Farrah Abraham könyve augusztustól kapható
2012. június 18. 15:34
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nem is tudtam, hogy ez a csaj modell és szakács is :|
2012. június 22. 19:57
Az mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem az MTV kereste meg a lányokat. -.-"
Az megint más dolog, hogy a műsort nevelő célzattal készítették, de baromi más irányba ment a dolog! Ettől még nem kell Farraht elítélni! Szerintem attól függetlenül, hogy a műsor megrendezett-e vagy sem, nem volt neki könnyű.
Az megint más dolog, hogy a műsort nevelő célzattal készítették, de baromi más irányba ment a dolog! Ettől még nem kell Farraht elítélni! Szerintem attól függetlenül, hogy a műsor megrendezett-e vagy sem, nem volt neki könnyű.
Idézet (szavy @ 2012.06.17. 23:01)
Köszönöm szépen az ajánlást, de bőven volt szerencsém ehhez a műsorhoz.
Igazából én csak azon lepődtem meg, hogy hogyhogy nem készült ebből egy magyar szereplős verzió?
Mellesleg Jenny Lawliet jól mondja, biztos nem ingyen közölték egy egész világgal, hogy gyerekként lettek anyák. Nyilván nem az MTV kopogott be minden házba, hogy "helló, lakik itt olyan lány, aki 16 évesen anya lett?". Hanem hirdették, hogy ilyen műsor készül, és várják a jelentkezést, tehát Farrah jelentkezett, hogy ő szeretné, ha ezt mindenki megtudná róla. Szóval nekem nem kell ajánlgatnod semmit, mert nem úgy szoktam hozzászólni cikkekhez, hogy egyáltalán nincs fogalmam a témáról, tehát a véleményem sem lesz más!
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: