Hónapok óta csalta Pattinsont Kristen Stewart
2012. július 29. 08:15
|
|
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline
|
Jajj nemár most mindenhol ez a szarsá* megy de most kit érdekel más ember is szakított már jajj mindjárt írok egy cikket arról hogy kit érdekel robert és kristen szakítása.. Utálom aaz ilyen pletykákat. Fújj
2012. július 29. 10:40
Hogy teheti ezt kristen Robbal? 
Pedig anyira örültem, hogy együtt vannak, és, hogy Rob hányszor és hogy kérte meg a kezét...
Pedig anyira örültem, hogy együtt vannak, és, hogy Rob hányszor és hogy kérte meg a kezét...
2012. július 29. 11:17
|
|
Selenafan99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 179052 offline
|
OMG. ez nem normális. pont őt megcsalni??? na ne
2012. július 29. 11:57
|
|
LaDiabla96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.27. Hozzászólás: 632 Csatolások: 0 Azonosító: 144168 offline
|
biztos több filmszerepet akart...
2012. július 29. 14:54
|
|
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline
|
mindig is utáltam Robstenéket, főleg Kristent, és úgy tűnik, az utálatom nem volt alaptalan... 
Remélem, Pattinson nem fogja visszafogadni, a csaj nem érdemli meg a második esélyt! A családos rendező meg szégyellje el magát!!!
Remélem, Pattinson nem fogja visszafogadni, a csaj nem érdemli meg a második esélyt! A családos rendező meg szégyellje el magát!!!
2012. július 29. 16:27
|
|
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline
|
Az én elvem így szól:Mindenki megérdemel egy második esélyt!és ez Kristen-nél sincs másképp ez az első félrelépése és ezután megérdemelné a második esélyt!!!lehet hogy elfogult vagyok Kristennel kapcsolatban de szerintem megérdemli!!!
))
2012. július 29. 18:14
Szeretem Kristent, de ez azért nagy szemétség volt.
2012. július 30. 08:57
|
|
Dorakevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 173056 offline
|
Hogy tehette ezt Kristen??? Én azt hittem, hogyha vki megcsalja a másikat, az Robert lesz, mert őt sokkal többen tartják jóképűnek, mint Kristent szépnek. :// Kár.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: