Új műsor indul a Starityn!
2012. július 09. 22:31
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Düki, meg stereo 2.0 na már rosszul kezdődik az a magyar pop ipar legaljai és hasonló társaik.
2012. július 09. 22:55
nahh remélem ezzel senkit sem fogok megsérteni de én ezt biztos hogy nem fogom nézni!
"sziasztok Papp Szabi vagyok és nézzétek a Mátéflash-t" aztán azzal a bizonyos nemzetközi kézmozdulattal bele Fuck you-zik az orcánkba nem is egy kézzel mindjárt kettővel háááá gratulálok szééép gyerekek vagytok!
ha ezzel a fantasztikus promó videóval próbáltatok megnyerni hááá nálam mellé lőttetek!
DE NAGYON!
egy 12 éves szintjén eladható ez a stílus de 20 év fölött remélem nem mert ha igen akkor nagyon szomorú vagyok!
"sziasztok Papp Szabi vagyok és nézzétek a Mátéflash-t" aztán azzal a bizonyos nemzetközi kézmozdulattal bele Fuck you-zik az orcánkba nem is egy kézzel mindjárt kettővel háááá gratulálok szééép gyerekek vagytok!
ha ezzel a fantasztikus promó videóval próbáltatok megnyerni hááá nálam mellé lőttetek!
egy 12 éves szintjén eladható ez a stílus de 20 év fölött remélem nem mert ha igen akkor nagyon szomorú vagyok!
2012. július 09. 23:07
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Na megint sikerült ledöbbennem. Hihetetlen, hogy hova fejlődött a HQP. Már nemcsak híreket közlünk, de műsort is csinálunk?
Erre nem tudok mit mondani. Nézze, akit érdekel.
Hamarosan jobbak leszünk, mint a kereskedelmi csatornák.
Na csak ne bátoríts senkit légyszi!
Van elég törölni valóm így is.
Erre nem tudok mit mondani. Nézze, akit érdekel.
Hamarosan jobbak leszünk, mint a kereskedelmi csatornák.
Idézet (szavy @ 2012.07.09. 19:55)
Dicsak, saját termelésű celeb.
Adatlapja lesz-e neki? 
Na csak ne bátoríts senkit légyszi!
9 felhasználónak tetszik:
Lisa Veronicas,
Kyra99,
Lady Suzy,
ophely88,
Jessy,
Chocolate Sunset,
Black Hearth2,
Grace Benning,
joe_r
2012. július 09. 23:29
Emberek ki az a random gyerek vagy ki ??!
-.-" kicsit fárasztóak a gyerek poénjai és elég egy hülyegyereknek tűnik...
-.-" kicsit fárasztóak a gyerek poénjai és elég egy hülyegyereknek tűnik...
2012. július 10. 01:43
|
|
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline
|
LOL
szép gyerek.
2012. július 10. 07:51
|
|
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline
|
Elsőre nem rajongok érte, de lássuk meg, hogy mi sül ki belőle.
Az egyik problémám a mikrofon lenne, mert néha semmit nem lehet hallani, a másik problem pedig maga a felvétel minősége, mert lássuk be, nem profi kamerával lett megoldva.
Az egyik problémám a mikrofon lenne, mert néha semmit nem lehet hallani, a másik problem pedig maga a felvétel minősége, mert lássuk be, nem profi kamerával lett megoldva.
2012. július 10. 09:19
|
|
lucyrean001visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.17. Hozzászólás: 340 Csatolások: 1 Azonosító: 177980 offline
|
Na erre kíváncsi vagyok. ^^
2012. július 10. 09:31
Erre kíváncsi vagyok. Biztosan bele fogok majd nézni.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.