Kokainhoz hasonló függőséget okoz a jégkrém
2012. április 24. 16:13
|
|
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 691 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline
|
Hát én nagyon imádom a jégkrémet/fagyit, de egy idő után már úgy vagyok vele, hogy túl sok.
2012. április 24. 16:14
Ez az egyetlen "drog" amiről soha nem fogok leszokni;):)
2012. április 24. 16:16
|
|
HeyItsLinnyhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 173998 offline
|
Nem baj, én akkor is fogok fagyit enni.
imádom és kész.
<3
2012. április 24. 16:22
porcukormókus97 egyetértek, egy idő után (pláne nyáron) már muszáj azt mondanom, hogy stop!
2012. április 24. 16:52
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez szerintem orbitálisan nagyon hülyeség..:/
2012. április 24. 17:05
Én már akkor egy jó ideje függő vagyok és nem áll szándékomban leszokni!!
2012. április 24. 17:36
|
|
rózsaszínvattacukorvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.10. Hozzászólás: 396 Csatolások: 2 Azonosító: 155025 offline
|
HeyItsLinnyh egyetértek
2012. április 24. 17:39
|
|
Weronycaaa_69 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.02. Hozzászólás: 1214 Csatolások: 0 Azonosító: 130425 offline
|
hát nem azért, de szerintem ez hülyeség.
2012. április 24. 17:46
Én akk függő leszek de abbahagyni a fagyi evését vagy nyalását nem fogom...
*-* <3 xDD
2012. április 24. 17:55
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Azért talán ennyire nem kellene túlozni
@dll89
Ebben van valami,én függőnek vallom magam,és a csokoládéból sem tudom mi az elégséges mennyiség.Egy nagy tábla milka semmi tud lenni egy nap.Csak győzzem venni
Ebben van valami,én függőnek vallom magam,és a csokoládéból sem tudom mi az elégséges mennyiség.Egy nagy tábla milka semmi tud lenni egy nap.Csak győzzem venni
2012. április 24. 17:56
Idézet (selena_taylor_fan @ 2012.04.24. 10:48)
Eddig is tudtuk,hogy van a jégkrémben egy ilyen szer (bocsi a hülye megfogalmazásért),de ugyanúgy van a kávéban (amiben olyan szer van,amitől felpörögsz),a teában,a csokiban,az üdítőkben,az alkoholban,a cigiben (ebben is ilyen függőséget okozó szer van),sőt még a gyógyszerekben is van és még egy csomó mindenben.De amik ezekben vannak,azok úgynevezett legális drogok.Itt nem ezekre a kemény drogokra kell gondolni.Miért,aki csokit eszik,vagy kávét iszik,arra gondolom nem mondod rá,hogy drogos.Amik ezekben vannak max akkor károsak,ha tényleg ész nélkül,mértéktelenül fogyasztod őket,az alkohol is csak akkor káros,ha mértéktelenül fogyasztod.
Annyira sajnálom, hogy még nem került ki a cikkem, pedig írtam egy fantasztikus cikket a drogokról, ahol szét van szedve az egész, definiálva van meg minden. Ha az felkerült volna, akkor a tagok tisztában lehetnének a dolgok miben létével, ugyanis elmagyaráztam, hogy mik a legális drogok és a kemény drogok.
A jégkrémben, csokoládéban, üdítőitalokban lévő "szer", ahogyan fogalmaztál az tulajdonképpen a glükóz, másik nevén szénhidrát. A cukor az semmiképpen sem számít még könnyű drognak sem. Igaz, fel tudsz pörögni tőle, de azért, mert üzemanyagot adsz a sejtjeidnek, tehát még több ATP molekula tud felszabadulni, így még több cukort tudsz elégetni.
Viszont a kávéban található "szer" a koffein, ami valóban a legális drogok közé sorolható. A teában is szintén koffein található, és csak annyiban különbözik a kávétól, hogy lassabban hat, de tovább tart a hatása.
A cigarettában nikotin, kátrány, és egyéb más mérgező anyag van. Azért számít könnyű drognak, mert igazából a dohánylevelet szívod el, az pedig már drognak minősülő készítmény. Egyébiránt a nikotin mellett leginkább az elbóduló érzés függője leszel. Dohányzás alatt az agyad oxigén hiányos állapotba kerül, ami egy fajta bizonyos bódító állapotot idéz elő.
"Amik ezekben vannak max akkor károsak,ha tényleg ész nélkül,mértéktelenül fogyasztod őket,"
A cigi az hihetetlenül káros, szóval a túlzott fogyasztása nem ajánlott. Ahogyan a koffein (kávé, tea, energiaital stb.) szívrohamot is tud okozni, valamint alapjában a szervezetednek sem túlzottan tesz jót, hogy őszinte legyek. A kávé a csersav miatt egészséges, de a sok koffeintől rosszul tudsz lenni. Míg a túlzott glükóz fogyasztástól kettes típusú diabetesed (cukorbetegséged) lehet.
"az alkohol is csak akkor káros,ha mértéktelenül fogyasztod."
Halljuk mindenhonnan, hogy a vörösbor vérképző. Valóban nem árt meg neked, ha naponta megiszol egy fél deci bort, de mindezek mellett köztudott, hogy az alkohol pusztítja az agysejteket, amik NEM termelődnek újra. Valóban nem árt meg, ha évente iszol egy-két pohár bort vagy pezsgőt, de roncsolja a májadat és pusztítja az agysejtjeidet is.
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Annyira rossz a helyzet, hogy már azt tervezgeti Blake Lively, hogy Európába költözik
Nem látják szívesen már az USA-ban.
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Ryan Reynolds megszólalt felesége, Blake Lively és Justin Baldoni jogi ügyében
Megszólalt a jogi csata közepén.
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Felismerhetetlen új frizurájával Christina Aguilera
Új frizurával jelent meg.
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Jessica Chastain levágatta az ikonikus tincseit
Olyan menő bobra váltott, hogy te is ilyet akarsz majd.
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Kék szemöldökkel jelent meg Amanda Bynes
Merész külsőre váltott.
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Nagypapa lett Eddie Murphy és Martin Lawrence
Közös unokájuk született.
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Dylan Sprouse fegyverrel tartott fogva egy betolakodót
Palvin Barbara hívta a rendőrséget.

0 felhasználónak tetszik: