Kemény Dénes visszavonul
2012. szeptember 23. 10:13
Az eddigi legjobb edző volt!
Sokat köszönhetünk neki, mondjuk a londoni szereplés után sejtettem, hogy 'ilyesmire készül. Látszott rajta, hogy nincs megelégedve a teljesítménnyel. Az utódját nem szeretném előre leírni, de egy biztos, hogy nagy terhet kap és azért gondolom meglesz az örökös összehasonlítgatás is.
2012. szeptember 23. 11:47
|
|
nitykeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 142649 offline
|
szerintem nem azért mondott le mert Londonba nem nyertek.Már nem fiatal és mindent elért edzőként amit lehet. Szerintem Benedek Tibor tudná folytatni a munkáját, hiszen ő is egy 3x olimpiai bajnok!
2012. szeptember 23. 12:11
|
|
Selena_Katy_Demivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 350 Csatolások: 6 Azonosító: 149724 offline
|
2012. szeptember 23. 13:05
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (Loulou @ 2012.09.23. 12:32)
A legjobb szöv.kap. a világon és örömmel tölt el, hogy Ő a mi csapatunk vezetője volt. Nem is volt, hiszen örökre az marad 
egyetértek
2012. szeptember 23. 17:52
|
Lora-girlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.02. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 166423 offline
|
Sajnálom, hogy visszavonul, de tekintve azt, hogy mennyi mindent tett le az asztalra, igazán megérdemli! Éppen ma találkoztam vele Miskolcon és őszintén mondom, rendkívül kedves, visszafogott, REMEK ember úgy, ahogy van! Köszönünk minden érmet és sikert, további sok sikert és boldog életet!!! Köszönjük, Kemény Dénes!!!
2012. szeptember 23. 18:08
|
|
jager.andorúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.01. Hozzászólás: 24 Csatolások: 0 Azonosító: 137604 offline
|
Dini Mester a Legjobb Magyar Edző!Rozsnyói Kati néni előtt! 
Köszönöjük Mester az áldozatos munkát,erőt,szeretetet amit adott a srácoknak!!!!Emelem pohararam a Világ LegKeményebb Edzőjére!!!!!!
Köszönöjük Mester az áldozatos munkát,erőt,szeretetet amit adott a srácoknak!!!!Emelem pohararam a Világ LegKeményebb Edzőjére!!!!!!
2012. szeptember 24. 07:44
|
|
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline
|
Pedig vele nagyon nagy magasságokba törtek a magyar vízilabdázóink. Sok sikert köszönhettünk neki. De biztos hogy akár bajnokságon, vagy az olimpián, de élőben fogja nézni
2012. szeptember 24. 10:28
marvellany énis ezt gondoltam,teljesen igazad van!
2012. szeptember 24. 14:04
|
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8034 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline
|
Már vártam ezt a hírt, és nem értek egyet a visszavonulásával. Nem azért vonul vissza, mert vissza akar vonulni, hanem a helyzet úgy kívánja. Lefogadom, hogy ha megint aranyéremmel tértek volna vissza a fiúk, akkor senki sem lépett volna ki. Hol van az a mondás, hogy a csúcson kell abbahagyni? Most már késő bánat... Szerintem a pekingi Olimpia után tudhatta, hogy 40 éves férfiak már nem tudnak az aranyért küzdeni. Ők már kiöregedtek ebből.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: