Charlize ismét gyönyörű, mint ahogy már megszokhattuk tőle, de számomra ezúttal Emma Watson vitt mindent. Nagyon tetszik így a haja, őszintén megmondva, nem is kéne tovább növesztenie, ilyen kis bozótosan pont jó. Gyönyörű volt.
Julianne pedig mindig olyan csinos, reggel megláttam ezeket a képeket és mondtam magamban, hogy 'Jézusom Jules, mi a fenét húztál magadra?'. Szörnyen nézett ki ebben a ruhában..
Az MTV-gála legszebb és legrosszabb ruhakölteményei
2012. június 04. 14:33
Brooke Hogan szörnyen néz ki! Charlize, és Emma Watson pedig gyönyörűen néztek ki!
2012. június 04. 14:34
Nem valami szép ruhák de Emma Stone gyönyörű és Kristen Stewart ruhája is bejön.
2012. június 04. 14:35
|
|
Bubii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.04. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 137888 offline
|
elég hétköznapian, közvetlenül fogalmazták meg a cikket, néha olyan kifejezéseket használt az író mintha egy kocsmában ülne, a színvonal eléggé megesett...
nálam egyértelműen Charlize Theron és Emma Stone a befutó.
2012. június 04. 14:40
Idézet (Bubii @ 2012.06.04. 14:35)
elég hétköznapian, közvetlenül fogalmazták meg a cikket, néha olyan kifejezéseket használt az író mintha egy kocsmában ülne, a színvonal eléggé megesett...
Nekem semmi bajom a hangvétellel, nem zsurnalisztika osztályozóra írták, csak nekünk.
2012. június 04. 14:41
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Toronymagasan Charlize a nyerő
A többit nem is értem, hogyan engedhették a szőnyegre?!
Amúgy akárhány képet nézek Kristenről és Emma Stone-ról, mindig csalódás vagy röhögőgörcs kap el. Ők egyszerűen képtelenek normálisan felöltözni
2012. június 04. 14:46
Emma Watson vitte nálam a pálmát . nagyon jó lett a haja
2012. június 04. 14:48
|
|
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline
|
Szerintem Brooke ruhája szép, csak nem rajta. Julia, és Jessica ruhája nekem nem tetszik, Crystal ruhája viszont kifejezetten jó. Sajnos a cipőt nem lehet látni...Leighton nagy csalódás volt. Így felöltözni egy díjátadóra...Maximum a sarki boltba.
2012. június 04. 14:50
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
huha de nagyon szép Emma Watson ruhája még én is felvenném
2012. június 04. 14:53
|
|
Annuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 158 Csatolások: 1 Azonosító: 151137 offline
|
Hát volt pár érdekes......... Azt nem értem , hogy ennyi pénzből nem tud pár ember tényleg csinosan felöltözni????????? Vannak olyanok akik egyébként szépek meg vékonyak , de abba a ruhába amin a képeken vannak dagatnak látszanak az egyébként jó alakjukkal (Julia Jones Julianne Hough)
2012. június 04. 14:55
A legszebb Lucy Hale volt és az ő ruhája tetszett a legjobban.
Kár,hogy ő kimaradt a cikkből.
2012. június 04. 15:06
Nem azért de valahogy egyiknek sem valami normális ruhája van. Azért díjátadóra úgy felöltözni mint egy útszéli qrva.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.

0 felhasználónak tetszik: