Barna Zsombor távozik a Barátok köztből
2012. június 20. 11:51
|
|
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline
|
ha néztem akkor is csak miaattuk :/
2012. június 20. 12:37
Cööh
Pedig az egész gáz színészgárdából ez a gyerek volt a legjobb
Éljen, éljen -.-
2012. június 20. 12:57
|
|
Minimanó94♥Mrs. Brown♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.17. Hozzászólás: 4150 Csatolások: 1061 Azonosító: 120485 offline
|
Kár, hogy szerepcsere lesz. Végtére is sokat emelt a sorozat hangulatán Barna Zsombor, de talán az új Illés Péter se lesz semmi. Megszokjuk majd őt is, ugyan úgy, mint annó Lindát. 
Továbbá kíváncsian várom, már az "új" Timit és Mátét.
Továbbá kíváncsian várom, már az "új" Timit és Mátét.
2012. június 20. 13:01
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Máté még nem is gond mert addig szokott benne lenni a TV-ben még Juli elviszi vhova vagy játszik... azt értem hogy az egyetem fontos, de Rada Klaudia még messze van tőle nem értem őt minek kell lecserélni... Zsombi hiányozni fog, illett hozzá a "neveletlen" de helyes fiú szerepe
2012. június 20. 13:14
Igen, "Peti" vagyis Zsombor nagyon sokat emelt az egészen. Remélem az új lesz legalább olyan jó mint Zsombor. A kisebbek cseréje még jól is elsülhet, mert ugye Máténak komolyabb szövegei lesznek,több szerepet kap. Timike meg nem volt szimpatikus, úgyhogy várom az újat. De hogy őszinte legyek azt hittem lassan vége a Bk-nak, mert csődöl a Berényi Kft.. stb..De ezek szerint tudnak újítani még.
1 felhasználónak tetszik:
Hustler
2012. június 20. 13:23
|
|
répácska999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.09. Hozzászólás: 330 Csatolások: 0 Azonosító: 175181 offline
|
húha.ez borzalmas.
szerintem az összes szereplő távozhatna a sorozatból.
szerintem az összes szereplő távozhatna a sorozatból.
2012. június 20. 16:37
|
|
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline
|
Ő volt a kedvencem.
A fiatalabbak közül ő a legjobb színész, öröm volt nézni a játékát. Aztán jön helyette valami rakás szerencsétlenség, és foghatom a fejem, hogy mi a fene ez...
2012. június 20. 17:32
TIMIKE LE LESZ VÁLTVA!!! mondjuk Luca még idegesítőbb.. őt is leválthatnák. Petinek alias Zsombornak nem örülök.. nekem is ő volt a nagy kedvencem.
2012. június 20. 17:53
|
|
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline
|
nemár
Peti, alias Zsombi, a kedvencem volt
:'( ajjmár :|
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.