Miguel Veloso, a portugál nemzeti tizenegy oszlopos tagja átigazol az ukrán csapathoz, a Dinamo Kijevhez, ezt a klub a napokban jelentette be. A futballista előtte két évet töltött az olasz Geona csapatánál, azt megelőzően pedig kilenc évig viselte a portugál oroszlánok, a Sporting Lisszabon mezét.
A teljes cikkhez kattints ide!
Miguel Veloso Ukrajnába igazolt át
2012. július 06. 10:27
2012. július 06. 10:30
Még mindig képtelen vagyok fölfogni hogy miért, egyszerűen nem fér a fejembe. Legalább az apja mondta volna neki hogy nem kéne.. Remélem azért visszakerül még valamikor Európa szívébe, vagy vissza Portugáliba
2012. július 06. 10:35
|
|
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline
|
Jaj ne máár..
2012. július 06. 11:16
kicsit én is meglepődtem hogy pont Ukrajnába, de ő tudja...
2012. július 06. 12:52
|
Karina197impossible |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.07. Hozzászólás: 7877 Csatolások: 12522 Azonosító: 138204 offline
|
O_o
hát ez h_lye. komolyan mondom. egyébként én nagyon örülnék, tényleg, a cím olvasásakor majdnem kiugrottam a bőrömből, hogy itt lesz nálunk, de így belegondolva az ő részéről... nem értem, mi van vele.
az biztos, hogy meg lesz becsülve, de Sevcsenko már megszokta, hogy ő az ukrán csapat sztárjátékosa, most pedig jön Miguel is... én naaagyon örülök ennek az egésznek, de Mig meg fogja bánni...
hát ez h_lye. komolyan mondom. egyébként én nagyon örülnék, tényleg, a cím olvasásakor majdnem kiugrottam a bőrömből, hogy itt lesz nálunk, de így belegondolva az ő részéről... nem értem, mi van vele.
2012. július 06. 13:02
|
|
Serinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 161997 offline
|
Ez nem normális ukrajnában szrt se fog nyerni nemzetközi szinten ment volna egy topligába ahol szemmel tudják tartani es mondjuk egy sztárcsapat megtudná venni hisz még fiatal!! Ukrajnába menjen 32évesen levezetni
2012. július 06. 13:43
Idézet (Karina197 @ 2012.07.06. 12:52)
O_o
az biztos, hogy meg lesz becsülve, de Sevcsenko már megszokta, hogy ő az ukrán csapat sztárjátékosa, most pedig jön Miguel is... én naaagyon örülök ennek az egésznek, de Mig meg fogja bánni...
Én azt remélem, hogy nem csak a kispadra vették meg dísznek, hanem játszani is fog. Fogalmam sincs milyen esélyei vannak, soha nem követtem az ukrán bajnokságot
2012. július 06. 13:49
|
|
IAmJulcsiPretty Liar ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.12. Hozzászólás: 3543 Csatolások: 749 Azonosító: 165186 offline
|
Én ezt a játékost nem nagyon ismerem, csak az EB-n hallottam róla úgy, hogy nem igazán érdekel hová igazol át mondjuk sztem egy portugálnak nem az ukránokhoz kéne...
2012. július 06. 21:49
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Idézet
Kattah
Hát, ezen én is meglepődtem.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Jennifer Aniston exének gyermeke született
Jennifer Aniston exének gyermeke született
A színésznő is reagált.

0 felhasználónak tetszik: