Tippek és trükkök az új tanévre
2012. augusztus 29. 17:08
Jó tippek, a takarítást például biztos megvalósítom
2012. augusztus 29. 17:39
|
|
M.Dorinaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 57 Csatolások: 0 Azonosító: 178609 offline
|
Nagyon jó cikk lett!
2012. augusztus 29. 18:02
És mi van ha valaki betartja az itt felsoroltakat, aztán az egyik osztálytársa egy mondattal hazavágja a harmadikai kedvét?
Kár hogy az ilyesmikre nem lehet felkészülni. Egyébként meg egész évben ezeket a dolgokat kéne művelni, nem csak augusztus végén ...
2012. augusztus 29. 18:09
|
|
vikike0614 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 950 Csatolások: 88 Azonosító: 138487 offline
|
jó cikk lett.! : ) tetszenek a tippek.remélem ezzel könnyeb lesz....
2012. augusztus 29. 18:19
|
|
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline
|
"Legyen ez álmaid egyeteme, hogy megfelelj a szüleidnek..." WTF? A szüleidnek? Már miért akarnék megfelelni a szüleimnek? Nem azért,de normális szülő hagyja,hogy a gyereke válassza ki,hova szeretne menni továbbtanulni. NEM A SZÜLEINKNEK TANULUNK,KÖNYÖRGÖM!
2012. augusztus 29. 18:39
|
|
10antavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.26. Hozzászólás: 196 Csatolások: 68 Azonosító: 115644 offline
|
Leah097
azt hiszem itt valami kavar lesz!
Legyen ez álmaid egyeteme, VAGY hogy megfelelj a szüleidnek...
szerintem így értette a cikk írója, de cáfoljon rám ha még sem
Egyébként jó cikk, jó tanácsokkal!
azt hiszem itt valami kavar lesz!
Legyen ez álmaid egyeteme, VAGY hogy megfelelj a szüleidnek...
szerintem így értette a cikk írója, de cáfoljon rám ha még sem
Egyébként jó cikk, jó tanácsokkal!
2012. augusztus 29. 18:56
Igen, nekem is tetszik a cikk, ideje is lesz nekilátnom és sajnos rögtön az első ponttal kezdenem
Egyébként pedig 10anta szerintem teljesen igazad van a szöveggel kapcsolatban
2012. augusztus 29. 19:23
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Jó kis tippek,majd igyekszem betartani őket
2012. augusztus 29. 19:59
|
|
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline
|
Pont tegnapelőtt kezdtem el kitakarítani a szobámat, az tényleg jó ötlet volt 
Célokat már tűzögetek ki magam elé, és igyekszem pozitívan is gondolkodni, bár ez az utolsó még nemigen megy...
A rendszerezés viszont nem az én reszortom, jobban szeretem fejben tartani a dolgaimat
Célokat már tűzögetek ki magam elé, és igyekszem pozitívan is gondolkodni, bár ez az utolsó még nemigen megy...
A rendszerezés viszont nem az én reszortom, jobban szeretem fejben tartani a dolgaimat
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: