Előrehozzák az Oscar-díj jelöléseket
2012. szeptember 19. 16:04
Idézet (Norah @ 2012.09.19. 14:43)
Kiszámíthatóság ide vagy oda, de egyelőre ezek a tippjeim. Már évek óta alig tévedek. Tavaly is ki lehetett sakkozni. Külföldi oldalakon már jó ideje többnyire ezek a tippek. (*, aki szerintem megnyeri)
Legjobb férfi főszereplő:
Joaquin Phoenix (The Master)*
Daniel Day-Lewis (Lincoln)
Bradley Cooper (Silver Linings Playbook)
John Hawkes (The Sessions)
Denzel Washington (Flight)
Legjobb női főszereplő:
Maggie Smith (Quartet)*
Quvenzhane Wallis (Beasts of the Southern Wild)
Marion Cottilard (Rust and Bone)
Keira Knightley (Anna Karenina)
Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook)
Legjobb férfi mellékszereplő
Philip Seymour Hoffman (The Master)*
Russell Crowe (Les Miserables)
Dwight Henry (Beasts of the Southern Wild)
Robert De Niro (Silver Linings Playbook)
Alan Arkin (Argo)
Legjobb női mellékszereplő
Anne Hathaway (Les Miserables)*
Amy Adams (The Master) (vagy *)
Maggie Smith (The Best Exotic Marigold Hotel)
Helen Hunt (The Sessions)
Pauline Collins (Quartet)
Szerintetek?
Legjobb férfi főszereplő:
Joaquin Phoenix (The Master)*
Daniel Day-Lewis (Lincoln)
Bradley Cooper (Silver Linings Playbook)
John Hawkes (The Sessions)
Denzel Washington (Flight)
Legjobb női főszereplő:
Maggie Smith (Quartet)*
Quvenzhane Wallis (Beasts of the Southern Wild)
Marion Cottilard (Rust and Bone)
Keira Knightley (Anna Karenina)
Jennifer Lawrence (Silver Linings Playbook)
Legjobb férfi mellékszereplő
Philip Seymour Hoffman (The Master)*
Russell Crowe (Les Miserables)
Dwight Henry (Beasts of the Southern Wild)
Robert De Niro (Silver Linings Playbook)
Alan Arkin (Argo)
Legjobb női mellékszereplő
Anne Hathaway (Les Miserables)*
Amy Adams (The Master) (vagy *)
Maggie Smith (The Best Exotic Marigold Hotel)
Helen Hunt (The Sessions)
Pauline Collins (Quartet)
Szerintetek?
Keira Knightley-ból még mindig nem szerettek ki?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. szeptember 19. 16:06
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (rebellious @ 2012.09.19. 16:04)
Keira nem a legjobb színésznő. Tucatban rossz de ha normális filemkről van szó, meg tudja erőltetni magát. Oscart pedig nem fog nyerni.
rebellious
2012. szeptember 19. 16:07
Idézet (ophely88 @ 2012.09.19. 15:21)
Maggie Smith? Kicsukva.
Miért is?
2012. szeptember 19. 16:08
Várom már 
Tuti megint élőben nézem,mint az idén
Tuti megint élőben nézem,mint az idén
2012. szeptember 19. 16:08
Idézet (rebellious @ 2012.09.19. 16:04)
Ez csak egy tipp. Biztos, hogy nem fog nyerni. Főleg, hogy Remake-ről van szó.
rebellious
2012. szeptember 19. 16:15
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.09.19. 16:07)
Miért is?
A Quartet Január 4-én jelenik meg ami szerintem már későn van ahhoz hogy jelöljék a filmet vagy annak szereplőit. Akkor inkább Judi Dench a The Best Exotic Marigold Hotel miatt de az abszolút nyertes véleményem szerint Emmanuelle Riva lesz az Amourral.
rebellious
2012. szeptember 19. 16:18
Idézet (ophely88 @ 2012.09.19. 16:15)
A Quartet Január 4-én jelenik meg ami szerintem már későn van ahhoz hogy jelöljék a filmet vagy annak szereplőit. Akkor inkább Judi Dench a The Best Exotic Marigold Hotel miatt de az abszolút nyertes véleményem szerint Emmanuelle Riva lesz az Amourral.
Tényleg. Meg is feledkeztem erről az előrehozott Oscarról. Judinak nagyon örülnék.
2012. szeptember 19. 16:23
Idézet (ophely88 @ 2012.09.19. 16:15)
Limitált vetítés sem lesz előbb? Sokan csinálják, hogy 1-2 vásznon leadják a filmjüket decemberben, hogy kvalifikálják az Oscarra.
2012. szeptember 19. 16:24
Bradley fog nyerni (amennyiben őket jelölik) bár ha engem kérdezel, Bill Murray is lesz jelölve. Tegnap beszólt hogy nem bízik az Oscar jelölésben sem, nem még hogy a díjban. Ugyanezt eljátszották tavaly is. Meryl mondogatta hogy úgy sem kapni a Margareth szerepéért és csak adtak neki.
Maggie Smith? Kicsukva.

Maggie Smith? Kicsukva.
Meryl szerintem kegyelemből kapta meg az Oscart. Imádom, nagyon jól alakított, de a film egy "Jacques Foch" volt, borzalmas forgatókönyvel. Bill Murrayről már azt hittem, hogy lemondtak. Ezzel most megleptél.
2012. szeptember 19. 16:26
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Norah @ 2012.09.19. 16:18)
Tényleg. Meg is feledkeztem erről az előrehozott Oscarról. Judinak nagyon örülnék.
Az én tippeim Jennifer Lawrence, Emmanuelle Riva, Judi Dench, Barbara Streisand és Laura Linney, akik közül Riva nyer vagy esetleg Barbara. Keira filmje pedig nem remake lesz hanem könyvadaptáció tehát akár jelölni is lehetne de nem fogják mert 'túl' színházias lett és arra panaszkodnak sokan hogy nem szórakoztató és unalmas, mint egy színházi darab. Nem hinném hogy manapság díjaznák pont az Oscaron azt, aminek 'színház' szaga van. Bolondgombát egyik sem fog enni.
2012. szeptember 19. 16:39
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (rebellious @ 2012.09.19. 16:23)
Limitált vetítés sem lesz előbb? Sokan csinálják, hogy 1-2 vásznon leadják a filmjüket decemberben, hogy kvalifikálják az Oscarra.
Én úgy tudom hogy terveztek csak nem jött össze (legalábbis eddig nem).
Idézet (Norah @ 2012.09.19. 16:24)
Meryl szerintem kegyelemből kapta meg az Oscart. Imádom, nagyon jól alakított, de a film egy "Jacques Foch" volt, borzalmas forgatókönyvel. Bill Murrayről már azt hittem, hogy lemondtak. Ezzel most megleptél.
Meryl nagyszerű volt a Vaslady filmben de benne ugye nem igazán lehet csalódni alapból sem. A forgatókönyv nem volt jó, a film el lett cseszve, meglátszik hogy nem egy hivatásos filmrendező készítette.
rebellious
2012. szeptember 19. 17:13
Idézet (ophely88 @ 2012.09.19. 16:39)
Én úgy tudom hogy terveztek csak nem jött össze (legalábbis eddig nem).
Én még december 28-at olvastam nem olyan régen. Meglepne, ha Harvey Weinstein nem tudna kibulizni pár jelölést a filmnek. Muszáj lenne az idei felhozatalba beférnie, mert ahhoz meg túl korai a bemutatója, hogy a jövő évi díjszezonban esélye legyen.
2012. szeptember 19. 17:22
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (rebellious @ 2012.09.19. 17:13)
Én még december 28-at olvastam nem olyan régen. Meglepne, ha Harvey Weinstein nem tudna kibulizni pár jelölést a filmnek. Muszáj lenne az idei felhozatalba beférnie, mert ahhoz meg túl korai a bemutatója, hogy a jövő évi díjszezonban esélye legyen.
Én nem hallottam erről a dátumról. Ha 28 még belefér, akkor Ámen ...
2012. szeptember 19. 18:21
Szerintem a női kategória 2 esélyese Jennifer és Maggie. Azért tartom mindkettőt esélyesnek, mert én szemész szerint egyáltalán nem vagyok biztos Jennifer Oscarában. Ha úgy döntenek, hogy nem neki adják, akkor mindenképp Maggie Smith fogja megkapni, aki véleményem szerint simán megérdemelné a 3. Oscar díját. Főleg azok után amiken keresztül ment.
2012. szeptember 19. 18:29
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Bradley fog nyerni (amennyiben őket jelölik) bár ha engem kérdezel, Bill Murray is lesz jelölve. Tegnap beszólt hogy nem bízik az Oscar jelölésben sem, nem még hogy a díjban. Ugyanezt eljátszották tavaly is. Meryl mondogatta hogy úgy sem kapni a Margareth szerepéért és csak adtak neki.
Bradley nem valószínű, hogy nyerni fog. A jelölést még szinte biztosan ki fogják bulizni, amilyen fogadtatása volt a filmnek Torontóban, de jelenleg valóban Joaquin körül van a legnagyobb para. Volt persze elég példa már, hogy az Akadémia nagyon elszégyellte magát, amikor egy Bill Murray kaliberű színészről kiderült, hogy még díjtalan, úgyhogy alapvetően ő sem kizárandó.
Idézet (Alizgirl98 @ 2012.09.19. 15:38)
Kíváncsian várom már. Én nagyon örülnék, ha Jennifer Lawrence-t is jelölnék. 
Ő egyike azoknak, akiknek a jelölése szinte biztos. Eredetileg kérdéses volt, hogy átdobják-e mellékszereplő kategóriába majd, de szerintem ez most már kizárt. A nagyokosok mostanság inkább azon vitáznak, hogy nyerhet-e.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.