Starity

A filmek miatt kezdik el korán nemi életüket a fiatalok

8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 25. 13:40 #21
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Idézet (BenceWTF @ 2012.07.25. 13:34)
Hát de ki az aki a szüleiktől kér tanácsot ? -.-

Valószínűleg többen is, mivel Ők azok, akikben feltétel nélül megbízol és tudnak neked segíteni.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 25. 13:42 #22
Vampiregirl1
Vampiregirl1
Angel.

Státusz"Girls don’t like boys, girls like fanfiction, food and middle aged celebrities"
Hozzászólás: 2451
Csatolások: 318
Azonosító: 166234
Érdekes cikk.Szerintem a szülők is tehetnek erről,hisz időben kell erről beszélni a gyerekkel,akármilyen kínos és nehéz is,mert a végén az ilyen sorozatokból "tanul",és hopp!Egy terhesség vagy nemi betegség.A 12-es karika nem jelent ma már semmit,lassan a 16-os és 18-as sem,ami azért igen elszomorító.Bár a 12-es karikán belül nem szoktak olyan dolgok lenni,amik csak ezekből áll,de ott van mondjuk a két pasi és egy kicsi,ahol Charlie egy alkoholista,aki felszedi a csajokat,és utána tudjuk,mi van.Szóval figyelni kéne a gyerekre,hogy mit néz.Meg nem csak a tv-ből,hanem az interneten is vannak ilyen "humor" oldalak,ahol gyakran vannak olyan tartalmak,amik a nagyobbaknak vannak,és ott sincs semmi jelzés,vagy valami. mellow.gif
2012. július 25. 13:48 #23
- törölt felhasználó -    
Itt főleg a szülők a hibások. sad.gif Oda kell figyelni a gyerekere, és felvilágosítani őket.
2012. július 25. 13:58 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Candy_attack @ 2012.07.25. 13:25)
Eszty99: Azért vannak ennyire rátok kattanva, mert úgy néz ki, hogy az egész világnak nincs jobb dolga, minthogy a szerencsétlen 12-14 évesek szexuális életével foglalkozzon...

Különben is, szerintem azt, hogy mikor jó elveszteni, nem a kor határozza meg, hanem az intelligencia. Lehet, hogy egy 14 évesnek több esze van hozzá, mint egy-két 30 évesnek... Meg, bár én nem ellenzem az egyéjszakás kalandokat sem, azért azt fontosnak tartom, hogy az elsőnél, legyen szerelem a két személy között...

Ott a pont. Nem a kor számít, hanem hogy van e sütnivalód hozzá, vagy nincs. Én mondjuk csak ajánlani tudom, hogy ha valami kérdésed van, akkor a szüleidhez fordulj, vagy legalább csak az egyikhez, akivel úgy gondolod nem kínos beszélned - én például lány létemre apukámmal szoktam. Meg nem tudom ki hogy van vele de szerintem az egészséges életkor ahhoz hogy elveszítsd az a 17 év körül van, plusz-mínusz egy két év. Én nem is akarom annál korábban elveszíteni, és nem is fogom senki unszolására, mert vannak elveim és akinek ez nem tetszik a lekophat. Ennyi. biggrin.gif
2012. július 25. 14:13 #25
Lili.m
Lili.m
visszatérő vendég
Hozzászólás: 109
Csatolások: 1
Azonosító: 178958
Lehet hogy a szülők hibája is részben, de egy normális gyerek, aki nem hülye, nem csinál olyat, amit nem lenne szabad....
2012. július 25. 14:13 #26
Mkb Veszprém
Mkb Veszprém
Mrs.Lautner.♡

StátuszRIP Cory Monteith <3 <3 <3 <3 <3
Hozzászólás: 1015
Csatolások: 117
Azonosító: 122642
Jó cikk lett !!!!
2012. július 25. 14:22 #27
Bérces Dániel
Bérces Dániel
Seth Rollins

StátuszLegjobban...örökké
Hozzászólás: 3239
Csatolások: 120
Azonosító: 180109
Nagyon tetszik a cikk!
2012. július 25. 14:25 #28
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Félig egyetértek a cikkel félig nem! Én például megmondom őszintén a szüleimmel soha beszéltem a szex témáról. És mégis tisztába vagyok mindennel. Nekem elég volt amit régen a suliban elmeséltek és ennyi. Persze láttam én is az Amerikai pitét és ehhez hasonló filmeket,de nem tanulás céljából néztem meg,de azért jó volt látni,hogy mégis mi hogy..
A kornak szerintem sincs túl sok köze ehhez csak normális felfogás kérdése. De azt azért nem hiszem el hogy valaki 12-13 évesen lelkileg érett hozzá.
2012. július 25. 14:25 #29
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus

StátuszMár több, mint 20 éve...
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 12634
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Nem, nem a filmek miatt, hanem a felelőtlen szülők miatt akik hagyják, hogy olyan filmeket nézzenek ami nem nekik való.
2012. július 25. 14:26 #30
dóóra
dóóra
gallavich.
Hozzászólás: 6278
Csatolások: 1202
Azonosító: 115351
Idézet (dóóra @ 2012.07.25. 14:25)
Félig egyetértek a cikkel félig nem! Én például megmondom őszintén a szüleimmel soha beszéltem a szex témáról. És mégis tisztába vagyok mindennel.Nem csináltam hülyeségeket még 15-16 évesen sem. Nekem elég volt amit régen a suliban elmeséltek és ennyi. Persze láttam én is az Amerikai pitét és ehhez hasonló filmeket,de nem tanulás céljából néztem meg,de azért jó volt látni,hogy mégis mi hogy..
A kornak szerintem sincs túl sok köze ehhez csak normális felfogás kérdése. De azt azért nem hiszem el hogy valaki 12-13 évesen lelkileg érett hozzá.

Bocsi... rolleyes.gif
2012. július 25. 14:29 #31
Beaaaa
Beaaaa
Hozzászólás: 1193
Csatolások: 0
Azonosító: 141537
Jó cikk lett, és van valóság alapja, de szerintem egy normális gyerek azért tudja, hogy a filmek nem a valóságot tükrözik, szóval nekem eszembe nem jutna egy filmből ellesni mit hogyan kell. Szerintem elég gáz ha valaki 10-14 évesen már nem életet él (ismerek ilyet), de mindenki maga dönti el, hogy mit hogyan csinál.
2012. július 25. 14:32 #32
vasasreka8
vasasreka8
rebecca

Státusz-
Hozzászólás: 1159
Csatolások: 151
Azonosító: 152836
Engem is mindenről felvilágosítottak a szüleim. És nem a filmek. Bár igaz, hogy én is nézek egyet- s mást, de egyátalán nem érdekel. Szerintem is az a helyes, ha a szülő világosítja fel a gyermekét, minthogy a suliból, vagy a filmekből szerezzen tudomást erről a témáról. Amúgy szerintem olyan 17- 18 év alatt senki nem elég érett lelkileg ehez...
2012. július 25. 14:39 #33
shannel
shannel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 129
Azonosító: 149680
De miért kell 10 éveseknek már gépezni,meg filmeket letölteni?????Miért hagyják a szüleik,hogy ilyen filmeket nézzen???Egyre szánalmasabb már ez a világ.... pfff o.O
2012. július 25. 14:39 #34
Eszty99
Eszty99
visszatérő vendég

StátuszHungary wants 1D!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥ D!r€cł!on€r... ♥ ♫ ♥
Hozzászólás: 223
Csatolások: 24
Azonosító: 162632
Idézet (ophely88 @ 2012.07.25. 13:35)
Mert régebben a 14 éves gyereket hozzáadták egy másikhoz, akkor az volt az élet rendje, hogy akkortájt szüljön gyereket a feleség a férjnek és nem az, hogy 13 évesen megnézzük a Szégyentelent és meghúzzuk az első utunkba eső csajt Péntek este a kocsmázás után. Nem azzal van a gond, hogy kíváncsiak, hanem azzal, hogy nem jól teszik amit csinálnak. rolleyes.gif

Azt megértem, hogy azért adták hozá, amugy még nem láttam egyik filmet sem (lehet, hogy sokan bénának tartanak most, de nem érdekel, sorry nem láttam. xd maradok a Castle-nél, a Spongyabobnál a Simpson családnál meg az iyleneknél). És nem szándkozok egy csajjal sem eltölteni egyetlen egy éjszakát sem.. smileeee.gif
2012. július 25. 14:43 #35
Eszty99
Eszty99
visszatérő vendég

StátuszHungary wants 1D!!!!!!!!!!! ♥♥♥♥ D!r€cł!on€r... ♥ ♫ ♥
Hozzászólás: 223
Csatolások: 24
Azonosító: 162632
Idézet (shannel @ 2012.07.25. 14:39)
De miért kell 10 éveseknek már gépezni,meg filmeket letölteni??Miért hagyják a szüleik,hogy ilyen filmeket nézzen???Egyre szánalmasabb már ez a világ.. pfff o.O

Én pl. 9-10 éves koromig még nem is tudtam netezni... Oké, hogy a mai 13-14 évesek az iylenek, de ha megnézzük a fiatalabbakat, lehet hogy vannak rosszabb példák is (nem biztos hogy pont ebben a témában), hiszen (és ÉN csak tudom, hisz 13 vagyok) mi nem a neten meg a filmletöltésen nőttünk fel, és nem csak "mi" tehetünk erről, hanem a világ is, mivel ő pumpálja belénk ezeket a dolgokat... oké, persze a szülők is hibásak akkor, meg a gyerek is...
2012. július 25. 14:50 #36
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett, bár azzal én is egyetértek, hogy nem csak a filmek miatt, hanem a szülők miatt is. Sok osztálytársam van, akinek mindent megengednek a szülei és ők tényleg néznek is Amerikai pitéhez hasonló filmeket és nekik ciki az, hogy nekem anyuék nem engedik meg, hogy olyan filmeket nézzek, amiben "nagyobb szexjelenet" is van. Szerintem nem ciki, sőt... Mondjuk a szüleimmel soha nem beszéltünk ilyen témáról. Ők egyszerűen tudják, hogy én tudom és annyi. A 11 éves húgom kérdezte tőlem a múltkor, hogy mi az a szex de én nem hiszem, hogy alkalmas lennék arra, hogy elmagyarázzam neki így, tapasztalatlanul. Bár szerintem a felelősség teljes szülő leül a gyerekével, mikor az kérdezi a dologról és elmagyarázza neki mi is a szitu és most nem a méhecskés verziója gondolok. Nálunk az iskolában se volt soha szexuális felvilágosítás. Egyszerűen csak elfogadják, hogy mi tudunk dolgokat és nem mondják el, hogy is megy ez IGAZÁBÓL. Egyébként: én sok mindent tudok a témáról, mert a nagynénémmel régebben nagyon szoros volt a kapcsolatunk és Ő elmesélte a dolgokat. Mondhatni anyám helyett anyám volt. Akkor voltam 12 éves és se akkor, se most, hogy már láttam pár olyan filmet, amiben - finoman szólva - szeretkeztek és olvastam is könyveket, amikben volt ágyjelenet, nem érzem úgy, hogy le akarnék feküdni bárkivel is. Miért? Nincs fiúm, nem érzem magam elég idősnek és felkészültnek sem. Még mindig kitartok amellett, hogy azzal csinálom, akibe szerelmes vagyok és minimum 17 éves koromban, vagy utána. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Vampiregirl1
2012. július 25. 14:50 #37
N.Noncs98
N.Noncs98
visszatérő vendég

StátuszCsak éld az életed úgy ahogy neked tetszik. A többi nem számít.
Hozzászólás: 276
Azonosító: 160151
Egy átlag 5-6 éves gyerek már látta anyut meg aput "birkózni,, az ágyban. Erről senki nem tehet, hogy rosszkor volt rossz helyen. Nem csak az internet és a filmek a hibásak. Az egész világ tehet arról, hogy hamarabb kezdődik ez az egész...
2012. július 25. 14:54 #38
- törölt felhasználó -    
LULUPeas teljesen egyetértek! meghajolo.gif
2012. július 25. 14:58 #39
- törölt felhasználó -    
Engem nem a szüleim világosítottak fel (persze megtették, de addigra már mindent tudtam :/)Jó cikk lett tetszik, de nem kell annyira ledöbbenni azon, hogy egy mai 12-14 éves gyerek már mindezekről tud, mikor már az óvodában!!!! is ilyenekről beszélgetnek a kicsik...
2012. július 25. 15:01 #40
shannel
shannel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 129
Azonosító: 149680
Eszty99 írta:
Én pl. 9-10 éves koromig még nem is tudtam netezni... Oké, hogy a mai 13-14 évesek az iylenek, de ha megnézzük a fiatalabbakat, lehet hogy vannak rosszabb példák is (nem biztos hogy pont ebben a témában), hiszen (és ÉN csak tudom, hisz 13 vagyok) mi nem a neten meg a filmletöltésen nőttünk fel, és nem csak "mi" tehetünk erről, hanem a világ is, mivel ő pumpálja belénk ezeket a dolgokat... oké, persze a szülők is hibásak akkor, meg a gyerek is.

igen,sajnos mert úgy látják a kis 10 évesek,hogy akkor lesznek menők,ha már ennyi idősen "felnőtt filmeket" néznek! :S
8 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!