Rihanna lefotózta a WC-n trónoló Justin Biebert!
2012. június 27. 22:51
Sajnos ez nem Justin.
De jót nevettem volna ha tényleg ő lett volna.
2012. június 27. 22:56
|
|
piamiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 178301 offline
|
Bazdmeg..ki az a hülye aki ezt elhiszi?! XDD Oda van photoshoppolva Justin feje! Ez magától értetődő..annyira látszik a képeken, úristen. Tiszta fehér a feje a testéhez képest, ahogy az előttem szólók is megállapították. x"D szánalom..xdd
2012. június 27. 23:00
Idézet
Gondolkoztál már azon milyen lenne egy csók Justin Bieber és Rihanna között? És azon, hogy hogyan fest a tinisztár a klotyón ülve?
Lebuktam!
Igen... éjszakánként csak forgolódtam az ágyban, és azon elmélkedtem: hogyan festhet Bieber a klozeton ülve?
Most végre megtudtam!
Az életem végre teljes!
2012. június 27. 23:08
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
Ez jó Sophie Taylor!
2012. június 27. 23:15
látszik hogy megvan szerkesztve
Justin igazából nem is így néz ki ..
2012. június 28. 08:14
|
|
angelika2000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 63 Csatolások: 0 Azonosító: 178597 offline
|
XDD hát ez jó!! am jobban is megcsinálhatták volna a képeket
na mind egy így is jóó
D
2012. június 28. 08:36
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát nem mondom hogy nem vicces
2012. június 28. 08:40
Nem tudom miért, de én még mosolyodni sem mosolyodtam el a képem.
Egyáltalán nem vicces, egyszerűen inkább röhejes az egész..
2012. június 28. 09:40
Nagy kár h nem az igaz Justin Biebert fotózta le a WC-n az nagyon jó lett volna de ez se rossz
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: