Döbbenet! A colorádói mozis gyilkost bálványozzák a tinik!
2012. augusztus 02. 13:14
|
|
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3396 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline
|
Nincs ki azoknak a tiniknek a négy kerekük, akik azt a gyilkost bálványozzák, aki a mészárlása során megsebesített egy alig egy éves kisbabát. Szörnyű, mik vannak manapság. Minél jobban fejlődik a világ, annál hülyébbek lesznek az emberek.
2012. augusztus 02. 13:17
|
|
CrazyAngelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.26. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 133917 offline
|
ezek nem normalisak.. egy normalis eppelmelyu ember nem tesz ilyen kijelentesekest..ezeket bekene zaratni
2012. augusztus 02. 13:18
Idézet (szösszenet99 @ 2012.08.02. 13:10)
ezt a pasast valahogy úgy kapták fel mint nálunk a viszkist nem?
jahh valóban régebben a Whiskys rabló celebbé változtatását sem értettem! mi a fenéért annyira felkapott a fazon hogy minden egyes híradó vagy műsor ő róla volt hangos??egy vicc volt az egész!
afféle "Magyar Robin Hood"-ot csináltak belőle vagy nem is tudom mit!
ha jól tudom lehet film is lesz róla!
háááá persze a Magyar történelem nem elég színes nem elég érdekes nem elég hősies hogy filmek témája legyen!! dee neem a Whiskys rablóó nahhh az igen abból kell film!
2012. augusztus 02. 13:20
Mivan?
Uram Atyám.. Egy ilyen kegyetlen embert istenítenek manapság? Nem tudom, hogy ilyenkor ez, hogy kijelenti ő imádja a colorádói gyilkost, átfut e az agyán az amit mond. Mert szerintem nem. Egy ép eszű ember nem bálványoz egy olyat, aki miatt 50 ember megsebesült és többen meghaltak...
2012. augusztus 02. 13:25
|
|
Sophie Ashleyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 175955 offline
|
Egyet értek az előttem szólokkal! Egy GYILKOST imádni????? Példaképnek tekinteni???? Inkább tekintek példaképnek egy zsák molylepkét, de nem egy gyilkost !!!!!!! Ha az ő családtagjukat veszteték volna el biztos mást ként állnak a dologhoz!!!!!
|
|
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline
|
Amerikában ennyi elmebeteg tini van? O.o Erre nem tudok mit írni......
"Olyan ember is akad, aki szerint James-t az ördög vezérelte, és ez az oka a lövöldözésnek."
Hol él az ilyen ember,a középkorban?
"Olyan ember is akad, aki szerint James-t az ördög vezérelte, és ez az oka a lövöldözésnek."
Hol él az ilyen ember,a középkorban?
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
Az a sok hülye p*csa abba nem gondol bele, milyen lenne, ha őt lőttek volna hasfalba. Azután is bálványoznák még? Ilyenkor érzem úgy, hogy a fejem beleb*szkodnám a falba, csak azért, hogy elfelejtsem amit olvastam -.-" de előtte meg az övéket.
Ja és persze, nagyon cuki... egy rottweiler szájában szétcincálva.
Ja és persze, nagyon cuki... egy rottweiler szájában szétcincálva.
2012. augusztus 02. 13:26
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Szerintem azért is istenitik, mert a filmbeli karaktert látják benne. De nem tudom fel fogni, hogy miért nem látják ennek az egésznek a súlyát! Ez nem egy film!
Aztán nehogy külön adatlapot is csináljanak neki ide
Aztán nehogy külön adatlapot is csináljanak neki ide
2012. augusztus 02. 13:28
|
patrícia4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 7621 Csatolások: 1240 Azonosító: 126309 offline
|
Ezek normálisak?Szexi,cuki?Úristen!
Most komolyan őt pártolni meg olyanokat írni hogy:ártatlan
Ő minden csak nem ártatlan.Őt nem az ördög vezényelte hanem szimplán csak az hogy nem normális a pali(őrült).Gondoljanak bele hogy milyen érzés lehetett azoknak akik a moziban voltak akkor vagy netán szemtanúi voltak ennek az egésznek.Még is milyen érzés lehetett hogy látod pl a melled ülő embert amint lelövik?Vagy a szülő elengedi a gyerekét a filmre és soha többet nem megy haza?Az biztos hogy ezekből is ki néznem a gyilkos hajlamot.Ha az én gyerekeim ilyeneket írogatnák az tuti hogy elvinném őket pszichológushoz hogy normális e,mert kétlem.Csak nehogy a következő mészárlás indítója vagy indítói ezek a netes emberek legyenek.
Mert könnyen előfordulhat hogy ezek össze fognak és tegyük fel előbb utóbb gyilkolni fognak.Hogyan lehet hogy ezeket meg se viselte az ez egész?Én nem voltam ott és semmi közöm se volt ehez az ügyhöz de mégis megviselt a hírre.És együtt érzek a családokkal akik abban a mészárlásban valakit elveszettek.Egy gyilkost hogy lehet imádni?(ezt nem értem).Az biztos hogy akármennyi részvétet kapnak a családok az attól még nem fogja vissza hozni nekik a szeretteiket.
Ezt a pasit úgy meg kéne kínozni mint az állat(több napos kínzás lenne)az fix.Aki 12 embert csak úgy megöl az nem ártatlan + a többit megsebesítette.
Most komolyan őt pártolni meg olyanokat írni hogy:ártatlan
Ő minden csak nem ártatlan.Őt nem az ördög vezényelte hanem szimplán csak az hogy nem normális a pali(őrült).Gondoljanak bele hogy milyen érzés lehetett azoknak akik a moziban voltak akkor vagy netán szemtanúi voltak ennek az egésznek.Még is milyen érzés lehetett hogy látod pl a melled ülő embert amint lelövik?Vagy a szülő elengedi a gyerekét a filmre és soha többet nem megy haza?Az biztos hogy ezekből is ki néznem a gyilkos hajlamot.Ha az én gyerekeim ilyeneket írogatnák az tuti hogy elvinném őket pszichológushoz hogy normális e,mert kétlem.Csak nehogy a következő mészárlás indítója vagy indítói ezek a netes emberek legyenek.
Mert könnyen előfordulhat hogy ezek össze fognak és tegyük fel előbb utóbb gyilkolni fognak.Hogyan lehet hogy ezeket meg se viselte az ez egész?Én nem voltam ott és semmi közöm se volt ehez az ügyhöz de mégis megviselt a hírre.És együtt érzek a családokkal akik abban a mészárlásban valakit elveszettek.Egy gyilkost hogy lehet imádni?(ezt nem értem).Az biztos hogy akármennyi részvétet kapnak a családok az attól még nem fogja vissza hozni nekik a szeretteiket.
Ezt a pasit úgy meg kéne kínozni mint az állat(több napos kínzás lenne)az fix.Aki 12 embert csak úgy megöl az nem ártatlan + a többit megsebesítette.
2012. augusztus 02. 13:30
|
|
SuperRussovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 170 Csatolások: 0 Azonosító: 159230 offline
|
szánalmas .... most ebbe mi a jó nem hogy egy gyilkost sztárolni komolyan azért mert lelött 14 embert wtf meg hogy cuki ez a csávó tuti valami mafia ember lehet ha ennyire ismerik de ez mai világ meg elég puhányan bánik ell ezekel az emberekel a halál büntetést vissza kéne vezetni mert nem elég ezeknek 1-2 év hanem ha tul sok embert öl vagy zsadista modon akkor egyböl halál kéne jó most Breyvik vagy ki fene annak tényleg nem ártana mert az elég durva volt de ezek az elmebeteg azért mert betegek nem azt jelenti hogy nem mehet börtönbe meg minek ennyi jog régen ezt megoldoték egyszerüben ha nem követed a szabályokat halálbüntetést volt és akkoriban nem nagyon voltak loppások .........
2012. augusztus 02. 13:30
Elmebeteg unatkozó semmirekellő beteg g~~i tinik, akik már nem tudnak mit kezdeni magukkal. Szánalmas.Ha rajtam múlna szépen visszatekerném az időt, és beültetném ezeket a hülye tiniket abba a bizonyos moziterembe, a lövöldözés előtt 10 másodperccel. Vagy ha ez nem válik be, akkor mindegyiket addig b@szkodnám a falhoz, amíg meg nem változik a véleményük. EGY GYILKOST ISTENÍTENI?! Ezek nem százasok, az biztos. James Holmes egy ELMEBETEG GYILKOS, aki még egy 9 éves kislányt és egy kisbabát is nyugodt szívvel lőtt arcon a moziban!
Na, lenyugodok, mert a végén még lesüllyedek a "holmiek" szintjére.
Na, lenyugodok, mert a végén még lesüllyedek a "holmiek" szintjére.
2012. augusztus 02. 13:31
|
lpmaskmancick |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.09.15. Hozzászólás: 3799 Csatolások: 991 Azonosító: 17852 offline
|
Tipikus internetes trollkodás. Olyan mint mikor a 4chanen istenítették a Luka Magnottát.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. augusztus 02. 13:35
Komolyan már nem is vagyok meglepve, az amerikaiak nem normálisak...
2012. augusztus 02. 13:40
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Mennyenek diliházba.. nem normálisak
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.