Én személyszerint örülök, hogy a Queen ennyire ragaszkodik Adamhez. Remélem, sikerül valahogy összehozniuk ezt a dolgot.
A Queen nem hajlandó fellépni az Olimpián Adam Lambert nélkül
2012. augusztus 02. 10:59
Felesleges azon veszekedni, hogy miért lettek híresek az 1D tagjai...egyértelmű. A cikk meg végképp nem erről szól.
Én személyszerint örülök, hogy a Queen ennyire ragaszkodik Adamhez. Remélem, sikerül valahogy összehozniuk ezt a dolgot.
2012. augusztus 02. 11:02
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
A szabály az szabály. Ha származása miatt nem felel meg a feltételeknek, akkor megfelel más. Fejből tudnék 5 embert mondani aki felléphetne velük és megfelel minden szempontból. Ne Jessie J-t akarják már betenni melléjük.
Megáll az ész.
2012. augusztus 02. 11:03
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
Szerintem az 1D-nél nem azon van a ahngsúly hogy tehetség nincs elég a hátuk mögött hanem inkább a tapszatlat nincs meg még kellően.Én nagyon örülnék ha Adam lépne fela Quennel de tény hogy ő nem angol és azért jobb ha legalább az Olimpián csak olyanok lépnek fel ott azért nem kéen ezt a hagyomáynt felrúgni.
De lesz ami lesz,ezt úgyis a szerevezők döntik amjd el.
De lesz ami lesz,ezt úgyis a szerevezők döntik amjd el.
2012. augusztus 02. 11:03
ciel:
Én pl. Michael Jacksont is szeretem, de nem azért, mert helyes a pofija!!! Egyébként te nem lennél büszke egy X-Faktoros 3. helyre.Jah és szerinted nem tehetségesek, de többen vannak akik szerint azok!!!
Én pl. Michael Jacksont is szeretem, de nem azért, mert helyes a pofija!!! Egyébként te nem lennél büszke egy X-Faktoros 3. helyre.Jah és szerinted nem tehetségesek, de többen vannak akik szerint azok!!!
2012. augusztus 02. 11:06
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
GaGaFan muszáj telepiszkítanod az ADAM LAMBERTRŐL szóló cikkemet? Who cares One Direction? Please. Egyébként pedig nem kicsit büszke vagyok
Amikor meghallottam tegnap éjjel - lefekvés előtt - teljesen elájultam. Nagyon örülnék, ha láthatnám. Megérdemli.
2012. augusztus 02. 11:06
Idézet (GaGaFan @ 2012.08.02. 11:03)
ciel:
Most komolyan, szerintetek erről szól a cikk? Itt kell ezt megvitatni? Mindenkinek meg van a véleménye, nem kell győzködni egymást. Főleg nem olyan helyen, ahol nem ez a lényeg.
2012. augusztus 02. 11:09
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
GaGaFan: bocsi, bátorkodtam megnézni az adatlapodat, és amit Zayn-ről írtál, az alapján nem tudom elhinni, hogy a "tehetsége" miatt szereted. De mindegy is.
A sok egyforma vélemény (hogy tehetségesek) meg nem jelenti azt, hogy az a vélemény helyes is.
Szerintem hagyjuk, mert te fan vagy, én nem, és úgysem tudjuk meggyőzni egymást.
(u.i.: én el se indulnék abba a műsorba, whatever xd)
A sok egyforma vélemény (hogy tehetségesek) meg nem jelenti azt, hogy az a vélemény helyes is.
Szerintem hagyjuk, mert te fan vagy, én nem, és úgysem tudjuk meggyőzni egymást.
(u.i.: én el se indulnék abba a műsorba, whatever xd)
2012. augusztus 02. 11:12
Zsécii és Glamster:
Igazatok van, de szerintem ti is megvédenétek a kedvenceiteket, ha arról lenne szó! Meg nem én hoztam fel ezt a témát és az nálam csak természetes, hogy megvédem őket!! Sorry.
Igazatok van, de szerintem ti is megvédenétek a kedvenceiteket, ha arról lenne szó! Meg nem én hoztam fel ezt a témát és az nálam csak természetes, hogy megvédem őket!! Sorry.
2012. augusztus 02. 11:14
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Idézet (GaGaFan @ 2012.08.02. 11:12)
Zsécii és Glamster:
Igen, megvédem, ahol ott van a helye
2012. augusztus 02. 12:13
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Nagyon örülök, hogy a Queen így "beleszerelmesedett" Adambe.
Minden jó ízlésű ember ezt teszi.^^ Bár nekem már a tököm tele van az olimpiával..
2012. augusztus 02. 12:21
Queen megérdemli, hogy fellépjen az Olimpián! Én sokkal többre értékelem ezt a bandát, mint a mai szennyeket... És teljesen korrekt, hogy Adam-mel lépjenek fel, már várom! Amúgy ciel, egyetértek!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: