Christina Aguilera és Cee Lo Green kiszállnak a The Voice-ból
2012. szeptember 18. 19:14
Feilla shakira és usher lesz a helyettesük...de benne is volt a cikkben
2012. szeptember 18. 19:16
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Remélem valami normálisat raknak be a helyükre.Shakira szerintem jó választás lenne,esetleg még Robbie Williamset vagy Beyoncét tudnám elképzelni,de rájuk nincs túl nagy esély.Ushernek szeretem a számait,de én nem tudnám a Voiceban elképzelni.Bár az X-factorból és az American idolból kiindulva már azon sem csodálkoznék,ha Rebecca Blacket és Justin Biebert raknák be a helyükre.
2012. szeptember 18. 21:09
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.09.18. 19:16)
Remélem valami normálisat raknak be a helyükre.Shakira szerintem jó választás lenne,esetleg még Robbie Williamset vagy Beyoncét tudnám elképzelni,de rájuk nincs túl nagy esély.Ushernek szeretem a számait,de én nem tudnám a Voiceban elképzelni.Bár az X-factorból és az American idolból kiindulva már azon sem csodálkoznék,ha Rebecca Blacket és Justin Biebert raknák be a helyükre.
Kétlem hogy egy ilyen színvonalas tehetségkutatóba beraknának egy Rebecca Blacket. Robbie Williamset és Beyoncét jó választásnak tartanám, sőt inkább őket raknám be de Shakira és Usher helyébe...
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. szeptember 18. 22:15
|
|
Viki Malik |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 545 Csatolások: 0 Azonosító: 179754 offline
|
egyetertek selena_taylor_fan!!
2012. szeptember 18. 23:12
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (LULUPeas @ 2012.09.18. 21:09)
Kétlem hogy egy ilyen színvonalas tehetségkutatóba beraknának egy Rebecca Blacket.
Ezt igazából iróniának szántam.Ugye most Nicki Minaj zsűrizni fog az American idolban,ér erre értettem,hogy már azon sem csodálkoznék,ha Rebecca Blacket is beraknák a zsűribe.
2012. szeptember 19. 14:01
Különösebben nem érintett meg, mivel egyetlen részt sem láttam belőle.
2012. szeptember 19. 15:21
|
|
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1850 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline
|
de kár :c Christina volt az egyik legjobb zsűri..
2012. szeptember 19. 18:48
Őszintén remélem hogy Shakit pakolják oda, neki legalább van egy bizonyos mércéje, hogy akkor hogy is kell értékelni egy produkciót, mi volt benne a színvonalas, és mit kellett volna inkább elfelejteni..
Bár ha tényleg igaz hogy babát vár, akkor ő kilőve...
Bár ha tényleg igaz hogy babát vár, akkor ő kilőve...
2012. október 17. 15:23
Kár, hogy nem Shakira lesz pedig ő jó választás...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.