A második film szereplőválogatásai épphogy csak elkezdődtek, a rajongók már is őrült találgatásokba kezdtek. Tom Felton Perez Hilton szülinapján nyilatkozott új álmáról.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Felton Az éhezők viadala szerepére pályázik
2012. június 04. 12:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Jaj Tom. Még egy ekkora bakit elkövetni. Ha már volt olyan hülye, hogy a skatulyázás paradicsomába ment abban a hitben, hogy majd könnyebb lesz a dolga ott kint, ne rontson tovább a helyzeten.
1 felhasználónak tetszik:
Fonzie
2012. június 04. 12:56
Hát nem is tudom, nálam még egyik esélyes színész sem hasonlított az általam elképzelt Finnickre. Lehet velem van a baj. Az első részben sem választottak olyan színészt aki túl ismert lenne, így nem tudom mi lesz Tommal. A Harry Potter után néhány színész azt mondta, hogy nem akar újra több részes filmben szerepelni, hiszen az egy elég nagy skatulya lenne számukra. Finnick pedig pont egy ilyen karakter lenne. Azért én drukkolok neki, ha ennyire szeretné ezt a szerepet, de nem sok esélyt adok annak, hogy ő lesz a befutó.
2012. június 04. 13:07
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Nem is tudom! A Harry Potterben nem túlzottan győzött meg a tehetségéről, de végül is, pont ezért örülnék neki, ha megkapná, mert kikerülne a skatulyából és esélye lenne komolyabb szerepek felé venni az irányt is kivívni az emberek elismerését!
2012. június 04. 13:39
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Szerintem illene a filmbe
2012. június 04. 14:06
Szerintem nem nagyon akarnak a producerek olyan színészt szerződtetni, aki egy másik franchise-ban szerzett magának ismertséget.
2012. június 04. 14:09
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (Fonzie @ 2012.06.04. 14:06)
Szerintem nem nagyon akarnak a producerek olyan színészt szerződtetni, aki egy másik franchise-ban szerzett magának ismertséget.
Fogják ha akar menni mert kell a nagy név.
2012. június 04. 14:16
Idézet (ophely88 @ 2012.06.04. 14:09)
Fogják ha akar menni mert kell a nagy név.
Kellant is elhajtották, pedig ő is szeretett volna benne lenni.
2012. június 04. 14:24
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Fonzie @ 2012.06.04. 14:16)
Kellant is elhajtották, pedig ő is szeretett volna benne lenni.
Az nem tudom, hogy ki vagy híresebb-e Tom Feltonnál de akkor nem a nagy nevekre mennek. Annál jobb.
2012. június 04. 14:27
ophely88: épp az ebben a filmben a jó, hogy olyanokat akarnak szerződtetni, akik még nem vagy csak kevésbé ismertek. Az első rész szereplőgárdája is nagy részt ilyen emberekből áll (Jacqueline Emerson, Dayo Okeniyi, Jack Quaid és még sorolhatnám...) Nekik például egy igazi szerepük sem volt még...most meg nincs olyan ember aki ne hallott volna róluk...
2012. június 04. 14:43
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (RenaLily @ 2012.06.04. 14:27)
ophely88: épp az ebben a filmben a jó, hogy olyanokat akarnak szerződtetni, akik még nem vagy csak kevésbé ismertek. Az első rész szereplőgárdája is nagy részt ilyen emberekből áll (Jacqueline Emerson, Dayo Okeniyi, Jack Quaid és még sorolhatnám...) Nekik például egy igazi szerepük sem volt még...most meg nincs olyan ember aki ne hallott volna róluk...
Én megértem, hogy neked így jó és megfelel de a döntés nem a te kezedben van. Választhatnak nagy neveket is, ha akarnak. Választottak is már szereplőket a második filmbe nem tudom hogy arról miért nincs hír itt.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Hailey Bieber most megcáfolt egy régóta terjedő pletykát
Megcáfolt egy róla terjedő pletykát.