Starity

Öt indok, amiért a tinédzserek anorexiások lesznek

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. május 07. 00:01 #81
bett
bett
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 114
Csatolások: 0
Azonosító: 140849
Teljesen jó cikk, de azt se felejtsük el, hogy ez fordítva is igaz, rengeteg ember az ételben keres vigaszt és személyes, érzelmi kapcsolatot épít ki velük.
2012. május 08. 12:12 #82
Zsani83
Zsani83
új tag
Hozzászólás: 7
Azonosító: 161038
Szerintem az is nagy probléma, hogy sokan nem tudják(vagy nem akarják elhinni), hogy aki már gyerekkorban fogyókúrázik mennyire tönkreteheti a szervezetét egy egész életre. Az én környezetemben is vannak túl sovány lányok és találkoztam már olyannal is, akinek elkezdett kihullani a haja mire a szülei észrevették, hogy valami nem stimmel...Én csak nemrég láttam a Human Body kiállítást, szerintem érdemes megnézni már minél fiatalabb korban, hogy láthassuk mi zajlik a testünkben!
2012. május 08. 23:57 #83
MJJBarby
MJJBarby
új tag

Státusz[b] Döbbenetes, mire képes az ember, ha megvan benne az akarat. *M.Jackson* [/b]
Hozzászólás: 66
Azonosító: 174828
Nem értem, sokan miért akarnak fogyni.. Én biztosan nem akarok anorexiás lenni! :/ A társaink meg csak ne kritizáljanak minket, nem mindenki lehet modell alkat wink.gif
2012. május 09. 13:50 #84
- törölt felhasználó -    
Azért akarnak fogyni, mert nincsenek megelégedve magukkal. Aki meg igenis elhízott, annak meg kell fogyni, mert az egészségére is káros lehet.
2012. május 30. 20:39 #85
Zsofcih
Zsofcih
új tag

Státuszsummer 2o12.
Hozzászólás: 13
Azonosító: 175745
majdnem minden igaz rám a felsoroltak közül... :/ de még nem vagyok anorexiás mert a szüleim nekem is észrevették... :/
2012. június 09. 14:58 #86
lola97122
lola97122
×Jigoku Shoujo×

Státusz"Ha kedves vagy másokhoz, akkor nem leszel az emberiség legalja."
Hozzászólás: 3206
Csatolások: 685
Azonosító: 143769
Én is fogyni akarok, mert rám fér, de koplalni tuti nem fogok. Sőt már most se koplalok, csak többször eszek keveset és amikor az időjárás megengedi akkor elmegyek sétálni vagy biciklizni. smileeee.gif Egyébként a cikkben felsoroltak közül egyik sem előnyös megoldás, kivéve az egészséges táplálkozás és a sport. Attól meg hogy ilyen módszerekhez folyamodnak a fogyáshoz, végeredményben nem biztos hogy elfogadják őket a társaik, találni fognak más okot hogy piszkálják. Én hamar megtanultam hogy nem érdemes másoknak megfelelni, mert ha azon változtatok ami nekik nem tetszik, akkor valami más "hibát" találnak rajtam/bennem. Úgyhogy visszatértem önmagamhoz, és ha ez valakinek nem tetszik akkor az az ő baja, senki kedvéért nem fogok megváltozni, úgy nézek ki és olyan a stílusom ahogy nekem tetszik és teszek mások véleményére.
2012. június 23. 16:55 #87
- törölt felhasználó -    
Én ha fogyni akarok ugyan úgy eszek csak max egészségesebb ételeket.Én inkább a sportot jobb ötletnek látom bár volt egy időszak amikor én is koplalni akartam de a szüleim lebeszéltek és a barátaim is mondták hogy hülyeség!Inkább sportoljak és jobban bevált..Meg egészségesebb étkezésnél nem kell azonnal vegának lenni mert aki vega az nem eszik húst.Ami vas hiányt okoz ami vérszegénységet.Én csak több gyümölcsöt és zöldséget ettem..Mondjuk azért mai napig szoktam kételkedni a testalkatommal kapcsolatban de van egy már majdnem anorexiás lány az osztályban és szegényre amint ránézek azonnal inkább örülök hogy én nekem nem ilyen az alakom..és ő is azért anorexiás mert mindenki csúfolja őt hogy csúnya és hogy ocsmányak a ruhái meg minden. sad.gif
2012. július 25. 16:26 #88
Bellsh1998
Bellsh1998

StátuszBarna vagyok gyakori szőke pillanatokkal ;D
Hozzászólás: 606
Csatolások: 37
Azonosító: 181061
igazad van Stellah2000
2012. július 25. 18:22 #89
- törölt felhasználó -    
Nem kell ide öt indok, elég egy is: MÉDIA!

Azt látják a tévében, a plakátokon, hogy csak akkor szép, sikeres valaki, ha csontsovány.
2012. november 07. 13:33 #90
- törölt felhasználó -    
Attól, hogy a mai világban élnek és felelnek meg.
2013. április 22. 20:05 #91
domi.s
domi.s
új tag

StátuszAki nem ismer, azt hiszi hülye vagyok...aki ismer az tudja.
Hozzászólás: 62
Azonosító: 199969
Hát..Ez az anorexia általában egy meggondolatlan dolog amiről , nem tudják ,hogy az életükbe is kerülhet .. A mostani emberek között már csak a kinézet számít ,ezért akarnak olyan sokan fogyni...
2017. július 04. 14:03 #92
Medeah.
Medeah.
ᴘʀᴇᴛᴛʏ ᴅᴇᴀᴅ ᴘᴏᴇᴛ

Státusz"girls support girls" no i only support nice girls
Hozzászólás: 2533
Csatolások: 656
Azonosító: 264638
Akármennyire lehetsz okos, és együttérző, de soha nem fogod megérteni hogy egy anorexiás/étkezési zavaros ember miért is csinálja azt amit. Egy fontos okot kihagytak: az anorexiát örökölni is lehet. (sajnos).
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!