Lana Del Rey ismét két videoklippel készül
2012. május 27. 10:56
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Na ,kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz.
2012. május 27. 13:56
|
|
DirtyDiana90visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 144 Csatolások: 0 Azonosító: 131054 offline
|
Szretem a National Anthemet, de én a Dark Paradise -nak jobban örülnék kisfilm gyanánt.
2012. május 27. 16:27
imádom őt!! csodálatos énekesnő, és egyszerűen hiba nem szeretni. szerintem a klipjében szintén "meghal" majd, hisz a born to die és a blue jeans is tragikusan végződik...
hihetetlen egyébként, régen a haláltól rettegett, klipjeiben viszont mindig meghal:D
2012. május 27. 18:18
|
|
SugarGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 688 Csatolások: 0 Azonosító: 138434 offline
|
Sumertime Sadness egyik kedvencem a lemezről, de a National Anthem is fantasztikus!
Tulajdonképpen bármelyik számnak örülnék az albumról, mert mindegyik fantasztikus! Biztos vagyok benne, hogy a klipek is csodálatosak lesznek!
2012. május 27. 20:06
Tök jó ez a szám
Remélem a klip is ilyen jó lesz ;]
2012. május 28. 12:38
|
|
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline
|
Ki nem állhatom ezt a csajt! nagyon idegesítő. Szóval felőlem azt csinál amit akar
2012. május 28. 16:33
igenigen, énis imádtam Lanát, míg ezt a cikket meg nem láttam: http://styleanddirt.com/2012/02/1402celebrity/
egyáltalán nem célom, hogy bárki kiábránduljon belőle, csupán csak kötelességemnek tartom, hogy megmutassam annak érdekében, hogy fenyíljon a szemetek! érdemes elolvasni..
egyébként én ennek ellenére is szeretem Lanát..jobbanmondva a számait, azoktól elvagyok ájulva meg a szövegüktől is, dehát a studiókban levő gépek sokmindenre képesek, és a plasztikai műtétek is (egyszóval a pénz), ha értitek mire gondolok
egyáltalán nem célom, hogy bárki kiábránduljon belőle, csupán csak kötelességemnek tartom, hogy megmutassam annak érdekében, hogy fenyíljon a szemetek! érdemes elolvasni..
egyébként én ennek ellenére is szeretem Lanát..jobbanmondva a számait, azoktól elvagyok ájulva meg a szövegüktől is, dehát a studiókban levő gépek sokmindenre képesek, és a plasztikai műtétek is (egyszóval a pénz), ha értitek mire gondolok
2012. május 28. 17:57
Idézet (Lolita007 @ 2012.05.28. 16:33)
igenigen, énis imádtam Lanát, míg ezt a cikket meg nem láttam: http://styleanddirt.com/2012/02/1402celebrity/
hát nekem ez a cikk igazából semmi újat nem mondott, ezeket mind tudtam már. tényleg elég sok az ellentmondás körülötte. például 100%, hogy a szája mű. kb. úgy néz ki, mint VV Veronika
2012. május 30. 14:12
|
|
naomi92visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.06. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 92358 offline
|
Elolvastam a cikket, amit Lolita007 ki tett. Szerintem nagyon rosszindulatú, azaz írás. Ha körül néztek, minden a marketing körül forog, hogy minket ( embereket ) mivel lehetne meg fogni. Ott van Adele neki is milyen eszményi, hihetetlen hangja van. Pedig ő is berobbant a zenei iparba. Vagy ott van Lady Gaga aki a Pokerface- ével egyből belopta magát az emberek szívébe - mert káprázatosan fülbemászó volt a zenéje - és mindenkinek tetszett/ tetszik amilyen őrültségeket csinál.
Lana -nak szerintem jó hangja van. Én is szeretem a hangját. Minden énekesnek meg van a maga hátránya. De ha bekapcsolja az ember a szobájába kedvenc énekesének a dalait, akkor nem mindegy, hogy : gazdag, szegény, elmebeteg, vagy plasztik baba. A lényeg az amit add az embernek.
Lana -nak szerintem jó hangja van. Én is szeretem a hangját. Minden énekesnek meg van a maga hátránya. De ha bekapcsolja az ember a szobájába kedvenc énekesének a dalait, akkor nem mindegy, hogy : gazdag, szegény, elmebeteg, vagy plasztik baba. A lényeg az amit add az embernek.
2012. május 31. 13:53
igen, de direkt oda is írtam, h nem aza célom vele, hogy kiábránduljatok belőle..és nagyon szeretem a számait, de hogy őszinte legyek kicsit zavar a tudtat hogy "ja de ez nem is biztos hogy az ő hangja..vagy ha az övé is, akkor elég alaposan megvan csinálgatva itt-ott" lehet, hogy titeket nem zavar, de ez elég nagy felszínességre vall, mert nekem személy szerint már elegem van a milliomos csemetékből akiknek semmi tehetségük, csak azért vannak az iparban mert van pénzük, én az IGAZI, hamisítatlan tehetségekre vagyok kíváncsi akik kiállnak vhány százmillió ember elé és minden féle csicsamicsa meg playback és háttérmunka nélkül rohadjó hanguk+egyéniségük van!
és az ilyen szerintem elég ritka manapság, vagy csak nincsenek felfedezve, megbecsülve.. úgyhogy ennyit erről, védhetitek Lanát ahogy akarjátok, de attólmég az igazság nem változik, persze a pletykáknak sem kell mindent elhinni, de nemárt gyanakvónak lenni...
2012. június 04. 15:56
Imádom ezt a számot. És eggyet kell értenem Zolanski-val én is tudtam kb. ezeket róla de nem nagyon érdekel amíg tetszik.
2012. június 04. 16:05
Elolvastam a cikket, hát igen. Mindenesetre a zenéjét akkor is szeretem, illetve a "zenéjét", még ha nem is igazi ez a hang, és ha átlátszó az, amit csinál. A Video Games klipje meg szerintem tök jó
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
Meghan Trainor reagált a negatív visszhangra, ami a harmadik gyermeke születése körül alakult ki
A kicsinek béranya adott életet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: