Hónapok óta csalta Pattinsont Kristen Stewart
2012. július 27. 20:48
|
|
tiana18visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 266 Csatolások: 0 Azonosító: 130431 offline
|
ez egy ribanc, mondjon bárki bármit... Persze a pasi se jobb. Akárhogy is, nő annál szemetebb és mocskosabb dolgot nehezen tehet, minthogy szétszakítson egy családot. Az én családomat is egy fiatalabb nő szakította szét, elötte ő is megpróbált összehaverkodni velünk, úgyhogy át tudom érezni...
2012. július 27. 20:55
Gratulálok Kristen! Nem értem, hogy mi bajod volt Robert-tel, mielőtt új kapcsolatba kezdett volna mással, el kell volna búcsúznia Robert-től és nem lett volna semmi gond. Csak az a baj, hogy Kristen-nek nem elég egy pasi...
2012. július 27. 21:04
És még hogy sajnálja??!
Ha nem derült volna ki,el sem mondta volna Robert-nek. -.- Eddig is utáltam,most már a "rib*nc" kategóriába tartozik
2012. július 27. 21:12
|
|
BellaLove♥Young, Wilde and Free♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.11. Hozzászólás: 1037 Csatolások: 0 Azonosító: 180095 offline
|
Ha tényleg szereti Robot akkor minek csalja meg hát nem csoda hogy k**vának nézik..( és még ő pattog) örüljön hogy rob csak kiköltözött és nem balhézott mert kristen azt is megérdemelte volna..
2012. július 27. 21:38
|
|
vampiregomezTeen Wolfer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 1759 Csatolások: 310 Azonosító: 146677 offline
|
Nem lehetne őket békén hagyni?Minden másodpercben újabb és újabb idióta cikk jelenik meg erről a sztoriról.Ha igaz is ez az ő dolguk,nem értem miért kell bele avatkozni és hónapokig majd erről beszélni.Néhány ember azért magába nézhetne,mert szerintem mindenki követett már el hibát,de igen Kristen esete nyilván más mert ő híres,de ugyanolyan ember mint bárki!
2012. július 27. 21:59
|
|
Szoffi97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.11. Hozzászólás: 30 Csatolások: 0 Azonosító: 124808 offline
|
nagyon szerettem ezt a lányt, de ezek után nem tudom, h mit is gondoljak róla. ha tényleg szerette Robertet akkor mért keveredett a nála már jóval idősebb, nős férfivel? ahányszor nyilatkozott a magánéletéről mindig az égig magasztalta Robertet. de ő tudta mit csinál.
2012. július 27. 22:14
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Kezd már nagyon elegem lenni, mert már harmadik napja erről a baromságról olvasok és ráadásul ez címlapsztori...-.- Nem zárhatnánk le végre ezt a témát???? Most hiába írtok 20 millió cikket erről, akkor is Kristen megcsalta Robert. Kész, történet lezárva.
2012. július 27. 22:36
|
|
Celeron |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.23. Hozzászólás: 1026 Csatolások: 147 Azonosító: 108403 offline
|
Azért feküdt le vele mert a csillaga biztos hullófélben van,nincs több Twilight,így szétteszem a lábam hátha valami jó kis filmben kapok szerepet.Gondolom ez motiválja.
2012. július 27. 22:49
Ha elvileg Kristen halálosan szerette Rob-ot akkor miért csalta meg?
De már én is unom hogy napok óta ez megy..Majd megoldják valahogy,de nem kell minden nap erről beszélni.
2012. július 28. 09:07
|
|
DemiMomentsvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 223 Csatolások: 0 Azonosító: 137349 offline
|
gratulálok magadhoz...
2012. július 28. 09:54
Pletyka,és ha nem igaz? Egyből mindenki, "Ja nem is, én szeretem Kristen-t"
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
Kiakadtak Sabrina Carpenterre - beszólt egy rajongónak
A fellépésén meglepő hangot adott ki egy rajongója.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.

0 felhasználónak tetszik: