Billie Joe Amstrong: „Én nem vagyok kib*szott Justin Bieber”
2012. szeptember 23. 19:05
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
Zsécii: Igazad van! Így utólag visszaolvasva tényleg kicsit, na jó nagyon is durva dolgokat írtam, nem mintha nem lett volna igaz, de a legkiakasztóbb az, hogy úgy szólják le a Green Day-t, hogy nem is ismerik őket!
2012. szeptember 23. 19:16
bettinakovacs56 írta:
prézli ja de Justin még Michael Jcksont is leelőzte a hírességével szóval...
úram isten...adjatok egy puskát hadd lőjem fejbe magam....ne haragúdj,ízlések eltérnek de ez már egyszerűen túlmegy ezen a határon..kicsit felháborított ez a kijelentés O-o
prézli ja de Justin még Michael Jcksont is leelőzte a hírességével szóval...
úram isten...adjatok egy puskát hadd lőjem fejbe magam....ne haragúdj,ízlések eltérnek de ez már egyszerűen túlmegy ezen a határon..kicsit felháborított ez a kijelentés O-o
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. szeptember 23. 19:17
|
|
Fannycska999rrrromantic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 3681 Csatolások: 163 Azonosító: 160042 offline
|
Erre egyszerűen nem tudok mit mondani. És ezt úgy kell érteni, ahogy mondom, fizikai képtelenség, hogy erről most véleményt mondjak.
2012. szeptember 23. 19:23
|
|
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline
|
GoKendra: Ugye? Nekem is ez jutott először az eszembe. Ha nem is voltam Michael Jackson rajongó, azért tisztában voltam a képességeivel és a tehetségével. Justin lehet, hogy híres, de csak egy felkapott kis celebecske. Michael a pop királya volt!
2012. szeptember 23. 19:28
|
|
Gordonvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 04.10.21. Hozzászólás: 200 Csatolások: 11 Azonosító: 485 offline
|
Azért nézzük már meg,hogy 20 év múlva Bieberre ki fog emlékezni? Még ha nyálas zenét is énekel,akkor sincs kimagaslóan jó dala. Régen legalább akiket "szidtunk"pl New kids on the block meg tsi,mégis ha most meghallom a step by step et,elmosolyodom. És ha Látom Donnie Wahlberget sorozatban akkor beugrik,hogy hmm régen ugribugi volt
Green Day maga nemében korszakos banda,pont azt a hiányzó űrt,vagy vonulatot vitte tovább amit Nirvana és az akkor bandák hagytak maguk után. Én megértem kirohanását,és egyet is tudok érteni,mert manapság nagyon kevés,vagy alig jut el az emebrekhez az igazi rockzene. Kevesen csinálják,főleg világszinten,mert nem "eladható"és kurva sok munka van benne. Egyszerűbb valamit kornyikálni,kicsit javítani a stúdióban és kész a tömegcucc! Régen egy zene irányzathoz egyfajat életérzés is társult,legyen az rock,pop,vagy egyéb. De Bieberhez,és társaihoz mit lehet hozzátenni? Úgy vágatod ahajad? Még stílusa sincs,mint anno egy Depeche Mode-nak,nem beszélve a rockbandáknak (GNR,Poison,Mötley Crüe,Bon Jovi stb.) Amik effektíve úgy tűntek hogy szedett,vedett cuccokban stb..de mind tudatos marketing volt,és valahogy mégis működtek. Ez egy parttalan vita,mindig az marad,kinek a pap-papné. Csak a "mai"fiataloknak nehezebb modern "ikont" választaniuk.
Saeder
2012. szeptember 23. 19:36
|
|
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline
|
Wow, Billie Joe megmondta
Azért ez tényleg - hogy a hangulathoz illően fejezzem ki magam - kibaszás...1988 óta zenélnek, erre egy Usher-féle tucatelőadó miatt nem hagyják befejezni a koncertet? Nem is JB-vel van a baj, hanem Usherrel, meg a szervezőkkel, hogy hagyták elhúzni az ő részét! De legalább elköszönt
2012. szeptember 23. 19:37
|
|
Mercy Lisavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 266 Csatolások: 3 Azonosító: 143373 offline
|
Én egyet értek Billie-vel! Én is kiakadtam volna! A szervezők meg k*pják be! A Green Day ott fog állni a színpadon egy jó darabig Justin meg nem!
Darkness
2012. szeptember 23. 19:44
|
|
Alishon. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 653 Csatolások: 537 Azonosító: 163409 offline
|
Szerintem teljes mértékben igaza volt. !
Ez az ember sok mindenkit maga mögé utasít, de az szemétség volt, hogy nekik lett rövidebb a koncert. Jobban is megszervezhették volna.
Darkness
2012. szeptember 23. 19:51
|
|
Dorisz97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.28. Hozzászólás: 85 Csatolások: 0 Azonosító: 128285 offline
|
JB fanok! Ezt ti sem gondolhatjátok komolyan. Nevetségesek vagytok. XD Azt sem tudjátok mi a zene de itt pattogtok. De tudjátok mit? Hallgassatok Justint mert az nektek való! :DDDDD
2012. szeptember 23. 20:20
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12633 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Fannycska999 @ 2012.09.23. 19:17)
Erre egyszerűen nem tudok mit mondani. És ezt úgy kell érteni, ahogy mondom, fizikai képtelenség, hogy erről most véleményt mondjak.
Lefogadom, hogy ezt te sem érted
2012. szeptember 23. 20:30
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Nem azért, de ez pofátlanság, a Green Day nem tegnap kezdte a zenélést, hogy ilyen megalázó helyzetbe hozzák őket. Az élő zenét nem lehet időzíteni, csak a playbacket... teljesen jogosan akadt ki, azért ez mindennek a teteje!
2012. szeptember 23. 21:01
Botrányos kirohanás?! Szerintem Billie magához képest még visszafogott is volt... de azért egy akármilyen rendezvényen a szervezők azt megengedjék maguknak, hogy az egyik fellépő egy másik miatt szenvedjen 'kárt', azért az megdöbbentő. És megalázó. Pláne akkor, ha ilyen nagy nevekről beszélünk (még olyan esetben is, ha nem egy kategória). Eláshatja magát az iHeart! Teljesen egyetértek BJ-vel, az meg hogy Justinnal példálózott, valahol érthető...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.