Snooki magassarkúban, kisminkelve fog szülni
2012. augusztus 03. 11:34
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nem tudom milyen anya lesz, sőt el se merem képzelni... de remélem szülés után megfog komolyodni, mert ráfér. Amúgy, az rendben van, hogy eltervezi, hogy így szül... de olyan körülmények között, ami majd rávár.. ugy se az lesz a fontos, hogy néz ki...
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. augusztus 03. 11:41
|
|
Cinteevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 138466 offline
|
Ha ő így akar szülni így fog!Nemhiszem, hogy csak azért mert kicsit más mint a többi ember elkéne ítélni!Én imádom Snooki-t és tudom, hogy nagyon jó anyuka lesz belőle!!Képes volt lemondani elég sok szenvedélyéről a pici miatt, az, hogy szépen szeretne kinézni szülés közben nem olyan hű de nagy szám..
Snooki♥♥♥
Snooki♥♥♥
2012. augusztus 03. 11:58
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
miértelme?úgy is elfog folyni a smink -.-"
2012. augusztus 03. 12:12
Egy ilyen embernek nem szívesen lennék a gyereke...
2012. augusztus 03. 12:12
|
krisztinah01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 178144 offline
|
hát... meglátja a baba anyucit kisminkelve stb, aztán normális fejjel meg meg sem ismeri.. xĐ amúgy sztem szülés közben nagyon fogja bánni hogy kisminkelte magát...
2012. augusztus 03. 12:14
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
Az ilyen cikkek miatt megyek a falnak.. Miért kell róla cikket írni? Mindenki utálja és társai, de azért bent tartjátok a köztudatban azzal hogy ilyen felesleges cikkeket megírtok és kommentáljátok.
2012. augusztus 03. 12:38
Vízálló sminkről nem hallottatok? -.-" mi a tökömnek kell kommentálni, ha utáljátok, és egyáltalán miből gondoljátok, hogy nem fog megváltozni? már így is, sokat változott. Nem hord holdjárókat, és lényegesen kevesebbet sminkel.
2012. augusztus 03. 12:55
IQ nuku az tuti
Szerintem a gyerek nem azzal fog törődni, hogy milyen hosszú az anyja szempillája, vagy milyen színű a körme.. de ő tudja
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.