Starity

Tippek a szép és egészséges hajért

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 14. 18:12 #21
- törölt felhasználó -    
többet kéne innom.
és nem kéne vasalnom a hajam. ááá
2012. május 14. 18:33 #22
- törölt felhasználó -    
Nahát én büszke vagyok a hajamra és magamra biggrin.gif mert szinte csak ezeket fogyasztom és csinálom ^^ nem vasalom és ritkán fogom össze :'3
2012. május 14. 19:04 #23
- törölt felhasználó -    
Nem unjátok még mindenhova azt kommentelni hogy jó cikk?? Mert én már marhára dry.gif

Egyébként hasznos tanácsok, csak hát nyilván a magyar ember nem aszerint táplálkozik hogy mi az egészséges vagy mi nem. unsure.gif
2012. május 14. 19:08 #24
Corby
Corby
-

Státuszi love him a lot.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7036
Csatolások: 1416
Azonosító: 147096
Jujj ez a cikk most nagyon kellett sok mindent megtudtam róla, köszönöm! meghajolo.gif
2012. május 14. 19:24 #25
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
Nagyon jó cikk lett! Húúú, nagyon jó cikk lett, júúúú! nunchaku.gif Sztem elég lenne ha 10-enként egy ember elmondja meghajolo.gif De azért nem annyi értelmetlenség van a cikkkben, mint az eddigiekben good.gif
2012. május 14. 20:54 #26
- törölt felhasználó -    
Valóban jól megírt cikk és tájékozottságot ad, mert voltak benne olyan információk, amikről nem tudtam. De nagyon sajnálom, hogy totál a korpára ment rá, mert manapság tíz emberből kilencnek inkább a hajzsírosodással van problémája, ahogyan sajnos nekem is. Lassan a huszonegyedik életévemet töltöm és soha sem volt korpás a fejem. A haj, mint sok minden más, genetika. Az én családomban mindenkinek ritka és gyenge haja van, amit növesztettem egy évig a szalagavatómra, az is éppen, hogy csak elég lett, de még plusz póthajjal ki kellett toldani, mert nem jött ki a konty. Viszont ott van a párom. Neki a fél fején van annyi haja, mint nekem az egészen. És ő aztán hajmosáson kívül nem csinál vele semmit sem. Nem vasalgatja, nem festeti, nem tesz rá pakolásokat, meg semmi és olyan bitang erős neki, hogy csak vágyakozva nézek, nekem miért nem lehet ilyen? Genetikai adottság, bár sokan tönkre teszik azokkal a remek találmányokkal, mint jó magam is, mint a hajfesték, dauer, hajvasaló és társai, amik roncsolják a haj szerkezetét. Egyszerűen le kell szokni ezekről a festegetésekről, vasalókról meg sütögetésektől és máris sokkal szebb, erősebb és fényesebb lesz a haj. A korpa nagyon sokaknak egyébként azért alakul ki, mert télen mínuszokban nem hajlandó sapkát felvenni. Főleg a fiataloknál módi ez, mert, hogy ciki. Én minden télen hordok sapit, nem is korpás a fejem! Egyszerűen megfázik a fejbőr és ledobja a hámréteget. Viszont ugyanúgy előidézheti a bőr szárassága is, ami szerintem sokkal ritkább, mert a legtöbb ismerősöm két naponta, vagy akár naponta most hajat, mert annyira zsírosodik. Szóval olyan kicsit össze-vissza cikk lett, főleg a tippes résznél, ugyanis az elsőnél már buktató nekem is, hiszen a hajam gyorsan zsírosodik és nem száraz! A hajszárító meg valóban szárítja a fejbőrt, de szerintem több kárt okoz magában a haj szerkezetében. A biológiát illetően pedig vannak hibák a cikkben. Ugyanis a C vitamin lett megemlítve, de az nem marad meg a szervezetedben, ugyanis vizelettel együtt távozik. Ezért is reklámozták anno állandóan a Cetebét, mert, hogy az fokozatosan engedi ki a C vitamint. Viszont a folsav megtalálható a májban, vagy a leveles zöldségekben (például spenót vagy sóska). A túlzott folsav bevitel pedig csökkenti a cink szintjét, és mint ahogyan írva lett a cikkben, hogy az egy fontos alapanyag az egészséges haj elérésében. Azt meg kicsit balgaságnak tartom, hogy a fehérjék bevitelére a csirke hús ajánlott. Állati fehérjét lehet bevinni marha hússal, disznó hússal is (bár ez kevésbé egészséges), de egyéb szárnyasokkal is. Ma már vitába lehetne szállni, hogy mi az, ami jót tesz a szervezetnek, ugyanis nem éppen a legegészségesebbek ezek az agyon szteroidozott csirkék, mindemellett eléggé drága. Nem tudom, hogy miért, de nagyon sokan csak a csirkét hajlandóak megenni. Omega-3 pedig nem csak halban van, bár a halolajat ajánlják túlzottan. Ez a vitamin ugyanúgy megtalálható a mogyoróban és a dióban is, de, ha jól tudom a haszonállatok különleges étkeztetésével (például repce, len stb.) elérhető a hús omega-3 zsírsavának növelése. Meg még tudnék mondani pár dolgot, de az erőm most ennyire futotta. Szóval a lényeg a lényeg, hogy vannak itt is vannak bőven butaságok, de valóban egy fokkal jobb verzió a szokottakhoz képest.
2012. május 14. 21:54 #27
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó lett a cikk! smileeee.gif
2012. május 15. 17:00 #28
Cher Sugar
Cher Sugar
Rihanna Navy

Státusz*HA NEM INDOKLOD A BEJELÖLÉST,SZÍVFÁJDALOM NÉLKÜL ELUTASÍTOM!*
Hozzászólás: 1869
Csatolások: 0
Azonosító: 165595
jó cikk..azért én ezeket betartom smileeee.gif
2012. május 16. 18:53 #29
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
érdemes volt elolvasni : D
2012. május 16. 19:15 #30
- törölt felhasználó -    
jo cikk, probalom betartani a tippeket biggrin.gif
2012. május 17. 06:05 #31
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™

StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
Jó a cikk smileeee.gif a narancsot majd kibróbálom biggrin.gif
2012. május 17. 14:50 #32
- törölt felhasználó -    
Ez jó cikk lett!Grat.szerencsére nagyon jo tipusu hajam van és magátol is nagyon szép(nem vagyok egoista,de mindenki ezt mondja és tisztába vagyok ezzel)
2012. május 17. 16:06 #33
DoooDuu
DoooDuu
Doreen Tomlinson ^^

StátuszNever give up, the beginning is always the hardest!!!
Hozzászólás: 3227
Csatolások: 547
Azonosító: 171198
hasznos cikk, megfogadom a tippeket! biggrin.gif
2012. május 18. 11:01 #34
Edy07
Edy07
visszatérő vendég

Státuszma.megyek tatoot csinaltatni jupppi
Hozzászólás: 192
Csatolások: 629
Azonosító: 172546
jó tippek csak nem szeretem a tojást sad.gif
2012. május 18. 13:04 #35
- törölt felhasználó -    
szerintem ezek jó tippek!
2012. május 18. 14:24 #36
- törölt felhasználó -    
Nem rossz tippek !!!
2012. május 18. 19:23 #37
nagyleona98
nagyleona98
visszatérő vendég

Státuszfamous
Hozzászólás: 426
Csatolások: 17
Azonosító: 173989
ezeket általában így csinálom
2012. május 18. 22:13 #38
darkgirl
darkgirl
visszatérő vendég

Státuszиногда, вместо тысячи слов, надо просто обнять ;)
Hozzászólás: 256
Csatolások: 45
Azonosító: 153286
Nagyon jó cikk, használható tippekkel.!
Többségüket használom, de a narancsról még nem tudtam, kipróbálom. smileeee.gif
2012. május 19. 15:46 #39
boomy
boomy
visszatérő vendég

StátuszHana Yori Dango<3 szar ez a szar pff
Hozzászólás: 299
Csatolások: 3
Azonosító: 159815
ki az a hülye aki ezt tudatosan csinálja glare.gif én nem hiszek az ilyen hajszépítő eljárásokban rolleyes.gif
2012. május 19. 19:31 #40
BlueSage
BlueSage
visszatérő vendég

StátuszTwitteren keress ;) Facebookomat megadom üziben ha kell. Ja éés nyár vaaaan!!<3
Hozzászólás: 102
Csatolások: 0
Azonosító: 167348
a ph-értées jó, azt majd megnézem, az enyémnek mennyi:D
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!