többet kéne innom.
és nem kéne vasalnom a hajam. ááá
Tippek a szép és egészséges hajért
2012. május 14. 18:12
2012. május 14. 18:33
Nahát én büszke vagyok a hajamra és magamra
mert szinte csak ezeket fogyasztom és csinálom ^^ nem vasalom és ritkán fogom össze :'3
2012. május 14. 19:04
Nem unjátok még mindenhova azt kommentelni hogy jó cikk?? Mert én már marhára
Egyébként hasznos tanácsok, csak hát nyilván a magyar ember nem aszerint táplálkozik hogy mi az egészséges vagy mi nem.
Egyébként hasznos tanácsok, csak hát nyilván a magyar ember nem aszerint táplálkozik hogy mi az egészséges vagy mi nem.
2012. május 14. 19:24
|
|
like meEmma Woodhouse |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 1415 Csatolások: 15 Azonosító: 164042 offline
|
Nagyon jó cikk lett! Húúú, nagyon jó cikk lett, júúúú!
Sztem elég lenne ha 10-enként egy ember elmondja
De azért nem annyi értelmetlenség van a cikkkben, mint az eddigiekben
2012. május 14. 20:54
Valóban jól megírt cikk és tájékozottságot ad, mert voltak benne olyan információk, amikről nem tudtam. De nagyon sajnálom, hogy totál a korpára ment rá, mert manapság tíz emberből kilencnek inkább a hajzsírosodással van problémája, ahogyan sajnos nekem is. Lassan a huszonegyedik életévemet töltöm és soha sem volt korpás a fejem. A haj, mint sok minden más, genetika. Az én családomban mindenkinek ritka és gyenge haja van, amit növesztettem egy évig a szalagavatómra, az is éppen, hogy csak elég lett, de még plusz póthajjal ki kellett toldani, mert nem jött ki a konty. Viszont ott van a párom. Neki a fél fején van annyi haja, mint nekem az egészen. És ő aztán hajmosáson kívül nem csinál vele semmit sem. Nem vasalgatja, nem festeti, nem tesz rá pakolásokat, meg semmi és olyan bitang erős neki, hogy csak vágyakozva nézek, nekem miért nem lehet ilyen? Genetikai adottság, bár sokan tönkre teszik azokkal a remek találmányokkal, mint jó magam is, mint a hajfesték, dauer, hajvasaló és társai, amik roncsolják a haj szerkezetét. Egyszerűen le kell szokni ezekről a festegetésekről, vasalókról meg sütögetésektől és máris sokkal szebb, erősebb és fényesebb lesz a haj. A korpa nagyon sokaknak egyébként azért alakul ki, mert télen mínuszokban nem hajlandó sapkát felvenni. Főleg a fiataloknál módi ez, mert, hogy ciki. Én minden télen hordok sapit, nem is korpás a fejem! Egyszerűen megfázik a fejbőr és ledobja a hámréteget. Viszont ugyanúgy előidézheti a bőr szárassága is, ami szerintem sokkal ritkább, mert a legtöbb ismerősöm két naponta, vagy akár naponta most hajat, mert annyira zsírosodik. Szóval olyan kicsit össze-vissza cikk lett, főleg a tippes résznél, ugyanis az elsőnél már buktató nekem is, hiszen a hajam gyorsan zsírosodik és nem száraz! A hajszárító meg valóban szárítja a fejbőrt, de szerintem több kárt okoz magában a haj szerkezetében. A biológiát illetően pedig vannak hibák a cikkben. Ugyanis a C vitamin lett megemlítve, de az nem marad meg a szervezetedben, ugyanis vizelettel együtt távozik. Ezért is reklámozták anno állandóan a Cetebét, mert, hogy az fokozatosan engedi ki a C vitamint. Viszont a folsav megtalálható a májban, vagy a leveles zöldségekben (például spenót vagy sóska). A túlzott folsav bevitel pedig csökkenti a cink szintjét, és mint ahogyan írva lett a cikkben, hogy az egy fontos alapanyag az egészséges haj elérésében. Azt meg kicsit balgaságnak tartom, hogy a fehérjék bevitelére a csirke hús ajánlott. Állati fehérjét lehet bevinni marha hússal, disznó hússal is (bár ez kevésbé egészséges), de egyéb szárnyasokkal is. Ma már vitába lehetne szállni, hogy mi az, ami jót tesz a szervezetnek, ugyanis nem éppen a legegészségesebbek ezek az agyon szteroidozott csirkék, mindemellett eléggé drága. Nem tudom, hogy miért, de nagyon sokan csak a csirkét hajlandóak megenni. Omega-3 pedig nem csak halban van, bár a halolajat ajánlják túlzottan. Ez a vitamin ugyanúgy megtalálható a mogyoróban és a dióban is, de, ha jól tudom a haszonállatok különleges étkeztetésével (például repce, len stb.) elérhető a hús omega-3 zsírsavának növelése. Meg még tudnék mondani pár dolgot, de az erőm most ennyire futotta. Szóval a lényeg a lényeg, hogy vannak itt is vannak bőven butaságok, de valóban egy fokkal jobb verzió a szokottakhoz képest.
2012. május 15. 17:00
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
jó cikk..azért én ezeket betartom
2012. május 17. 06:05
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
Jó a cikk
a narancsot majd kibróbálom
2012. május 17. 14:50
Ez jó cikk lett!Grat.szerencsére nagyon jo tipusu hajam van és magátol is nagyon szép(nem vagyok egoista,de mindenki ezt mondja és tisztába vagyok ezzel)
2012. május 18. 19:23
|
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline
|
ezeket általában így csinálom
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.

0 felhasználónak tetszik: