A tinédzserek leggyakoribb táplálkozási zavarai
2012. június 05. 14:18
|
|
bucii |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.18. Hozzászólás: 1038 Csatolások: 9 Azonosító: 171514 offline
|
ez jó cikk... én is fogyni akarok.. de sajnos azt nem tudom megállni hogy ne egyyek
de szoktam járni futni, biciklizni és kézizek mellé
szal én próbálok kevesebbet enni de sajnos valahogy nekem nem akar összejönni :DSS
2012. június 05. 16:50
Nekem sincsenek ilyen problémáim, még ha lennének akkorsem így vígasztalnám magam. Én nem hiszem magamat kövérnek, de ha nem fogyok olyan házimalac leszek mint bátyám, mert 50 kiló vok ő meg a duplája, és ő 21 éves, én meg 12...hihetetlen az emberiség mikre képes.
2012. június 05. 18:11
Engem kiráz a hideg a Bulimiásoktól és az Anorexiásoktól. Ijesztőek és ez a kép brr...
Nagyon sajnálom az ilyen embereket
Nagyon sajnálom az ilyen embereket
2012. június 05. 19:34
|
|
doriella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.09. Hozzászólás: 1218 Csatolások: 1 Azonosító: 157843 offline
|
Jó cikk lett, és tényleg igaz. Van egy ismerősöm, aki nem elégedett az alakjával, oké, nem ő volt a legkarcsúbb, de egész csinos volt, és egyáltalán nem volt kövér. Mindig mondta, hogy le kéne fogynia. Alig evett, és ma már nagyon sokat fogyott. Nem anorexiás, most egész csini (mármint jó vékony, de nem sovány), de ha így folytatja, és ilyen tempóban, lehet, hogy nem fog jót tenni az egészségének, hisz alig szokott enni valamit.
2012. június 05. 23:59
engem mindig megtalálnak valamivel az osztályomban,de nem vagyok hülye hogy érdekeljen és magamban tegyek kárt
lesz*rom az eseménytelen,unalmas életüket,hogy már az enyémmel is kell foglalkozniuk
én azt tanácsolom mindenkinek,hogy se egy pasi kedvéért,se az agyilag eldeformálódott közösség miatt ne legyetek depisek,úgyis jön valaki,akinek ti lesztek a tökéletesek,én már csak tudom
akinek nem vagy elég jó,meg sem érdemel
fiúk: ne arra legyetek büszkék,hogy egy lány miattatok változott meg,inkább szégyelljétek hogy nem tudtátok úgy szeretni ahogy volt. (persze ez se mindenkire vonatkozik,akinek nem inge ne vegye magára
)
akinek nem vagy elég jó,meg sem érdemel
fiúk: ne arra legyetek büszkék,hogy egy lány miattatok változott meg,inkább szégyelljétek hogy nem tudtátok úgy szeretni ahogy volt. (persze ez se mindenkire vonatkozik,akinek nem inge ne vegye magára
2012. június 06. 14:40
|
|
igazmondóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 177075 offline
|
ez igaz 2 éve vesztettem el az egyik barátnőmet ez miatta betegségmiatt
(anorexia) nála a szülők voltak probléma na meg egy b**i fiú! Az a lényeg, hogy még ma is gyászoljuk és én megfogadtam hogy inkább szárazra sírom a szemem de ilyen nem leszek a barátnőm ért !!
2012. június 06. 21:36
|
|
Angyal99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 37 Csatolások: 0 Azonosító: 170985 offline
|
Sajnos a mai világba, kinek nincsenek gondjai a családjában???Kinek kevesebb, kinek több.
Valaki tudja kezelni a helyzetet, valaki nem.
Én 9éves koromban túl éltem a rákot, és mai napig kísért a múlt.Még sincsenek ilyen gondjaim,(hála istenek).
Valaki tudja kezelni a helyzetet, valaki nem.
Én 9éves koromban túl éltem a rákot, és mai napig kísért a múlt.Még sincsenek ilyen gondjaim,(hála istenek).
2012. június 08. 20:44
Mind a két betegségtől kiráz a hideg, de szerencsére a közvetlen környezetemben senki sem szenved ilyenekben...nagyon remélem, hogy nem is fog...
2012. június 13. 14:34
Az a baj, hogy a tévében, utcán mást sem nyomnak az arcodba, mint hogy fogyjál le ezzel, vagy azzal a termékkel, mert az a trendi, meg a kívánatos, ha kóró vagy. És sajnos nemcsak a tinik dőlnek be ennek, de már a 7-8-10 éves gyerekek is, akik pedig nagyon, de nagyon fogékonyak az ilyesmire. Én elsősorban a szülőket és a reklámokat teszem felelőssé az ilyen helyzetért. A szülőknek le kéne ülni a gyerekkel beszélgetni, elmagyarázni neki, hogy amit a tévében lát, az nem valóság, és ő jól vagy úgy, ahogy van. Az ilyen jellegű reklámokat meg betiltatnám, mert csak rosszat tesznek velük a gyártók, a forgalmazók és a reklámozók is.
2012. június 15. 23:43
|
|
sajtimajsziivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 134 Csatolások: 0 Azonosító: 177294 offline
|
Én is fogyni akarok de sajnos nem megy... sokszor szidom magamat hogy miért vagyok ilyen kövér... hiába mondja más, hogy nem vagyok az nem hiszem el...de nem teszek magammal ilyet... Nagyon sajnálom az ilyen embereket... nekem van egy osztálytársam és anorexiás... szegényre szörnyű rá nézni olyan vékony :||
2012. június 16. 09:39
|
|
francimanoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.10. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 166993 offline
|
egyetértek sajtimajszii
2012. június 23. 16:25
én az a fajta vagyok aki eszik egy kiadósat és máris egy csomó plusz kiló felmegy rá..Igazából fogyózni nem szoktam csak sportolok.És már is könnyebben lemennek a kilók..Mindenki mondja hogy olyan vékony vagyok hogy sportolnom sem kéne de nem hiszemel..Viszont túlsúlyos és anorexiás sem vagyok.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: