 15:39
|
|
moncsicsi96visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 171382 offline
|
Kendall
Emma
Kate
Megan
Anne
Eva
Miranda
Leighton
Emma
Kate
Megan
Anne
Eva
Miranda
Leighton
2013. január 03. 14:39
|
|
Selena56567új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 23 Csatolások: 1 Azonosító: 142565 offline
|
Kendall
Emma
Kate
Megan
Elle
Eva
Miranda
Leighton
))
Emma
Kate
Megan
Elle
Eva
Miranda
Leighton
2013. január 11. 21:40
|
|
Twilighter1új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 89 Csatolások: 3 Azonosító: 193247 offline
|
Megané a legjobb!
2013. február 10. 16:51
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
1. Kendall Jenner - Itt nehéz volt a választás, és nem azért mert mindkettejükön nagyon jól állt, hanem épp ellenkezőleg. Nekem nagyon nem jön be a ruha, de Kendall alakjához tényleg jobban passzol.
2. Emma Roberts - Fú, nagyon bejön ez a kezeslábas, egyszerűen fantasztikus. Tény, hogy Emmát tényleg sápasztja, de Rebecca olyan, mintha egyel kisebb számot választott volna, és szerintem a blézer sem kellett volna.
3. Kate Beckinsale - Lucy nagyon mellélőtt ezzel a ruhával, és körülbelül az egész szettjével a hajánál kezdve addig a borzalmas kesztyűig. Kate viszont remekül fest benne!
4. Megan Fox - Tényleg jól áll mindkettejüknek ez a ruha, de Megan az Megan! Őt szerintem az égvilágon senki sem pipálná le. Fantasztikus!
5. Egyik sem. - Borzalmas ez a ruha. Nagyon megerőltettem magam, hogy tudjak választani, de sajnos nem ment.
6. Eva Longoria - Gyönyörű, gyönyörű és gyönyörű! Amandán sem lenne rossz, de ez nem kismamákra való.
7. Mindkettő. - Egyszerűen lehetetlen választani! Mindketten csodásan festenek ebbe a D&G ruciban, én is szívesen elfogadnám!
8. Leighton Meester - Igen, ez a ruha tényleg nem túl előnyös Bee számára, viszont Leighton-nak tökéletes!
2. Emma Roberts - Fú, nagyon bejön ez a kezeslábas, egyszerűen fantasztikus. Tény, hogy Emmát tényleg sápasztja, de Rebecca olyan, mintha egyel kisebb számot választott volna, és szerintem a blézer sem kellett volna.
3. Kate Beckinsale - Lucy nagyon mellélőtt ezzel a ruhával, és körülbelül az egész szettjével a hajánál kezdve addig a borzalmas kesztyűig. Kate viszont remekül fest benne!
4. Megan Fox - Tényleg jól áll mindkettejüknek ez a ruha, de Megan az Megan! Őt szerintem az égvilágon senki sem pipálná le. Fantasztikus!
5. Egyik sem. - Borzalmas ez a ruha. Nagyon megerőltettem magam, hogy tudjak választani, de sajnos nem ment.
6. Eva Longoria - Gyönyörű, gyönyörű és gyönyörű! Amandán sem lenne rossz, de ez nem kismamákra való.
7. Mindkettő. - Egyszerűen lehetetlen választani! Mindketten csodásan festenek ebbe a D&G ruciban, én is szívesen elfogadnám!
8. Leighton Meester - Igen, ez a ruha tényleg nem túl előnyös Bee számára, viszont Leighton-nak tökéletes!
2013. február 13. 18:46
|
|
BelaRebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 179694 offline
|
1:Kim
2:Emma
3:Kate
4:Megan
5:Anne
6:Eva
7:Miranda
8:Leighton
2:Emma
3:Kate
4:Megan
5:Anne
6:Eva
7:Miranda
8:Leighton
2013. február 13. 18:52
1. Kendall.
2. Rebecca.
3. Kate.
4. Megan.
5. Anne.
6. Eva.
7. Miranda.
8. Leighton.
Szerintem :'))
2. Rebecca.
3. Kate.
4. Megan.
5. Anne.
6. Eva.
7. Miranda.
8. Leighton.
Szerintem :'))
2013. február 26. 21:09
|
|
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline
|
Lucy Gyönyörű
!
2013. május 09. 14:30
1. Kendall - Kimnek sem állt olyan rosszul a ruha, viszont Kendall alakjához sokkal jobban illett, a lábai meg fantasztikusak.
2. Rebecca - Nekem blézerrel sokkal jobban tetszik a ruha, illett is a bőrszínéhez, Emmát viszont tényleg lesápasztotta.
3. Kate - Maradjunk annyiban, hogy Lucy-n borzalmasan állt ez a rózsaszín gönc, azzal a kesztyűvel meg abszolút tönkretette az összhatást, ami még így sem volt megnyerő. Legalábbis számomra.
4. Megan - Megan, Megan, Megan. Istennő! Én személy szerint imádtam a ruhát, Ditán is jól állt, viszont én a helyében nem vettem volna fel azt a harisnyát.
5. Elle - Borzalmas ruha, és egyikőjüknek sem állt olyan jól, de hát muszáj volt választani.
6. Eva - Mesésen festett, Amandának nem volt olyan előnyös ez a ruhaválasztás. Szépen kiemeli a pocakját, de az összhatás nem tetszik.
7. Mindkettő - Istenien festettek ki mindketten, tényleg lehetetlen lenne választani!
8. Leighton - Nyálcsorgatás lvl 487543987.
2. Rebecca - Nekem blézerrel sokkal jobban tetszik a ruha, illett is a bőrszínéhez, Emmát viszont tényleg lesápasztotta.
3. Kate - Maradjunk annyiban, hogy Lucy-n borzalmasan állt ez a rózsaszín gönc, azzal a kesztyűvel meg abszolút tönkretette az összhatást, ami még így sem volt megnyerő. Legalábbis számomra.
4. Megan - Megan, Megan, Megan. Istennő! Én személy szerint imádtam a ruhát, Ditán is jól állt, viszont én a helyében nem vettem volna fel azt a harisnyát.
5. Elle - Borzalmas ruha, és egyikőjüknek sem állt olyan jól, de hát muszáj volt választani.
6. Eva - Mesésen festett, Amandának nem volt olyan előnyös ez a ruhaválasztás. Szépen kiemeli a pocakját, de az összhatás nem tetszik.
7. Mindkettő - Istenien festettek ki mindketten, tényleg lehetetlen lenne választani!
8. Leighton - Nyálcsorgatás lvl 487543987.
2013. május 23. 16:54
|
|
D.KPOPvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.20. Hozzászólás: 464 Csatolások: 0 Azonosító: 196411 offline
|
Nagyon jó ruhák!!
1. Kendall Jenner
2. Rebecca Hall
3. Kate Beckinsale (de Lucy Liu is nagyon gyönyörű!! ^-^)
4. Megan Fox
5. Anne Hathaway
6. Eva Longoria
7. Miranda Kerr(Nagyon jól áll neki.)
8. Leighton Meester
Nagyon jó cikk let! ^-^
1. Kendall Jenner
2. Rebecca Hall
3. Kate Beckinsale (de Lucy Liu is nagyon gyönyörű!! ^-^)
4. Megan Fox
5. Anne Hathaway
6. Eva Longoria
7. Miranda Kerr(Nagyon jól áll neki.)
8. Leighton Meester
Nagyon jó cikk let! ^-^
2013. május 25. 11:15
1. Kendall Jenner
2. Rebecca Hall
3. Kate Beckinsale
4. Megan Foc
5. Elle Macpherson
6. Eva Longoria
7. Miranda Kerr
8. Mindkettő
2. Rebecca Hall
3. Kate Beckinsale
4. Megan Foc
5. Elle Macpherson
6. Eva Longoria
7. Miranda Kerr
8. Mindkettő
2013. július 03. 12:43
|
|
mikofruzsinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.25. Hozzászólás: 56 Csatolások: 4 Azonosító: 202534 offline
|
Kendall
Rebecca
Kate
Megan
Elle
Eva
Miranda
Beyoncé
Rebecca
Kate
Megan
Elle
Eva
Miranda
Beyoncé
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: