Reméljük hogy meg is hal.
Csak vicceltem.
Előtte kínlódjon egy kicsit.
Izmok helyett rosszullét: Cristofel kikészül a szteroidoktól
2012. augusztus 06. 14:32
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Megérdemeli az ilyen hülye.....
2012. augusztus 06. 14:52
Úgy kellett neki
Döbbenetes, hogy mennyi hülye ember van ...
2012. augusztus 06. 15:10
(: pedig ő Pitbull .__."" :DDDaki hülye haljon meg ennyii XD
2012. augusztus 06. 15:13
Nem kell szurkálni/pumpálni magát, és nem lesz rosszul. De mit vártunk Cristofel-től??
2012. augusztus 06. 15:20
|
|
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline
|
sosem értettem az ilyen idiótákat akik szteroidokkal pumpálják magukat... saját maguknak ártanak, csak egy kis akaraterő kell ahhoz, hogy eljárjanak edzeni és akkor normális izmaik lesznek...
2012. augusztus 06. 15:47
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Mivel ILLEGÁLIS szteroidokkal lövi magát és ezt még hangoztatja is a médiában ebből ara következtetek, hogy nem is illegális a cucc vagy tényleg ennyire takarékon jár az agya ennek a gyereknek. (ha egyáltalán van neki). Ami meg a szteroidozást illeti, ha csak pumpálja magát és nem edz abból a látszat izomból nem lesz semmi sem
Persze ha már küzdeni is kell a "kubai macsó" kinézetért az már fárasztó. Szánalmas.
(amúgy ez is csak PR fogás, sajnos én s bírtam ki hogy ne szóljak a cikkhez, vagyis a legtöbbünknél bejött a polgárpukkasztás.)
(amúgy ez is csak PR fogás, sajnos én s bírtam ki hogy ne szóljak a cikkhez, vagyis a legtöbbünknél bejött a polgárpukkasztás.)
2012. augusztus 06. 16:03
|
|
Merkatz barbaraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.21. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 162409 offline
|
snoopy222 igazad van
2012. augusztus 06. 16:09
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Túl sokat sokat nem tudok erről a témáról, de veszélyes dolgot művel. Szteroidok között is hatalmas különbség van. Egy pálcikából nem lehet Schwarzenegger testet létrehozni csupán szteroidokkal!
Arra gyúrni is kell, ott a megfelelő étrend. De még ha sikerülne is elérnie azt amit akar, miután abbahagyná, ugyanúgy nézne ki mint a szteroidok előtt. Na megérné?
Tönkreteszi magát feleslegesen.
2012. augusztus 06. 16:13
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
mit akar ez már?lehet izmos attól még senkisem fogja jobban szeretni...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

1 felhasználónak tetszik: