A Queen nem hajlandó fellépni az Olimpián Adam Lambert nélkül
2012. augusztus 02. 20:04
Olyan emberek voltak a megnyitón mint J.K.Rowling vagy akár a Mr, Beant alakító Rowan Atkinson. És persze a 4-szer is Oscarra jelölt Kenneth Branagh. Hozzájuk képest ő nincs sehol.
2012. augusztus 02. 20:08
2012. augusztus 02. 20:11
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (anna333413 @ 2012.08.02. 20:08)
tessék:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Branagh
http://hu.wikipedia.org/wiki/Joanne_Kathleen_Rowling
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rowan_Atkinson
http://hu.wikipedia.org/wiki/Kenneth_Branagh
http://hu.wikipedia.org/wiki/Joanne_Kathleen_Rowling
http://hu.wikipedia.org/wiki/Rowan_Atkinson
Hiába magyarázod nekik, nem értik meg hogy egy amerikai tehetségkutatós énekesnek semmi keresnivalója a fellépők között, ahogyan az 1D-nek sincs, pedig ők származás alapján megfelelnek de nem érdemelik meg a helyüket.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. augusztus 02. 20:13
|
|
Bellsh1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.21. Hozzászólás: 606 Csatolások: 37 Azonosító: 181061 offline
|
hát nekem eléggé mindegy..
2012. augusztus 02. 20:45
ophely88 sajnos igazad van, de legalább voltak az Olimpián olyan emberek is akik tényleg megérdemelték.
2012. augusztus 02. 20:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (anna333413 @ 2012.08.02. 20:45)
ophely88 sajnos igazad van, de legalább voltak az Olimpián olyan emberek is akik tényleg megérdemelték.
Egyébként oly mindegy, hogy ki mit akar, a szervezők döntik el, hogy mehet-e vagy nem. Ha úgy is döntöttek hogy mehet (de szerintem még a Queen sem mondhatja meg a szervezőknek hogy ki menjen) akkor talán kijuthat még de azzal megszegik a szabályokat, mondjuk, a záró részt mindig kevesebben nézik, mint az elejét, az eleje volt a lényeg amúgyis, ahol az 1D is elfér, elképzelhető hogy Adam is befér de ez még a jövő zenéje de ha engem kérdezel, túl későn szóltak neki, gondolom nem véletlenül
2012. augusztus 02. 20:51
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
A Queen szava parancs, itt nincs mese. Ha ők azt mondják, hogy XY-al akarnak játszani, akkor édesmindegy, hogy brit vagy kínai az illető, a rendezőknek rá kell hogy bólintsanak. És bolond a gyerek, ha nem hagy ott csapot-papot, hogy felléphessen velük.
Glamster
2012. augusztus 02. 21:10
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Cseniii03 @ 2012.08.02. 20:54)
Niall Horan sem brit...
amúgy ez korrekt. vagy megy az egész csapat, vagy pedig senki.
amúgy ez korrekt. vagy megy az egész csapat, vagy pedig senki.
Az Egyesült Királyságból bárki mehet. Írország is Nagy Britannia része ha úgy vesszük. Olyan ember nem léphet fel, aki nem ott született. Jól is néznénk ki ha csak britek mehetnének. Akkor Kenneth sem léphetett volna fel, mert ő is ír.
2012. augusztus 02. 21:37
|
|
MJJBarbyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 66 Csatolások: 0 Azonosító: 174828 offline
|
ophely88 szerintem előbb gondolkodj, mit írsz, aztán írd is le.. Hallgasd meg az 1D dalait, aztán rájössz, ne beszélj hülyeségeket.. -.-""
Egyébként meg nagyon örülök, hogy Adamet ennyire becsülik. A Queen egy óriási legenda, de amióta Freddie meghalt, valahogy nem az igazi.. Nem azt mondom, sosem lesz ugyanolyan, de Adammel jól jártak..
Egyébként meg nagyon örülök, hogy Adamet ennyire becsülik. A Queen egy óriási legenda, de amióta Freddie meghalt, valahogy nem az igazi.. Nem azt mondom, sosem lesz ugyanolyan, de Adammel jól jártak..
Glamster
2012. augusztus 02. 22:39
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (mse90 @ 2012.08.02. 20:51)
A Queen szava parancs, itt nincs mese. Ha ők azt mondják, hogy XY-al akarnak játszani, akkor édesmindegy, hogy brit vagy kínai az illető, a rendezőknek rá kell hogy bólintsanak. És bolond a gyerek, ha nem hagy ott csapot-papot, hogy felléphessen velük.
+ aki azt mondja, hogy halottak, az nem látta őket élőben. Nos én láttam. A Queen nagyon is él - akinek nem tetszik, az ne nézze őket. Adam pedig ebben nagyban hozzájárult. Hihetetlen erő és szenvedély van ebben a srácban, hihetetlen, hogy páran ezt nem látják
És igen, bolond, csak tudod, Adam ilyen... Nem a nézettségre megy, hanem arra, hogy ha megígér valamit, akkor ne okozzon csalódást. Hiszen a rajongói Japánban várnak rá. Azért ez elég kétes :/
2012. augusztus 02. 23:00
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (mse90 @ 2012.08.02. 20:51)
A rendezők diktálnak és nem a Queen diktál. Ők csak javasolhatnak. Ha pedig ezért nem lépnek fel és már aláírták a szerződést, akkor nagy csalódást fognak okozni a fanjaiknak és a Királynőnek is mert ő szereti őket.
2012. augusztus 02. 23:07
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.02. 23:00)
A rendezők diktálnak és nem a Queen diktál. Ők csak javasolhatnak. Ha pedig ezért nem lépnek fel és már aláírták a szerződést, akkor nagy csalódást fognak okozni a fanjaiknak és a Királynőnek is mert ő szereti őket.
Valószínűleg, ha tényleg Adamen áll a fellépésük, akkor ő biztosan inkább nemet mond nekik az elfoglaltságaira hivatkozva, hogy a Queen fellépjen. De azért teljesen jogos, hogy kiborultak: jelenleg - akár elfogadható, akár nem - ő a frontemberük, és még szép, hogy nem akarnak mással fellépni. Egy bandát miért szednek szét? Még ha csak ideiglenes is volt.
Nem értem, miért kell fent akadni és ilyen véresen komolyan venni. Azért Adam Lambert nem hozható egy kategóriába a One Directionnel - ha csak meghallgatod egy fellépését, láthatod, hogy érti a dolgát.
2012. augusztus 02. 23:36
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Glamster @ 2012.08.02. 23:07)
Valószínűleg, ha tényleg Adamen áll a fellépésük, akkor ő biztosan inkább nemet mond nekik az elfoglaltságaira hivatkozva, hogy a Queen fellépjen. De azért teljesen jogos, hogy kiborultak: jelenleg - akár elfogadható, akár nem - ő a frontemberük, és még szép, hogy nem akarnak mással fellépni. Egy bandát miért szednek szét? Még ha csak ideiglenes is volt.
Nem értem, miért kell fent akadni és ilyen véresen komolyan venni. Azért Adam Lambert nem hozható egy kategóriába a One Directionnel - ha csak meghallgatod egy fellépését, láthatod, hogy érti a dolgát.
Kenneth önként jelentkezett hogy szeretne Shakespearet olvasni és nem őt választották elsőként, pedig a Királynő által lett Sir idén és ő a Királynő 'kiskutyája' most és a rendezőket az sem érdekelte, Kenneth is úgy került be, hogy akit helyette szemeltek ki, az lemondta a megjelenést ami bizonyítja hogy a rendezők döntenek, hiszen Kenneth odakint elismert ember, pont mint a Queen tagjai és ha Kennethnek nem lehetett, akkor a Queennek sem lehet. Nekem oly mindegy, hogy a Queen fellép-e vagy nem, én nem veszem komolyan, a megnyitót sem néztem csak beletekertem, csalódás volt az is. Giccsparádé lett. Csak a szabály, az szabály. Oké, hogy van hangja és nem is akármilyen, tud énekelni ellentétben aZ 1d tagjaival szemben de a szabály az szabály. Ha komolyan veszik a szabályokat nem mehet bár hozzá kell tennem, hogy elég nagy kétszínűség részükről hogy a James Bond filmben és a táncparketten is engedtek embereket táncolni és szerepelni akikről mellesleg lerí hogy nem britek és most azt mondják, hogy 'szabályszegés'. Szóval ezt én sem értem, a szabály az szabály, akkor miért nem tartják be?
Glamster
2012. augusztus 02. 23:51
|
|
Glamster☾ |
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.02. 23:36)
Kenneth önként jelentkezett hogy szeretne Shakespearet olvasni és nem őt választották elsőként, pedig a Királynő által lett Sir idén és ő a Királynő 'kiskutyája' most és a rendezőket az sem érdekelte, Kenneth is úgy került be, hogy akit helyette szemeltek ki, az lemondta a megjelenést ami bizonyítja hogy a rendezők döntenek, hiszen Kenneth odakint elismert ember, pont mint a Queen tagjai és ha Kennethnek nem lehetett, akkor a Queennek sem lehet. Nekem oly mindegy, hogy a Queen fellép-e vagy nem, én nem veszem komolyan, a megnyitót sem néztem csak beletekertem, csalódás volt az is. Giccsparádé lett. Csak a szabály, az szabály. Oké, hogy van hangja és nem is akármilyen, tud énekelni ellentétben aZ 1d tagjaival szemben de a szabály az szabály. Ha komolyan veszik a szabályokat nem mehet bár hozzá kell tennem, hogy elég nagy kétszínűség részükről hogy a James Bond filmben és a táncparketten is engedtek embereket táncolni és szerepelni akikről mellesleg lerí hogy nem britek és most azt mondják, hogy 'szabályszegés'. Szóval ezt én sem értem, a szabály az szabály, akkor miért nem tartják be?
Hát ez az
Amúgy a megnyitón elaludtam, nagyon sok felesleges, és néhol érthetetlen rész volt benne
2012. augusztus 03. 00:59
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Glamster @ 2012.08.02. 23:51)
Amúgy a megnyitón elaludtam, nagyon sok felesleges, és néhol érthetetlen rész volt benne
Egyetértek. Nagyon 'döfi' lett, töröltem is le egyből.
A Take That koncertre leszek még kíváncsi aztán annyi szóval azt már nem fogom meg sem szerezni csak youtube-on rákeresek.
Black Hearth2
2012. augusztus 03. 01:22
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.08.02. 23:00)
Tudom, tudom... De szerintem akkor is tisztelik őket annyira, hogy beleegyeznének egy ilyen kérésbe.
Glamster
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?