SP nem jutott volna tovább a Megasztárban
2012. május 05. 10:57
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
hát ez meg mi volt?
ez nagyon gáz
2012. május 07. 12:10
Borzalmas ez a "ficsúr" bárhol énekel! Szánalmas!
A mentegetőzés azért megvolt hátha elhiszi neki valaki de...mostfigyelj!...NEEM!
A mentegetőzés azért megvolt hátha elhiszi neki valaki de...mostfigyelj!...NEEM!
2012. május 08. 17:34
|
|
Davalineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.08. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 175124 offline
|
„Nincs mit szépíteni a dolgon, az előadásom valóban közel sem volt tökéletes. Hivatkozhatnék a nem megfelelő körülményekre, vagy arra, hogy olyan közönség előtt léptem fel, akik nem rám voltak kíváncsiak, hanem a szeretteikre, ezért nem éreztem jól magam a színpadon, de nincs értelme szabadkozni. Elszúrtam. Durva hetek állnak mögöttem, rengeteg nagykoncert próbával, kimerültem, nem koncentráltam rendesen az előadásra. Tényleg sajnálom, ha ezzel bárkinek csalódást okoztam, remélem, a jövő heti lemezbemutatón sikerül jóvá tennem, és mindenki elégedetten távozhat a Millenárisról szombaton”
ez miről beszél?! soha nem volt hangja,és nem is lesz!ennyi xd
ez miről beszél?! soha nem volt hangja,és nem is lesz!ennyi xd
2012. május 09. 23:33
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
De basszus Sp!! Ha már a zeneiparból nem takarodsz el a francba, akkor legalább tanuld már meg használni a playbacket!! Idióta!!
2012. május 10. 16:45
Nem csodálom..Mixelt ..... mikor meg élőben kéne nyomni olyan hamis, h 2 kilóméteres közteben kihal a madárállomány..-.-
2012. május 12. 15:55
|
|
GaHeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 156073 offline
|
Mondjuk én nem értem SP-t, de igazán~ Egyszer voltam fellépésén és akkor érdekes módon végig playbackelte az egészet... akkor ezt itt miért nem tudta megcsinálni? Azon a fellépésen oké hogy most 150-200 ember előtt leégeti magát, de itt a TV-ben pedig a fél ország előtt, az gáz! Ez SZÁNALMAS volt SP!! -.-
2012. május 14. 14:40
|
|
stengerkittiಌ†Drømmende†ಌ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 1296 Csatolások: 596 Azonosító: 142983 offline
|
Hát én szeretem SP-t de ez tényleg elég sz.ar
2012. június 05. 19:26
|
|
Bibikeke1 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 761 Csatolások: 0 Azonosító: 176733 offline
|
Mi volt ez a szörnyű alpáriság??? ez a suttyóságnak egy olyan szintje volt, amire én nem vagyok kíváncsi!!! Ha valaki ilyen produkcióval jelentkezett volna a Megasztárba mindenki körberöhögte volna.....Ez tényleg szánalmas.... eddig nem szerettem SP-t. Ez most sem változott meg...
2012. július 13. 16:23
én eddig se voltam oda érte.... és ezután se leszek!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: