Ki nélkül fog folytatódni a Grace Klinika?
2012. május 09. 16:01
Én abban reménykedek, hogy Lexie-ékkel nem történik semmi rossz, és végül is Callie is remélem hogy marad majd!
2012. május 09. 20:01
|
|
kitty.14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.03. Hozzászólás: 1046 Csatolások: 0 Azonosító: 124080 offline
|
Én még csak a 7 évadnél tartók, de remélem Callie-t nem írják ki, mert miután Izzie elment ő volt az egyik kedvenc szereplőm. Remélem Izzie legalább az utolsó részben benne lesz.
2012. május 09. 21:46
|
|
AMayaÁtérző *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.17. Hozzászólás: 2108 Csatolások: 755 Azonosító: 43838 offline
|
Remélem ezek csak találgatások.Nekem minden főszereplő hiányozna.De ez mégiscsak sorozat és fel akarják dobni a történetet valahogy.És amiről beszélnek az csak jó reklám nekik.
2012. május 10. 10:09
Akik biztos, hogy nem mennek el azok Derek, Meredith, Cristina és Owen. A fő elemek ők így ezt biztosra vehetjük.
2012. május 11. 15:17
! SPOILER !
2 évados szerződést írt alá megerősített információk szerint: Ellen Pompeo (Meredith), Patrick Dempsey (Derek), Sandra Oh (Cristina), Justin Chambers (Alex), James Pickens JR (Webber) és Chandra Wilson (Bailey).
Így még inkább leszűkült a kör.
Nekem Callie és Owen a legesélyesebbek.
2 évados szerződést írt alá megerősített információk szerint: Ellen Pompeo (Meredith), Patrick Dempsey (Derek), Sandra Oh (Cristina), Justin Chambers (Alex), James Pickens JR (Webber) és Chandra Wilson (Bailey).
Így még inkább leszűkült a kör.
Nekem Callie és Owen a legesélyesebbek.
2012. május 18. 13:18
SPOILER
NEE MÁÁR!! Most néztem meg a finálét, és hát pont a kedvenc karakterem halt meg, ami elég nagy szemétség... még most is sírok!!
SPOILER VÉGE
Remélem hogy a többiek benne maradnak, én szinte minden szereplőt imádok...
NEE MÁÁR!! Most néztem meg a finálét, és hát pont a kedvenc karakterem halt meg, ami elég nagy szemétség... még most is sírok!!
SPOILER VÉGE
Remélem hogy a többiek benne maradnak, én szinte minden szereplőt imádok...
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: