Miley Cyrus még az esküvője előtt kiad egy albumot
2012. június 12. 16:57
Végreeeeee már úgy vártam . Eddig mindegyik albuma tetszet .
2012. június 12. 17:33
|
|
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline
|
NEMKÉNE !!!! olyan ronda mint a mosottfos XD
2012. június 12. 18:24
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
jó neki naés? >.>
2012. június 12. 20:09
1. Hú, gőzerővel dolgozik a csaj... Bár ha az esküvője 2014-ben lesz, ahogy tervezi, még lehet egy kicsit várni az albumra! 
2. Én szívem szerint nagyon szeretem Miley-t. Amikor kezdődött ez a tipikus tini korszak az életében és mindent össze-vissza csinált, akkor távolodtam egy kicsit el a dalaitól. De mostanában újra megszerettem és drukkolok neki!
2. Én szívem szerint nagyon szeretem Miley-t. Amikor kezdődött ez a tipikus tini korszak az életében és mindent össze-vissza csinált, akkor távolodtam egy kicsit el a dalaitól. De mostanában újra megszerettem és drukkolok neki!
2012. június 12. 21:27
Lehet, hogy gagyik, de nekem szinte az összes szám tetszett a Can't Be Tamed albumáról, így kíváncsian várom mit fog alkotni a művésznő *.*
2012. június 13. 12:44
Nagyon kíváncsi leszek milyen lesz az ucsó albuma !
2012. június 18. 17:18
én leszek az első aki megveszi a lemezét,IMÁDOM A ZENÉJÉT
)))<3
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: