Az emo hajviselet a szem legnagyobb ellensége
2012. május 17. 19:45
Nekem oldalfrufrum van, de ha otthon vagyok, mindig hajpánt van a hajamban, mert nagyon zavar.
2012. május 17. 20:46
Én sem szeretem, ha szemembe lóg a hajam, mostanában már inkább elcsatolom a fru-frum
2012. május 17. 21:08
|
|
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline
|
Mit mondhatnék?? Akinek van egy kis esze annak nem kell ilyet orvos magyarázzon...
2012. május 17. 21:09
|
|
Selly FanClubúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 173218 offline
|
én E.M.O-s wok xddmégse wok vak
2012. május 17. 21:55
mi köze ennek az emohoz? xdd
annyi hajstílus van már te jó isten nem csak az emÓSok hordják szemükbe seperve a hajukat. nekem is volt egy emo korszakom de máig se változott a hajstílusom és amúgy egyátalán nem lóg a szemembe ._.
annyi hajstílus van már te jó isten nem csak az emÓSok hordják szemükbe seperve a hajukat. nekem is volt egy emo korszakom de máig se változott a hajstílusom és amúgy egyátalán nem lóg a szemembe ._.
2012. május 17. 22:05
|
|
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline
|
nekem nem "emós" a hajam, de gyakran a szemembe lóg, belefújja a szél, vagy csak úgy magától, mert ilyen "kezelhetetlen"... mindig a fülem mögé rakom, de kijön... xD
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.

0 felhasználónak tetszik: