Kristen Stewart a leggyűlöltebb sztár Hollywoodban
2012. július 30. 19:57
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Az a baj h megcsalta Robertet,ha nem csalta volna meg.. :/ Én nem gyűlölöm Kristent,csak csalódtam benne !!!
2012. július 30. 19:59
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Egyébként én amúgy is allergiás vagyok a hűtlenségre, és ahogy a cikkben is említik
Jolie-val se voltam kibékülve jó darabig. Dühös voltam amiért egyrészt miatta mentek szét, de Jennifer meg hagyta
Bradet meg se említem. Sose bírtam az olyanokat és nem is fogom, akik hűtlenkednek, nálam ez már elvi kérdés
Idézet
Angelina Jolie szintén egy házaspárt, Brad Pittet és Jennifer Aniston választotta szét
Jolie-val se voltam kibékülve jó darabig. Dühös voltam amiért egyrészt miatta mentek szét, de Jennifer meg hagyta
2012. július 30. 20:00
Tejszínhab nem lehet valakit ebben a dologban hibásabbnak ítélni
2012. július 30. 20:01
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
ez van vállalja a következményeit
attól mert Roberttel volt együtt és a tinirajongók imádják a pasit azért gyűlölték meg de valakik nem is szerették szóval nem igazán csökkenhetett a népszerűsége a legtöbb ember csak csalódott de ennyi akik meg eddig se kedvelték azok véleménye nem számít
attól mert Roberttel volt együtt és a tinirajongók imádják a pasit azért gyűlölték meg de valakik nem is szerették szóval nem igazán csökkenhetett a népszerűsége a legtöbb ember csak csalódott de ennyi akik meg eddig se kedvelték azok véleménye nem számít
2012. július 30. 20:02
|
|
Jal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.13. Hozzászólás: 668 Csatolások: 5 Azonosító: 79489 offline
|
Mért bocsátana meg neki?? Nem egy egyszeri alkalom volt egy átbulizott este után (bár én azt se bocsátanám meg), hanem hosszabb ideig folytatott viszonyt. Hülye lenne megbocsátani, főleg h szinte bmeik nőt megkaphatná akit akar.
2012. július 30. 20:05
|
|
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline
|
Szerintem nem sok profitot veszít a Twilight, mert mindenki úgy van vele, hogy ha már végigszenvedte az eddigi részeket, akkor már kíváncsi a befejezésre...
2012. július 30. 20:09
Amúgy nem értem kristent azt hitte hogy rob mellette marad egy hűtlen mellett ha rengeteg csajt megkaphat
2012. július 30. 20:13
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
Nem csodálom,hogy mindenki megutálta!!!!! Kristen,mindenki utál???????????
Ezt magadnak köszönheted!
2012. július 30. 20:16
|
|
VampireLexiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.13. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 158203 offline
|
csak azt nem értem a pasit miért nem okolják??? o.O"" minden cikkben úgy állítják mintha ezt az egész dolgot csak Kristen akarta volna mintha az egész az ő hibája lenne persze hibás benne! ahogy az a pasi is, nem csak egy személyen múlik más házasságának tönkre tétele kell egy partner is hozzá! Olyan mintha a pasi csak egy áldozat lenne pedig egyáltalán nem az!!
2012. július 30. 20:19
Istenem! nem o az elso es nem is az utolso aki ezt megtette!
sajnalom Robot es az erintetteket,de nem kell ennyire felfujni!
2012. július 30. 20:24
|
|
Victoria9723visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 165114 offline
|
Ezvan!Még jó hogy a lista élére került,repedt sarkú...
2012. július 30. 20:33
|
|
Patyó12Mrs. Lautner |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.26. Hozzászólás: 1229 Csatolások: 10 Azonosító: 156581 offline
|
"A Twilight-filmek készítői állítólag már attól tartanak, hogy ez a népszerűségvesztés jelentősen visszaveti majd a legújabb film bevételeit."
szerintem nem fogja, mert mi rajongók általában azért rajongunk Kristenért, mert az Alkonyatban játszik. Tehát szerintem rajongói többsége csak a film miatt szerette meg...így lehet, hogy most kiesik pár rajongója, de ők ugyan úgy szeretni fogják a filmet...
szerintem nem fogja, mert mi rajongók általában azért rajongunk Kristenért, mert az Alkonyatban játszik. Tehát szerintem rajongói többsége csak a film miatt szerette meg...így lehet, hogy most kiesik pár rajongója, de ők ugyan úgy szeretni fogják a filmet...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: