Jenny McCarthy véletlenül meztelen fotókat küldött fogorvosának
2012. június 18. 18:56
|
|
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline
|
Hát...ő elég ciki
2012. június 18. 19:16
Nem azért, de egy orvosnak - legyen az fogorvos vagy bármi más - nem személyesen kellene kivizsgálnia egy beteget? Egy kép aztán sok mindent elárul.... -.-"
2012. június 18. 19:21
"mikor fogorvosának meztelen képeket küldött el véletlenül kisfia képei helyett." Ez szerel a bevezetőben. Míg a cikkben az alábbi:
"Amikor Jenny felhívta a fogorvosát, ő arra kérte, először fotózza le a kezelésre szorult területet, azoknak a képét pedig küldje el neki e-mailben." Most akkor hogy is van?
"Amikor Jenny felhívta a fogorvosát, ő arra kérte, először fotózza le a kezelésre szorult területet, azoknak a képét pedig küldje el neki e-mailben." Most akkor hogy is van?
2012. június 18. 20:06
|
|
Dance Of Lifeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.28. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 170236 offline
|
Talán meg kellett volna elötte nézni mit küld el és nem kéne meztelen képeket csinálnia;)-.-"
2012. június 18. 20:09
Legközelebb majd jobban odafigyel, ez elő szokott fordulni
2012. június 18. 20:13
|
|
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline
|
Ez halál ciki, minek tart olyan képeket a gépén/telefonján amit szégyell mások előtt?
Meg nem tudom, lehet én vagyok a régimódi, de ha gond van a fogammal személyesen megyek el a fogdokihoz, nem képet küldök..
Meg nem tudom, lehet én vagyok a régimódi, de ha gond van a fogammal személyesen megyek el a fogdokihoz, nem képet küldök..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!

0 felhasználónak tetszik: