Tömegmészárlás az új Batman-filmen
2012. július 20. 19:26
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
És ennek mi értelme van?? kislányt lelőni..-.-
2012. július 20. 19:40
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
jézusom ez durva O.O
2012. július 20. 19:41
|
LittleKatvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 116 Csatolások: 0 Azonosító: 179363 offline
|
Hihetetlen és borzalmas, hogy majd hetven ember szenved azért, mert valakinek elborul az agya.
Nem tudom, de valamiért azt érzem, hogy kiirtjuk az emberiséget, szépen lassan.
Ezek után várják, hogy ne legyünk zárkózottak, és ne legyen üldözési mániánk?! Már a tudat, hogy ilyesmi megtörténhet, arra sarkallja majd az embereket hogy ne járjanak társaságba és szórakozni, mert meghalhatnak közben?!
Hova fejlődik a világ?! Mégis hova...?
Részvétem az elhunytakért, és mindenkiért, aki ennek részese volt!
Nem tudom, de valamiért azt érzem, hogy kiirtjuk az emberiséget, szépen lassan.
Ezek után várják, hogy ne legyünk zárkózottak, és ne legyen üldözési mániánk?! Már a tudat, hogy ilyesmi megtörténhet, arra sarkallja majd az embereket hogy ne járjanak társaságba és szórakozni, mert meghalhatnak közben?!
Hova fejlődik a világ?! Mégis hova...?
Részvétem az elhunytakért, és mindenkiért, aki ennek részese volt!
2012. július 20. 19:51
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Norah @ 2012.07.20. 14:02)
Ugyan lehetett sejteni, hogy bojkottálni fogják a film bevételének rekordkísérletét, de ez több, mint megdöbbentő. Elszomorító, hogy vannak ilyen nem normális egyének, akik 15 perc hírnnévért még attól sem riadnak vissza, hogy ártatlan embereket lemészároljanak.
(Köztük egy 3 hónapos csecsemőt is.) Tragikus nyitány:(((
Az a helyzet, hogy néhány napja több embernek is törölték a hozzászólásait a rottentomatoes oldaláról mert kritikusok életét fenyegették meg, halált ígérték nekik valakik, ha negatívan mernek nyilatkozni a filmről. Nem tudom hogy ennek mi köze lehet a dologhoz, tekintettel arra, hogy a film már megdöntötte az Avengers és a Pókember nyitási számait, elképzelhetőnek tartom azt is, hogy valaki álmokfutó unalmában nem tudott már mihez kezdeni a szabadidejével. Sajnos anno a Black Swan amcsi premierje alatt is elvágták két nőnek a torkát filmezés közben néhány éve, emlékszem arra az esetre is. Borzasztó.
1 felhasználónak tetszik:
LittleVampire
2012. július 20. 20:02
Vissza a halálbüntetést. Nem érdekel, milyen "pszichológiai háttere" volt ennek, hogy vajon milyen betegséggel küzdött a gyilkos. Ez nem megbocsájtható. És ha a család lázadozni mert, úgy kellene tenni, mint anno Marilyn Manson is: nem szólunk hozzájuk, csak meghallgatjuk a véleményüket. Kíváncsi lennék, mivel érvelnének, mikor az a férfi ilyen alattomos módszerrel oltotta ki ennyi ember életét.
2012. július 20. 20:03
Idézet (ophely88 @ 2012.07.20. 19:51)
Az a helyzet, hogy néhány napja több embernek is törölték a hozzászólásait a rottentomatoes oldaláról mert kritikusok életét fenyegették meg, halált ígérték nekik valakik, ha negatívan mernek nyilatkozni a filmről. Nem tudom hogy ennek mi köze lehet a dologhoz, tekintettel arra, hogy a film már megdöntötte az Avengers és a Pókember nyitási számait, elképzelhetőnek tartom azt is, hogy valaki álmokfutó unalmában nem tudott már mihez kezdeni a szabadidejével. Sajnos anno a Black Swan amcsi premierje alatt is elvágták két nőnek a torkát filmezés közben néhány éve, emlékszem arra az esetre is. Borzasztó.
Most megy a rendőrség sajtótájékoztatója, azt mondják, a hapsi Jokernek hiszi magát. Nem normális, az már biztos.
2012. július 20. 20:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Chocolate Sunset @ 2012.07.20. 20:03)
Most megy a rendőrség sajtótájékoztatója, azt mondják, a hapsi Jokernek hiszi magát. Nem normális, az már biztos.
Ennek az éremnek is két oldala van. Talán tényleg Jokernek képzeli magát (én is olvastam) vagy tényleg egy olyan ember volt aki néhány napja fenyegetőzött.
2012. július 20. 20:34
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
jézusom ez nem normális o_o :'D (N) -.-""
2012. július 20. 21:14
Hihetetlen. Katasztrófa. Elkeserítő. Még kora délután néztem a BBC-t, és onnan értesültem. Elképesztő, hogy mekkora marhák vannak a Földön...annyi ártatlan embert ok nélkül ilyen kegyetlenül és váratlanul megölni és megsebesíteni......szomorú.
Részvétem az elhunytak hozzátartozóinak.
Szörnyű lehet most nekik.
LittleVampire
2012. július 20. 21:57
|
|
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline
|
MIÉRT. Egy netes ismerősömtől hallottam először, aki konkrétan a helyszínen volt, és el se akartam hinni. És még könnygázzal is készült, úgyhogy előre fel lehetett készülve. Ehhez nagyon pszichopatának kell lenni.
Hihetetlen.
Hihetetlen.
ophely88
2012. július 20. 22:00
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Ez hihetetlenül durva, főleg, hogy ennyi ember meg is halt. Azt mondjuk nem értem, hogy hogyan jutott így be, de annak örülök, hogy legalább elkapták. Nem hiszem el, hogy megéri valakinek ez, azért, hogy utána örökre börtönbe üljön. Mondjuk biztosan valami elmebeteg lehetett.
2012. július 20. 22:14
Idézet (ophely88 @ 2012.07.20. 19:51)
Orvostan hallgató volt ráadásul.
2012. július 21. 01:21
|
|
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline
|
elmebeteg
részvétem az áldozatok rokonainak.
de mit keres egy kilenc éves kislány egy batman film premierjén?
részvétem az áldozatok rokonainak.
de mit keres egy kilenc éves kislány egy batman film premierjén?
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.