Magyarországra is elért a Gangnam Style
2012. szeptember 29. 07:25
A magyar szinvonal...szánalmas...az eredeti jobb....
2012. szeptember 29. 09:35
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Elképesztő, hogy miket ki nem talál még a világ.
De amúgy egész pörgős szám a Gangnam Style, szoktam hallgatni.
De amúgy egész pörgős szám a Gangnam Style, szoktam hallgatni.
2012. szeptember 29. 10:01
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
A klipp jól össze lett állítva,az tetszik,de a szöveg valami rika sz@r.Ennek ellenére megnevettetett
2012. szeptember 29. 12:51
|
|
Alice-chanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.09. Hozzászólás: 203 Csatolások: 276 Azonosító: 124670 offline
|
Ez mind szép és jó. Viszont az igazi (!)Kpop fanok nagy része, nem igazán őrül.
A legzavaróbb az, hogy olyan emberek akik a Gangnam style megjelenése előtt 1 héttel még le hülye kínaizta az összes Koreait, ma már Oppan Gangnam Style-t ordítja az utcán. Ez nem is lenne baj, ha miután elmúlna ez a nagy Gangnam style láz, utána egy héttel nem nevezné őket újra hülye kínainak.. (Nagy valószínűséggel ez lessz) + Amikor halandzsázva üvöltik..
Emelet, nagyon örülünk PSY oppa sikerének!! ^^ <3<3
A legzavaróbb az, hogy olyan emberek akik a Gangnam style megjelenése előtt 1 héttel még le hülye kínaizta az összes Koreait, ma már Oppan Gangnam Style-t ordítja az utcán. Ez nem is lenne baj, ha miután elmúlna ez a nagy Gangnam style láz, utána egy héttel nem nevezné őket újra hülye kínainak.. (Nagy valószínűséggel ez lessz) + Amikor halandzsázva üvöltik..
Emelet, nagyon örülünk PSY oppa sikerének!! ^^ <3<3
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. szeptember 29. 14:51
|
|
FashionLady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.11. Hozzászólás: 1110 Csatolások: 3 Azonosító: 155125 offline
|
Tudom Sunyiztál?!?! ne mááár. ennyire elrontani..
2012. szeptember 29. 15:41
|
|
GaHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 156073 offline
|
Szánalmas, komolyan... most azért hallgatja ezt magyarországon mindenki mert a világban is ez a menő?...
És a többi színvonalas koreai előadó?.. Ők hol vannak?
Aki lefikázta a koreaiakat, az miért is hallgatja tulajdonképpen ezt a számot?... Mert igazán érdekelne...
Aki lefikázta a koreaiakat, az miért is hallgatja tulajdonképpen ezt a számot?... Mert igazán érdekelne...
2012. szeptember 29. 15:57
|
|
Kirillavisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 136 Csatolások: 19 Azonosító: 162659 offline
|
vannak emberek akik ezt a számot annyira imádják, és ordibálják az utcán miközben azt sem tudják miről énekel PSY...fogadok, hogy ez a srác sem tudja.
mi kpop fanok kezdjük eléggé unni azokat az embereket, akik azt hiszik ettől ők fasza emberek lesznek...
mellékesen. PSY-t Bieber menedzsere is felkereste, hogy számot készítsenek vele. attól még hogy van egy ilyen száma ennek az embernek, nem azt jelenti, hogy ezen a szinten van. csinált egy ilyet is hisz most ez a "divat"...de ha az emberek meghallgatnák a többi számait rájönnének, hogy elég tehetséges ember. és hogy nem ebből az egyetlen egy számból él meg. Korea olimpiai zenéjét is ő énekelte... ami ezért elég nagy dolog.
mi kpop fanok kezdjük eléggé unni azokat az embereket, akik azt hiszik ettől ők fasza emberek lesznek...
mellékesen. PSY-t Bieber menedzsere is felkereste, hogy számot készítsenek vele. attól még hogy van egy ilyen száma ennek az embernek, nem azt jelenti, hogy ezen a szinten van. csinált egy ilyet is hisz most ez a "divat"...de ha az emberek meghallgatnák a többi számait rájönnének, hogy elég tehetséges ember. és hogy nem ebből az egyetlen egy számból él meg. Korea olimpiai zenéjét is ő énekelte... ami ezért elég nagy dolog.
2012. szeptember 29. 16:08
|
|
Mrs.Adél Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 174266 offline
|
A legtöbb ember csak azért énekli EZT az utcán, mert annyira röhejes PSY és nem azért hogy bárkit bántsanak vele csak jót röhögnek, hogy: OPAAN GANGNAM STYLE
A Kpop rajongók meg ne vegyék a szívükre, majd elmúlik ez az őrület
A Kpop rajongók meg ne vegyék a szívükre, majd elmúlik ez az őrület
2012. szeptember 29. 17:57
|
|
alexa0005új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 186852 offline
|
nagy dolog.
Ma, 15:41GaHee
Szánalmas, komolyan... most azért hallgatja ezt magyarországon mindenki mert a világban is ez a menő?...
_- igen nekem is ez a kérdésem fikáznak utána meg teli torokból ordítják! UI.:Na ezen igazodjunk ki!Szánalmas
Ma, 15:41GaHee
_- igen nekem is ez a kérdésem fikáznak utána meg teli torokból ordítják! UI.:Na ezen igazodjunk ki!Szánalmas
2012. szeptember 29. 21:02
|
|
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline
|
Az egész undorító, remélem nagyon hamar eltűnik ez az új tömeghisztéria. Sose láttam a klipet, sosem hallgattam meg magamtól a számot, mégis sajnos tisztába vagyok az egésszel. Az iskolába is folyamatosan ezt nyomatják... röhej.
2012. szeptember 29. 22:46
hát sírtam a nevetéstől mikor először láttam a klippet.
meg is utáltam... most meg beleégett az fejembe és nem tudom elfelejteni.
2012. szeptember 30. 07:14
Sosem hallottam még erről a butaságról, de nem is akarok.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.