A londoni olimpiai játékokon elvileg csak brit sztárok szórakoztathatnák a közönséget a záróünnepélyen: ezzel a Queen nem értett egyet és színpadra hívta Adam Lambertet, hogy együtt léphessenek fel.
A teljes cikkhez kattints ide!
A Queen nem hajlandó fellépni az Olimpián Adam Lambert nélkül
2012. augusztus 02. 09:01
Megértem őket, még a végén a vándireksönökkel kéne fellépniük, az milyen égő lenne már. Ez a Jessie J se egy nagy szám, legalábbis kismiska a Queenhez képest (is). Remélem kitalálnak valamit.
Mondjuk nekem a vándireksön nem tetszik, de nagyon nem, mi a jó életet keresnek ezek egy ilyen rangos eseményen??!!
Mondjuk nekem a vándireksön nem tetszik, de nagyon nem, mi a jó életet keresnek ezek egy ilyen rangos eseményen??!!
2012. augusztus 02. 09:18
Vállalja el 
Hogy mit keres a 1D az Olimpián? britek,és gondolom meghívták oket
Hogy mit keres a 1D az Olimpián? britek,és gondolom meghívták oket
2012. augusztus 02. 09:20
|
|
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline
|
Remélem elvállalja!
Alig várom,hogy lássam a 1D-t is!!!
Alig várom,hogy lássam a 1D-t is!!!
2012. augusztus 02. 09:21
|
|
Plume |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 647 Csatolások: 90 Azonosító: 176589 offline
|
Azért lesz ott a (khm.) "vándájreksün", mivel egy elég neves brit együttes és mindenki rájuk nyáladzik. Egyébként meg legyenek, én is kimenetem volna. Remélem tudnak egyeztetni egy koncertet Adamék. :)
2012. augusztus 02. 09:30
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Idézet (Cynthia @ 2012.08.02. 09:01)
Én is ezt kérdezem.
2012. augusztus 02. 09:37
nagyon szeretem adamat, és tényleg lelket vitt a bandába , ami számára is komoly előre lépés
az ilyet becsülöm ha egy sztár nem a botrányaiból akar fenn maradni
az ilyet becsülöm ha egy sztár nem a botrányaiból akar fenn maradni
2012. augusztus 02. 10:14
|
|
ZsófiiCicusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.18. Hozzászólás: 192 Csatolások: 0 Azonosító: 167467 offline
|
shannel és Cynthia :
ez úzon jelezném nektek,h 100x többet tettek ,- és fognak letenni arra a bizonyos asztalra,mint ti valaha is fogtok!
sztetek nem érdemlik meg? ééés? senki sem kérte ki a véleményeteket...
am meg sztetek nem tölti el őket boldogsággal,h felléphetnek?
gondolkodjatok már egy kicsit!! kb. 1000x tönn rajongójuk van,mint utálójuk,és azért mert ti nem szeretitek,azért nem léphetnek fel?
szánalmas,h még most is csak gyűlölködni tudtok,de magatokra vessetek :///
ez úzon jelezném nektek,h 100x többet tettek ,- és fognak letenni arra a bizonyos asztalra,mint ti valaha is fogtok!
sztetek nem érdemlik meg? ééés? senki sem kérte ki a véleményeteket...
am meg sztetek nem tölti el őket boldogsággal,h felléphetnek?
gondolkodjatok már egy kicsit!! kb. 1000x tönn rajongójuk van,mint utálójuk,és azért mert ti nem szeretitek,azért nem léphetnek fel?
szánalmas,h még most is csak gyűlölködni tudtok,de magatokra vessetek :///
2012. augusztus 02. 10:39
Cynthia:
Mi az, hogy mit keresnek egy ilyen rangos eseményen?? Ha nem tudnád ők is elég magasan vannak a ranglétrán, csak úgy mint, az olimpia... Mellesleg ők 1-2 év alatt világsikert értek el, ami nagyon szép teljesítmény, mert nem sokan képesek ilyen rövid idő alatt ide eljutni.... Szóval csodálni kellene őket, emitt, nem utálni!!!!!
Mi az, hogy mit keresnek egy ilyen rangos eseményen?? Ha nem tudnád ők is elég magasan vannak a ranglétrán, csak úgy mint, az olimpia... Mellesleg ők 1-2 év alatt világsikert értek el, ami nagyon szép teljesítmény, mert nem sokan képesek ilyen rövid idő alatt ide eljutni.... Szóval csodálni kellene őket, emitt, nem utálni!!!!!
2012. augusztus 02. 10:44
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Szerintem is nagyon csúnya volt, hogy kifúrták Adamet a frontemberi posztról, azért mert nem brit. Brianék most még szimpatikusabbá váltak, és ilyenkor nagyon büszke vagyok Rá
Emellett pedig O T T K E L L L E N N I E. Akkor is, ha teleportál. Szarok rá. Oldja meg.
2012. augusztus 02. 10:46
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
ZsófiiCicus : úha, irigyellek, hogy látatlanban, egy fórumon tudod, hogy az embernek milyen jövője lesz. jósnő vagy? tök szupi!!!
(egyébként hagyd már abba ezt a "senki nem kérdezte a véleményeteket" dolgot. szabad fórum, ember -.-)
na de most komolyan. a 1D mögött sem tapasztalat, sem tehetség nincs, amivel villoghatni tudna. csak azért nyomatják itt is, mert túl van értékelve, ennyi.
Adam-mel nekem nincs semmi bajom, de ha a hagyomány szerint csak hazai előadó léphet fel az ünnpségen, akkor kár lenne felrúgni azt.
(egyébként hagyd már abba ezt a "senki nem kérdezte a véleményeteket" dolgot. szabad fórum, ember -.-)
na de most komolyan. a 1D mögött sem tapasztalat, sem tehetség nincs, amivel villoghatni tudna. csak azért nyomatják itt is, mert túl van értékelve, ennyi.
Adam-mel nekem nincs semmi bajom, de ha a hagyomány szerint csak hazai előadó léphet fel az ünnpségen, akkor kár lenne felrúgni azt.
2012. augusztus 02. 10:53
ciel:
Ne legyél már ennyire gyerekes!! Még, hogy az 1D-nek nincs tehetsége!!! Könyörgöm, szerinted, akkor miért jutottak el egy tehetségkutatóban a 3. helyre?? És, ha nincs tehetségük, akkor miért rajonganak értük több millióan???
Ne legyél már ennyire gyerekes!! Még, hogy az 1D-nek nincs tehetsége!!! Könyörgöm, szerinted, akkor miért jutottak el egy tehetségkutatóban a 3. helyre?? És, ha nincs tehetségük, akkor miért rajonganak értük több millióan???
2012. augusztus 02. 10:57
|
|
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline
|
GaGaFan: egyszerű a válasz: helyes pofi. ha nem így néznének ki, rájuk se néznének a fanok. x faktor 3. hely? most komolyan erre kéne büszkének lenni? na ne röhögtess.
tudod az, hogy sokan rajonganak értük, nem jelenti azt, hogy tehetségesek. mert nem azok.
tudod az, hogy sokan rajonganak értük, nem jelenti azt, hogy tehetségesek. mert nem azok.
1 felhasználónak tetszik:
Meoww
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.