A Queen nem hajlandó fellépni az Olimpián Adam Lambert nélkül
2012. augusztus 02. 12:24
|
|
nora roseGŁΛMβΣЯƬ ❤ Echelon ·o. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 1574 Csatolások: 25 Azonosító: 137667 offline
|
Én is nagyon örülök, hogy a Queen ennyire megszerette Ad-t és, hogy Őt szeretnék énekesnek az Olimpián. Reménykedem, hogy a származásával ellentétben megengedik, hogy fellépjen, meg persze előbb még azon, hogy elvállalja.
2012. augusztus 02. 12:44
|
|
foolishdoll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.30. Hozzászólás: 694 Csatolások: 0 Azonosító: 128436 offline
|
Adaaaaaam *-*-*-* <3 <3 <3
2012. augusztus 02. 12:52
I <3 Adam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*_*
2012. augusztus 02. 14:05
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
2012. augusztus 02. 16:29
Idézet (GaGaFan @ 2012.08.02. 10:39)
Cynthia:
Mi az, hogy mit keresnek egy ilyen rangos eseményen?? Ha nem tudnád ők is elég magasan vannak a ranglétrán, csak úgy mint, az olimpia... Mellesleg ők 1-2 év alatt világsikert értek el, ami nagyon szép teljesítmény, mert nem sokan képesek ilyen rövid idő alatt ide eljutni.. Szóval csodálni kellene őket, emitt, nem utálni!!
Mi az, hogy mit keresnek egy ilyen rangos eseményen?? Ha nem tudnád ők is elég magasan vannak a ranglétrán, csak úgy mint, az olimpia... Mellesleg ők 1-2 év alatt világsikert értek el, ami nagyon szép teljesítmény, mert nem sokan képesek ilyen rövid idő alatt ide eljutni.. Szóval csodálni kellene őket, emitt, nem utálni!!
Azt tudom, és sajnos látom is hogy egyre magasabban vannak minden listán, de ezt is csupán a cukipofijuknak köszönhetik. Ha egy ragyás arcú gnóm énekelné a semmitmondó dalaikat, akkor gondolom mindenki kifújjolná őket, szóval erről ennyit. Ember, tudod mi az az Olimpia? Tudod hogy milyen rangos esemény? Ha ezekre a kérdésekre igen lenne a válasz, akkor nem győzködnél.
Egyébként erről például Eric Saade jutott eszembe, mennyire szerettem annó, de amikor kijött az albuma és nem tetszett, akkor minden teketória nélkül megmondtam hogy sz_r, helyes pofi ide vagy oda
Idézet (ZsófiiCicus @ 2012.08.02. 10:14)
shannel és Cynthia :
ez úzon jelezném nektek,h 100x többet tettek ,- és fognak letenni arra a bizonyos asztalra,mint ti valaha is fogtok!
sztetek nem érdemlik meg? ééés? senki sem kérte ki a véleményeteket...
am meg sztetek nem tölti el őket boldogsággal,h felléphetnek?
gondolkodjatok már egy kicsit!! kb. 1000x tönn rajongójuk van,mint utálójuk,és azért mert ti nem szeretitek,azért nem léphetnek fel?
szánalmas,h még most is csak gyűlölködni tudtok,de magatokra vessetek :///
ez úzon jelezném nektek,h 100x többet tettek ,- és fognak letenni arra a bizonyos asztalra,mint ti valaha is fogtok!
sztetek nem érdemlik meg? ééés? senki sem kérte ki a véleményeteket...
am meg sztetek nem tölti el őket boldogsággal,h felléphetnek?
gondolkodjatok már egy kicsit!! kb. 1000x tönn rajongójuk van,mint utálójuk,és azért mert ti nem szeretitek,azért nem léphetnek fel?
szánalmas,h még most is csak gyűlölködni tudtok,de magatokra vessetek :///
Honnan tudod hogy most ki vagyok, mit csinálok, és mi lesz belőlem 20 év múlva? Azt neked most megmondom, hogy rájuk 10 év múlva se fog senki emlékezni, ugyan úgy lejárt lemez lesz mint pl. a '90-es évekbeli fiúbandák most.
A rajongók száma meg nem tükrözi az igazi tehetséget, de majd néhány év múlva rájössz.
Nem azzal van problémám hogy vannak, hanem azzal, hogy a csapból is ők folynak, de igen, eléggé felháborított hogy az Olimpián ott lesznek. Oda tehetség kellene, az, ami nekik nem sok van. Ha lenne, akkor nem ilyen retek zenével nyomulnának.
Mindegy, részemről lezártnak tekintem a témát.
2012. augusztus 02. 17:35
|
|
Maya110új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 182031 offline
|
Hát még jó,hogy ragaszkodnak hozzá!
Adamnek olyan hangja van, hogy juj..Én pedig,mint megrögzött Queen fan, nem igazán repestem,hogy új énekessel kezdtek turnézni,de meghallgatja az ember,és azt mondja: az anyja! Ez a srác büszkén léphet Mercury nyomdokaiba. Az a hapsi egy legenda, de Lambert valóban életet lehelt a Queen együttesbe,amiért hálás vagyok neki.
Ott a helyük az Olimpián!
2012. augusztus 02. 18:39
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
jó lenne h ha Adam is fel lépne az Olimpiai zárón.nem lenne nagy gond sőt még jobb is lenne,ha ő is ott lenne
2012. augusztus 02. 18:49
Na ez egy remek ötlet a részükről!
Ettől már csak az lenne jobb, ha Freddie is színpadra lépne, de sajnos már nem lehet.
2012. augusztus 02. 19:41
|
|
lostgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.10. Hozzászólás: 318 Csatolások: 2972 Azonosító: 16333 offline
|
Idézet (GaGaFan @ 2012.08.02. 10:39)
Cynthia:
Figyelmedbe ajánlom, ha esetleg nem tudnád mi is az az Olimpia: http://hu.wikipedia.org/wiki/Olimpiai_j%C3%A1t%C3%A9kok
Kicsit nagyobb volumenű, mint ez a kis tinibanda. Hogy ne legyek annyira OFF: Adamnak nagyon örülök, remélem sikerül egyeztetni!
2012. augusztus 02. 19:50
|
|
Lunesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.15. Hozzászólás: 467 Csatolások: 0 Azonosító: 173511 offline
|
Úristen.. Már csodálkoztam, hogy hol volt az olimpián a vándájreksön, de most megnyugodtam, mégis ott lesznek a nyálgépek.
Viszont legalább Adamnek ott kell lennie, hogy egy kis szívonalt is vigyen a dologba!!!
Viszont legalább Adamnek ott kell lennie, hogy egy kis szívonalt is vigyen a dologba!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: