Demi Lovato: „Az én csapatomból fog kikerülni a győztes”
2012. szeptember 23. 11:47
|
|
JustaCatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 180 Csatolások: 0 Azonosító: 184790 offline
|
13-16? A szülőknek csak gratulálni tudok,kár hogy Britney kapta őket pedig szerettem volna ha az ő mentoráltja nyeri a versenyt,de így már hiszem...............
2012. szeptember 23. 11:55
Nem tartom helyesnek hogy az ilyen tehetség kutatókba 16 évnél fiatalabbakat is engednek indulni, mert legtöbbször a néző csak sajnálatból szavaz rájuk. Viszont azt elismerem, hogy a már eddig adásba került részekben volt két 13 éves kislány, akiknek iszonyú jó hangjuk van.
2012. szeptember 23. 11:59
O és amit előzőleg kifelejtettem, Demi hozzáállása helyes, csak így lehet felfogni, ha egy versenyt te szeretnél megnyerni...!
2012. szeptember 23. 11:59
|
|
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline
|
hajré Demiék csapata
2012. szeptember 23. 12:01
Felelőtlen szülő az, aki 13-16 éves gyereket elenged egy ilyen helyre... Lassan be kéne vezetni, hogy valami vizsgához, vagy akármihez kössék a gyerekvállalást és ha nem felelnek meg mint szülő, ne lehessen gyerekük. Arra nem gondolnak, hogy csalódik a gyerek, mert nincs tehetsége, nem értékelhető, vagy csak kevés ide és akkor utána jönnek a gondok. Bizonyított tény, hogy ilyen csalódások rossz irányba megváltoztatják az illetőt, felnőtteknél is, nem hogy gyerekeknél. Persze szerencsére ez még a ritkább eset. Egyébként örülök, hogy ha tényleg Britney kapja meg őket. Gatyába rázza a csapatot.
2012. szeptember 23. 12:10
|
|
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1463 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline
|
hajrá demi rmélem jomentor leszel:))))))))))
2012. szeptember 23. 12:14
|
|
essztipersona non grata |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.15. Hozzászólás: 1350 Csatolások: 0 Azonosító: 177910 offline
|
Én is nagyon meglepődtem, hogy a korhatár 13 évtől kezdődik... Szerintem még egy 13 évesnek a sulipadot kell koptatni, és nem tehetségkutatókba szerepelni. És ha valóban tehetséges, akkor megéri várni.
2012. szeptember 23. 12:32
|
|
MissHutchersonúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 184798 offline
|
Nagyon magabiztos Lovato, bár szerintem ez akkor sem garancia arra, hogy az ő mentoráltjai közül nyerjen valaki. Erre kb 25% esélye van jelen pillanatban 
Ami meglepett, az a korhatár, mint azt sokan említették. Egy 13 éves kisgyereknek semmi keresnivalója egy zenei tehetségkutatóban, amikor még csak a felnőtté válás küszöbén van (tudom, mindenkit idegesített ez a dolog, amikor 13 éves volt, meg a mostani 13 éveseket is, de ez így van) és talán még csak el sem kezdett változni a hangjuk. (A 16 éveseknek talán már nem változik) Szóval oké, hogy most szépen énekelnek, meg minden, de nem valószínű hogy ez így is marad. Vagy el tudják viselni a sikert ilyen fiatalon. Ezek az amcsi szülők úgy tűnik, rémesen ostobák, ha képesek elengedni szeretett (és talán el is kényeztetett) csemetéiket ide. Bár, anno nálunk is volt példa ilyenre, a Csillag születikben. Azok sincsenek mára már sehol sem.
Ami meglepett, az a korhatár, mint azt sokan említették. Egy 13 éves kisgyereknek semmi keresnivalója egy zenei tehetségkutatóban, amikor még csak a felnőtté válás küszöbén van (tudom, mindenkit idegesített ez a dolog, amikor 13 éves volt, meg a mostani 13 éveseket is, de ez így van) és talán még csak el sem kezdett változni a hangjuk. (A 16 éveseknek talán már nem változik) Szóval oké, hogy most szépen énekelnek, meg minden, de nem valószínű hogy ez így is marad. Vagy el tudják viselni a sikert ilyen fiatalon. Ezek az amcsi szülők úgy tűnik, rémesen ostobák, ha képesek elengedni szeretett (és talán el is kényeztetett) csemetéiket ide. Bár, anno nálunk is volt példa ilyenre, a Csillag születikben. Azok sincsenek mára már sehol sem.
2012. szeptember 23. 12:51
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Optimista felfogás, de azért tenni is kell valamit. A fiatalokkal tényleg jobban tud majd együttműködni. Sok sikert neki, és persze a versenyzőknek is!
2012. szeptember 23. 13:21
Úgy legyen! Jó, hogy korabeli mentoráltakat kapott!
2012. szeptember 23. 13:22
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
demi haja folyton változik?
mindegy ez most olyan hannah montana feelinges lett X'DDD amúgy szerintem ezt még nemlehet előre megjósolni, de lehet deminek igaza lesz
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: