Rajongói követelések miatt feltámasztják Tamás atyát!
2012. június 02. 09:36
|
|
Kittike1999visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.19. Hozzászólás: 200 Csatolások: 0 Azonosító: 158724 offline
|
Juuuuj az jó
én is örülök h benne lesz újra a JRosszbanban
2012. június 02. 11:50
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
devilrose, igaz.
amugy lehet a Batárok Köztet másolják majd, h megjelenik a szelleme..Oo (régi sötét korszakom, mikor még a bk-t néztem.OO fuhuj..
)
amugy lehet a Batárok Köztet másolják majd, h megjelenik a szelleme..Oo (régi sötét korszakom, mikor még a bk-t néztem.OO fuhuj..
2012. június 02. 13:10
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
Ahányszor vége van egy résznek, kifújom magam és azt mondom: ilyen nincs. És szakadok.
De én teljesen örülök, hogy visszatér. Különben meg, nem értem, hogy mi a baj ezzel, hogy a Dallas-t másolják. A tengerentúlon játszódó sorozatból merítettek ötletet, teljesen okés a dolog szerintem. Az meg ha jól látom, akkor már több mint 20 éve volt.
A lényeg, hogy Tamás atya visszatér.
De én teljesen örülök, hogy visszatér. Különben meg, nem értem, hogy mi a baj ezzel, hogy a Dallas-t másolják. A tengerentúlon játszódó sorozatból merítettek ötletet, teljesen okés a dolog szerintem. Az meg ha jól látom, akkor már több mint 20 éve volt.
2012. június 02. 13:49
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
De miért?Most ki lett írva és kész.Pont.Miért kell mindent kihisztizni?
2012. június 02. 14:48
Mindig megdöbbent hogy vannak emberek akik ilyen sorozatokat néznek. Én olyanról is hallottam hogy az egyik sorozatban megvakult az egyik szereplő és pénzt gyűjtöttek neki a nézők hogy műttesse meg a szemét.
Szóval ez a "támadjon fel" kérés még nem is olyan vészes.
2012. június 02. 14:54
HápsziCsajszi: egyetértek
erről hallottam xddd de nem is az. Jó, én is szerettem Tamást, de azért nem kezdtem el hisztizni, hogy hozzák vissza! Ez várható volt, hogy visszahozzák. Ezzel csak tettek rá egy lapáttal. És igen, ez nem olyan vészes
2012. június 02. 15:32
szerintem így volt kerek a sztori, nem értem, miért kell még egy csavart belevinni az egészbe.
2012. június 02. 16:13
Én is naon kíváncsi vagyook rá! 
Am én nagyon bírtam amíg a sorozatban láttam...
Am én nagyon bírtam amíg a sorozatban láttam...
2012. június 02. 16:46
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Alapból olyan abszurd dolgok vannak ebben a sorozatban, már semmin sem csodálkozok, de ha egyszer már meghalt, akkor minek feltámasztani.?!
Milyen okos emberek vannak Magyarországon...
2012. június 02. 19:16
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
Szeretem a sorozatot, de kérem...... nem kellett ide "rajongói terror" vagy "sztrájk" !! így is tudtam hogy visszafogják hozni Tamás atyát nem is volt kérdéses ://
2012. június 03. 08:57
Nem szoktam nézni a sorozatot de nagyon kitartóak a rajongók gratulálok nekik (nektek)!!!
2012. június 03. 15:15
|
qwertzuiopúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.03. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 177092 offline
|
majd kiderül, hogy van egy ikertestvére.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.

0 felhasználónak tetszik: