Mujahid Zoli felfedte legsötétebb titkát
2012. augusztus 30. 18:37
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Most nem akarok genyó lenni de amikor elsőnek meg láttam a tv-ben látszott rajta h nem gyengén homokos. Szóval most h felfedte ezt a nagy "titkot" nem igazán lepte meg a közönséget.
2012. augusztus 30. 20:05
|
DaffyDvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.01.13. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 143199 offline
|
Mujahid Zoli... most őszintén? Ő kicsoda? Valami korai megasztár korai kiesője volt, és azóta semmit nem lehetett hallani róla, most kap 15 perc hírnevet. Süllyedjen.
2012. augusztus 30. 21:03
|
|
Borcyhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 171302 offline
|
DaffyD egyetértek! Mikor megláttam a cikket, elgondolkodtam azon, hogy ki is ez a srác. Sokáig nem jutott eszembe. Eltűnt a süllyesztőben. Az itt lévők nagy része szerintem nem is emlékszik Rá. Innentől ez a cikk véleményem szerint teljesen értelmetlen...
2012. augusztus 30. 23:37
|
|
Gjony Bvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.14. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 129236 offline
|
én azt mondom h ezt eddig is megtehette volna
mert ezt nem kell szégyellni.
én is meleg vagyok és tudják rólam mert az első perctől kezdve vállalom a barátaim előtt, itthon nem, mert olyan bátor nem vok, de sztem már a szüleim is tudják....
mi is olyan emberek vagyunk mint bárki más.
és sok ember tudatlan, nekik mind2 h kit de vkit bántaniuk kell...
mert ezt nem kell szégyellni.
én is meleg vagyok és tudják rólam mert az első perctől kezdve vállalom a barátaim előtt, itthon nem, mert olyan bátor nem vok, de sztem már a szüleim is tudják....
mi is olyan emberek vagyunk mint bárki más.
és sok ember tudatlan, nekik mind2 h kit de vkit bántaniuk kell...
2012. augusztus 30. 23:50
szerintem nincs semmi baj azzal, ha vki meleg/lezbikus/biszex, másnak lenni nem egy választás, ez a fogantatásnál dől el... ez teljesen természetes^^ és ezt kibaszottul nem azért gondolom így, mert az öcsém is az.
2012. augusztus 31. 14:42
|
|
DarknessMisanthrope Vegan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 8003 Csatolások: 8879 Azonosító: 175987 offline
|
Idézet (Adrienn21 @ 2012.08.30. 23:50)
szerintem nincs semmi baj azzal, ha vki meleg/lezbikus/biszex, másnak lenni nem egy választás, ez a fogantatásnál dől el... ez teljesen természetes^^ és ezt kibaszottul nem azért gondolom így, mert az öcsém is az.
ezt csak ismételni tudnám (kivéve az öcsédről szóló részt
2012. augusztus 31. 17:59
Idézet (Adrienn21 @ 2012.08.30. 23:50)
Ez azért nem teljesen így van. =) hallottam már sok olyanról, aki pl. amiatt választotta saját nemét, mert a másikban csalódott és ez csak a leggyakoribb, még sok sok oka van annak, hogy valaki nem az ellenkező nemhez vonzódik. De igen, valóban van olyan, aki ilyennek születik, bár én egy ilyet sem ismerek személyesen. =) Engem nem zavarnak személy szerint, az egy dolog, hogy gusztusos, vagy sem, de nem kell mutogatni, levideózni és akkor nincs mibe belekötni. =)
2012. augusztus 31. 18:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.08.31. 09:50)
Teljesen jól látja a dolgot, de a helyében nem törődnék Magyarországgal ilyen téren, mert a magyaroktól csak a mocskolódást fogja kapni.
Pedig fog majd, csak idő kérdése.
2012. augusztus 31. 20:13
|
|
jennuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.03. Hozzászólás: 166 Csatolások: 0 Azonosító: 182392 offline
|
Ettől még nem lesz kevesebb a többitől, szóval nem kell mocskolódni.
Nem értem, hogy lehet ilyen hülye kommentet írni, hogy: Pedig csajt is találna magának. Nyílván találna, ha akarna, de mivel meleg így nem akar. Banyek..
Nem értem, hogy lehet ilyen hülye kommentet írni, hogy: Pedig csajt is találna magának. Nyílván találna, ha akarna, de mivel meleg így nem akar. Banyek..
2012. augusztus 31. 21:44
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Ő ki?Nem emlékszem rá. $
Adrienn21 teljesen igazad van
2012. szeptember 01. 19:46
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Ez tökre természetes dolog:) Nincsen azzal semmi baj ha meleg
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: