Le a pattanásokkal!
2012. augusztus 23. 13:11
CrazyHeartx3, ez egy felettébb "értelmes" hozzászólás volt a sok "x'D"-vel megkoronázva -.- büszke lehetsz magadra!
2012. augusztus 23. 13:11
|
|
SütyღMaybe,Onceღ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.14. Hozzászólás: 3297 Csatolások: 579 Azonosító: 133242 offline
|
amúgy már nem csak arcradír meg tonik van.. szóval a többit ne is használjam csak ezt a kettőt? vagy mi? mind1..tudom hogy most azt kéne írni hogy "jó cikk lett",de már volt egy szinte ugyanilyen cikk..
2012. augusztus 23. 13:16
|
|
kassidyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 347 Csatolások: 10 Azonosító: 176704 offline
|
Nekem elég száraz a bőrön, meg genetikailag sem vagyok túl hajlamos a pattanásokra. Szerencsémre, mert látom, hogy a többi korombeli lány, illetve a fiúk is, mennyit küszködnek, szenvednek a pattanásokra miatt.
2012. augusztus 23. 13:38
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Szerencsére én nem vagyok pattanásos. Néha itt-ott elejtve van rajtam pár, de az alig látszik. Köszönöm gének.
D
2012. augusztus 23. 15:15
Én van hogy kamillateával megmosom az arcom, és tök dokat használ, nyáron szinte alig van
2012. augusztus 23. 15:17
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Tudom, hogy senkit nem érdekel, de én 11 éves koromtól elég nehéz eset voltam. Csinálhattam bármit, nagyon ronda volt a bőröm, de szörnyen. Hormon-gyógyszert kellett szednem, és egy éve újra normális.
Szóval ha jó a bőröd, értékeld jobban, mert mázlis vagy.
Szóval ha jó a bőröd, értékeld jobban, mert mázlis vagy.
2012. augusztus 23. 17:38
|
|
Barbi vagyok 95új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 183253 offline
|
Hát, kössz mindent
2012. augusztus 23. 17:53
|
|
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline
|
nekem valszeg az evés ivás és az étkezés is benne van. Bár nem dohányzom, nem iszok szénsavas üdítőket.
Am amiket írtatok arca azokat eddig is tudtam
Nekem az segít most is, amit a bőrgyógyász írt fel. Nekem sokáig nem volt bajom a pattikkal, de most egy féléve olyan lett az arcom, amit alig hittem el. Nagyon kivoltam, de már jobban vagyok. uborkát,élesztőt sokat használtam.
Am amiket írtatok arca azokat eddig is tudtam
2012. augusztus 23. 17:57
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
Jó tippek meg minden, csak én ezt már mind régen ismerem. Amúgy az meg nem igaz, hogy a csoki árt a bőrnek. mindenki azt mondja, de egyáltalán nem.
Én is pattanásos vagyok, de már egyre kevesebb van, és erre csak ennyit mondok: köszönöm Garnier!!
Én is pattanásos vagyok, de már egyre kevesebb van, és erre csak ennyit mondok: köszönöm Garnier!!
2012. augusztus 23. 18:06
Én az ilyen cikkeknek sosem hiszek, meg amúgy is mindenhol ugyanazt írják. Én már sajnos a hegekkel küzdök, amik néha halványulnak, de nagyon már nem javul. Járok kozmetikushoz, ő adott egy fekete szappan nevű szappant, vagy nem is tudom mi az, ilyen kencefice, az valamennyire bevált. Ám emellett még élesztőt is kentem az arcomra, azt feltétlenül próbáljátok ki, komolyan használ és puha is lesz a bőröd tőle.
Tonikkal ugyanúgy kenem, hogy leszárítsa a sebet. Viszont kozmetikusom azt mondta, hogy ne vegyek ilyen márkás sz.rokat, mert csak még jobban zsírosabb lesz tőle a bőröd. Szóval nem biztos, hogy mindenkinek ugyanúgy használnak ezek a cuccok, nekem ezek valamennyire beváltak. De ha már ilyen bőrradír meg ilyenek, akkor mindenféleképpen Garnier.
2012. augusztus 23. 18:21
|
missbritneyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.16. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 163913 offline
|
chapshe akkor kvittek vagyunk!! amikor kezelték egy évben kb. háromszor az arcom totál kitágultak a pórusaim, ott is miteszerek lettek rajtam, ahol addig nem voltak.. az összevissza kenceficék sem jó egyszerre egyfélét használjatok és amit tudni kell hogy nem az első alkalom után hatnak ! hanem ha folyamatosan használjátok őket..
nekem a Vichy Normaderm arcradír&maszk egyben, valamint a Vichy hidratálókrém problémás bőrre nagyon bevált !! semmi mást nem használok csak ezt a kettőt hetente kétszer és nagyon tuti..
nekem a Vichy Normaderm arcradír&maszk egyben, valamint a Vichy hidratálókrém problémás bőrre nagyon bevált !! semmi mást nem használok csak ezt a kettőt hetente kétszer és nagyon tuti..
2012. augusztus 23. 18:31
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
bigyuska100, köszi, és örülök, hogy egyet értünk.
2012. augusztus 23. 20:25
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
gyáá. néha sok pattim van,valamikor egyse.xdxd
most elég jó.xd.
de megfogadom a tanácsokta. végülis ezeket eddig is igy csináltam szóvallllllllllll..........(xd.:ppp)
most elég jó.xd.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett