A filmek miatt kezdik el korán nemi életüket a fiatalok
2012. július 25. 15:02
|
|
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3098 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline
|
Baromságnak tartom, a társadalom hibája nem a filmeké. Azért azt se felejtsük el, hogy az ösztönt nehéz korlátozni és a gyerekek már kicsiként is érdeklődnek egymás iránt. A valóság rosszabb, mint egy korhatáros film. A filmben csak eljátszák, a valóság meg szembe jön velünk az utcán, buszmegállóban vagy a tereken.
2012. július 25. 15:03
Azért nemcsak a filmek a hibásak, hanem a szülők is...
Az én apám 7-8 éves koromban horrorfilmeket nézetett velem, nem érdekelte, ha hatással lesznek rám. És miután megnézetett velem egy 16 karikás filmet, és valamilyen szinten féltem, akkor félősnek bélyegzett meg és valami ehhez kapcsolódó dologgal még ma is cukkol.
Az én apám 7-8 éves koromban horrorfilmeket nézetett velem, nem érdekelte, ha hatással lesznek rám. És miután megnézetett velem egy 16 karikás filmet, és valamilyen szinten féltem, akkor félősnek bélyegzett meg és valami ehhez kapcsolódó dologgal még ma is cukkol.
2012. július 25. 15:15
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Úúúú..ahogy hallom,hogy egyesek(velem egykorúak) miket néznek...Szörnyű! Éretlenek és azt hiszik,hogy menők,mivel ezeket bámulják.Mellesleg ez nem a média hibája, hanem a szülőké és a gyereké.Én még akkor se csinálnám ezt, ha a szüleim ennyire nem törődnének azzal, hogy miket nézek a TV-ben.Ehhez szerintem kell egy agyi szint, hogy tudd mit nem kell és mit kell.
2012. július 25. 15:27
|
|
iamniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 172703 offline
|
Manapság milyen menő lett ez a 'fogjunk mindent a médiára' dolog.
Ha a gyereknek van egy csöpnyi esze, akkor nyugodtan nézhet filmeket, és gépezhet is, akárhány éves, nem ez a lényeg, hanem az, hogy ő ezt hogyan dolgozza fel. Valszeg ha a szülei normálisan nevelték, akármit lát a tévében, az nem lesz hatással a gyerekre. Meg ha már nagyon keressük azt, hogy a gyerekek miért ilyenek, keressük inkább az iskolában, a társaságukban.
2012. július 25. 15:58
|
|
bettvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.15. Hozzászólás: 114 Csatolások: 0 Azonosító: 140849 offline
|
Nem értem miért a média a hibás, jó neveléssel és ingerkörnyezettel (nincs rossz társaságban) rendelkező fiatalok furcsa módon nem ilyenek. De őket miért felejtik ki mindig az ilyen "elemzésekből"?
2012. július 25. 15:59
Szerintem sem csak a média tehet róla... az iskolákban van felvilágosítás, a kíváncsiság megint más téma. Az, hogy el van magyarázva a gyereknek minden, és ki akarja próbálni, az egy dolog, de például védekezésről a legtöbben megfeledkeznek. Az otthoni felvilágosítás hiánya szerintem nagy hiba, de az sem mindegy, hogy otthon hogy történik. Több szülő is azt hiszi, hogy ha tabu otthon a szex, a gyerek nem fogja csinálni.
Persze ahogy iamniaa is mondta előttem, keressük a hibát a baráti társaságban is. Nem egy olyan eset volt és van, amikor a gyerek normálisan volt nevelve, csak jöttek a haverok, és belevitték a rosszba, és persze hagyták is magukat mert ők sem akarnak lemaradni, de ez nagy hiba.
Szerintem abban, hogy a fiatalok korán kezdik a nemi életet, több hibaforrást is lehet keresni.
Persze ahogy iamniaa is mondta előttem, keressük a hibát a baráti társaságban is. Nem egy olyan eset volt és van, amikor a gyerek normálisan volt nevelve, csak jöttek a haverok, és belevitték a rosszba, és persze hagyták is magukat mert ők sem akarnak lemaradni, de ez nagy hiba.
Szerintem abban, hogy a fiatalok korán kezdik a nemi életet, több hibaforrást is lehet keresni.
2012. július 25. 16:00
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
bett, egyet értek.
2012. július 25. 16:02
|
|
shannelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.21. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 149680 offline
|
iamniaa írta:
Manapság milyen menő lett ez a 'fogjunk mindent a médiára' dolog. Ha a gyereknek van egy csöpnyi esze, akkor nyugodtan nézhet filmeket, és gépezhet is, akárhány éves, nem ez a lényeg, hanem az, hogy ő ezt hogyan dolgozza fel. Valszeg ha a szülei normálisan nevelték, akármit lát a tévében, az nem lesz hatással a gyerekre. Meg ha már nagyon keressük azt, hogy a gyerekek miért ilyenek, keressük inkább az iskolában, a társaságukban.
Igen sajnos az iskola és stb... miatt van!
Manapság milyen menő lett ez a 'fogjunk mindent a médiára' dolog. Ha a gyereknek van egy csöpnyi esze, akkor nyugodtan nézhet filmeket, és gépezhet is, akárhány éves, nem ez a lényeg, hanem az, hogy ő ezt hogyan dolgozza fel. Valszeg ha a szülei normálisan nevelték, akármit lát a tévében, az nem lesz hatással a gyerekre. Meg ha már nagyon keressük azt, hogy a gyerekek miért ilyenek, keressük inkább az iskolában, a társaságukban.
Igen sajnos az iskola és stb... miatt van!
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 25. 16:34
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Hát nem minden esetben. Vannak olyanok, akik a szüleiktől látták ezt, és ezáltal úgy gondolták, hogy jó emberek lesznek. Példám is lenne rá, de azt most inkább nem említeném meg.
bett, én is egyetértek veled.
bett, én is egyetértek veled.
2012. július 25. 16:53
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
hát ez nem igaz az tuti miért pont a filmekkel miért nem a zenével ez most olyan dolog nem ?
2012. július 25. 17:09
|
|
hannapanna12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 167203 offline
|
ez egy nagy baromság-.-"
ophely88
2012. július 25. 17:36
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Ez nem csak a 12-14 éveseknél van, nálunk a suliba van jónéhány 10-11 éves akik kicsit túl éretnek tartják magukat, és ahelyett hogy normális gyerekkort élnének belekezdenek a felnőtt életbe. És ez egyáltalán nem a média hibája hanem a szülőké, jobban oda kéne figyelni arra hogy a gyerek mit néz és mit csinál, biztosítani kéne a normál gyerekkort és a megfelelő ütemű fejlődést.
2012. július 25. 18:09
Azért 12-14 évesen egy gyerek még gyerek. Lehet, hogy testileg érett, de szellemileg, és lelkileg még nem! Szerintem nem szabad siettetni a felnőttkort, a gyerekkor úgyis hamar ellilan. A szülőknek kéne jobban odafigyelni, beszélgetni a gyerekkel, nem trendi módon lerakni a tévé elé, hadd nézze. A gond azonban az, hogy szülő még mindig nagyon prűd, ha szóba kerül a szex, a nemiség. Pedig egy gyerek kitől kaphatna jobb felvilágosítást, mint a szüleitől? Minket is tesóimmal anyum világosított fel, mindent elmondott, amit tudni akartunk, és amit tudnunk kellett.
Az a baj, hogy a média hatására a gyerekek minél előbb fel akarnak nőni, pedig ez később nagyon visszaüt.
Az a baj, hogy a média hatására a gyerekek minél előbb fel akarnak nőni, pedig ez később nagyon visszaüt.
ophely88
2012. július 25. 18:16
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
shannel: igaz...
2012. július 25. 18:32
|
|
NiceandCute☽ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1345 Csatolások: 3585 Azonosító: 137967 offline
|
Van benne igazság, én a húgomat nagyon féltem, bár ő nem olyan mint az osztálytársai akik már majdnem mindent kipróbáltak. :S
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.