Elkészítették a legjobban kereső színésznők listáját
2012. június 21. 17:49
Sokkal jobb lenne ha Sandra Bullock vagy Julia Roberts lenne az első vagy ők foglalnák el az első két helyezést. Kristen-nel nem értek egyet, csak az Alkonyat őrület miatt ő a legjobban kereső.
2012. június 21. 17:51
|
|
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline
|
Nem értem h miért a legtehetségtelenebb keres a legtöbbet....mármint Kristen NEM TUD SZÍNÉSZKEDNI. Minden egyes filmjében ugyanazt az arcot és mimikát vágja...Manapság már tleg mindenkiből lehet színész/énekes
2012. június 21. 18:15
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Nem gondoltam volna, hogy Kristen az első... :|
2012. június 21. 18:19
|
|
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline
|
Kristen az első helyen??? ;-O erre nem számiotottam
vannak nála sokkal tehetségesebb színésznők is.
vannak nála sokkal tehetségesebb színésznők is.
2012. június 21. 18:33
Szerintem is Jennifer Anistonnak kellene első helyen lennie. 4. helyen pedig Charlize Theronnak.
2012. június 21. 18:43
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Nem kell ennyire felháborodni, szerintem abban megállapodhatunk, hogy egyikőjük sem éhezik 
Amúgymeg az, hogy valaki a legjobban kereső még nem egyenlő azzal, hogy őt övezi a legnagyobb tisztelet a szakmában.
Amúgymeg az, hogy valaki a legjobban kereső még nem egyenlő azzal, hogy őt övezi a legnagyobb tisztelet a szakmában.
2012. június 21. 18:46
Jennifer Aniston csak 10. ?
Pedig kaphatna többet is, mert most a napokban megkedveltem és szerintem jól végzi amit csinál.
Ám attól gratulálok kristennek, adhatna kölcsön egy kicsit..
Ám attól gratulálok kristennek, adhatna kölcsön egy kicsit..
2012. június 21. 19:00
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Öcsém. Kristen eszméletlen jól járt azért mert ilyen sokoldalú és érezlmes ember. No meg csukva tudja tartani a száját. Ez a lista pontosan megmutatja hogy valóban, a tinédzser korosztály alkotja a népesség 70%-át és a tinédzser kor egyik jellemzője a sablonosság. Ami a tinédzsereknek tetszik, abból lesz az értékrenddel rendelkező emberek számára az ún. médiaszemét.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: