Így élne Barbie és Ken a valóságban.
2012. szeptember 08. 12:44
Hát ez érdekes
Én sohasem szerettem barbie-t és semmilyen babát sem, szó szerint kicsi koromban kidobtam a kukába ha kaptam egyet, mert nagyon fiús voltam és mindig autó kellett nekem
Egyébként nagyon jó lett a cikk
2012. szeptember 08. 15:04
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Van valami ebben a fotósorozatban.
Valami, ami nagyon tetszik.
Amúgy igaza van a fotósnak, hiszen szerintem egy "igazi" pasi nem érezné magát túl kellemesen ilyen "mégakakimisrózsaszín" világban..
Nagyon jók a képek.
Amúgy igaza van a fotósnak, hiszen szerintem egy "igazi" pasi nem érezné magát túl kellemesen ilyen "mégakakimisrózsaszín" világban..
Nagyon jók a képek.
2012. szeptember 08. 15:06
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Amúgy én sem voltam rajongója Barbie-nak, mármint szerettem babázni, de az ilyen Barbie-féle álomvilág sosem vonzott..
2012. szeptember 08. 15:50
|
|
selena2002új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 179358 offline
|
énis cserettem babázni de a barbie-nekem nagyon tulzás volt kissé.
2012. szeptember 08. 16:58
Én szerettem babázni és a barbie filmeket még mindig megnézem kishúgommal. A képsorozat ötletes, de gyerekeknek ne nagyon mutogassák.
2012. szeptember 08. 17:02
Még azt szeretném hozzátenni, hogy bár tényleg nagyon jók a képek Barbie egy álomvilág megtestesítője. Több millió kisgyerek rajong érte és ezt nem kéne tönkretenni.
2012. szeptember 08. 19:18
|
|
Viksönvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.10. Hozzászólás: 105 Csatolások: 0 Azonosító: 166946 offline
|
Anna333413 eljesen eggyet értek...Szeintem nem kéne azt hiresztelni hogy ken meleg.. És nem kéne ilyen fotókat csinálni!! Igaz hogy 13 éves vagyok de akoris szeretem Barbit.. És a kis unoka huomnak nem nagyon teccene az utolso kép.
!! hoy Barbinak rövid a haja:) !!!!!
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot
Járókerettel fotózták David Hasselhoffot