Teletetoválta testét Miley Cyrus megszállott rajongója!
2012. június 28. 15:31
|
|
magdianyuska12új tag |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 78 Csatolások: 0 Azonosító: 154396 offline
|
ok azt én megértem hogy rajon miley-ért de ennyire
nem ítélem el és ha ezt így látja jónak?! na mindegy...
nem ítélem el és ha ezt így látja jónak?! na mindegy...
2012. június 28. 16:12
|
|
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline
|
mi lesz ha teljesen megunja Mileyt és a zenéjét...
meg ha megöregszik hogy fog már kinézni.. ezt még jól meg fogja bánni szerintem ._.
2012. június 28. 19:06
ez nagyon durva egyben király is...
am az a tetko-s jól elszúrta Miley fejét, elég furán néz ki
am az a tetko-s jól elszúrta Miley fejét, elég furán néz ki
2012. június 28. 19:19
|
|
L.Kicsilánykavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 488 Csatolások: 0 Azonosító: 176720 offline
|
Ez nem megszállottság ez már őrültség !!
2012. június 28. 19:24
|
|
Muri Enikő Fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 107 Csatolások: 70 Azonosító: 167073 offline
|
Én nem szidom, de nem is istenítem!
Ha valaki ennyire szereti Miley-t hát tegye! Anno én is szerettem, sőt a Miley-s poszterek voltak a a tapétáim. De ma már nem szeretem. Én csak azt mondom! Ha szereti akkor tegye ezt. De mi lesz ha megutálja. Mint én! Nem tudom hova rakni a sok Miley-s posztert ezért egy dobozban tartom!
Nekem ez a véleményem!
Ha valaki ennyire szereti Miley-t hát tegye! Anno én is szerettem, sőt a Miley-s poszterek voltak a a tapétáim. De ma már nem szeretem. Én csak azt mondom! Ha szereti akkor tegye ezt. De mi lesz ha megutálja. Mint én! Nem tudom hova rakni a sok Miley-s posztert ezért egy dobozban tartom!
Nekem ez a véleményem!
2012. június 28. 21:41
|
|
agica20000508új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 166244 offline
|
hát ez kajak beteg!!!
2012. június 28. 22:13
ezek szerint erre nincs gyógyszer vagy csak nem szedi :)Pff...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: