Elkészítették a legjobban kereső színésznők listáját
2012. június 21. 19:13
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
aszta.... Kris:))
2012. június 21. 19:33
nem gondoltam, hogy Kristen lesz az első...Meryl sokkal értékesebb, sé különféle szerepeket alakít, vaslady pl....igaz történet, és gyönyörű
..de Kristen!!! jó szerepeket kap, de még sohasem volt rosszlány
2012. június 21. 19:57
nemgondoltam h kristen lesz az első...szerintem meryl streep, sandra bullock vagy jennifer aniston kerülhetne inkább az első helyre...dehát mi nemtudunk mi mit tenni..xD
2012. június 21. 19:59
|
|
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline
|
hát..szponorálhatnának engem is
nem utasítanám vissza tuti
2012. június 21. 20:02
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Úgy tűnik nem tehetség alapján kapnak pénzt..Már bocsánat..Ma kritikus hangulatban vagyok.
2012. június 21. 20:38
Látszik, hogy nem tehetség alapján pontoznak. Akkor Meryl Streep az elsők között lenne.
2012. június 21. 20:44
Halsáp-emós Kristenen nem csodálkozom. Megy a népbutítás "nyállájttal" az élen. Charlize Theron egy bluckbusterben megmutatta neki, hogy mi is az a "színészet", de szerintem nem tanult belőle. Cameron Diazon és Overdose Jessicán csodálkozom, hiszen mindketten csapnivalóan rossz színésznők, ráadásul nincs is normális filmjük. Egyikőjük se készítse a helyet a Oscarra a szekrényében.
Meryl nem pocsék, tinimaszlagokat tesz a nagyérdemű elé, mégis jutott még neki hely. Nem semmi.
Meryl nem pocsék, tinimaszlagokat tesz a nagyérdemű elé, mégis jutott még neki hely. Nem semmi.
2012. június 21. 21:09
hát, Kristennek grat(!) a 45,5 millió dollárhoz .. magyar pénzben az nagyon sok *-* xdd
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: