A Mindig nyár széria sztárja ezúttal új oldaláról mutatja meg magát, ugyanis legújabb filmje egy igazi horror-thriller lesz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jesse McCartney Csernobilban
2012. április 09. 11:19
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
jól hangzik
remélem majd sikerül megnézem magyarul is
2012. április 09. 11:20
És Csernobilban is forgatták? Ha igen akkor minden tiszteletem, én be nem tenném a lábam oda semmi pénzért.
Egyébként arra kíváncsi vagyok hogy ők-e az egyetlenek, vagy most rácuppan mindenki erre a témára. Már úgy sincs semmi eredeti ötlet, tucatjával vannak remake-ek meg ilyen az első rész előtti részek, ezt a témát meg még úgysem pécézte ki senki
Egyébként arra kíváncsi vagyok hogy ők-e az egyetlenek, vagy most rácuppan mindenki erre a témára. Már úgy sincs semmi eredeti ötlet, tucatjával vannak remake-ek meg ilyen az első rész előtti részek, ezt a témát meg még úgysem pécézte ki senki
2012. április 09. 11:25
Nem hangzik rosszul , bár nem rajongok az ilyen filmekért.
2012. április 09. 11:32
|
|
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3307 Azonosító: 133484 offline
|
Biztos nem forgattak Csernobilban. A másik meg az, hogy ha olyan nagy és megbecsült szakember is dolgozik a filmen, mint a méltán népszerű Titanic II. egyik készítője, akkor csakis színvonalas és élvezhető alkotás lehet ez a horror.
(Yeah, you can detect sarcasm. A bit.)
1 felhasználónak tetszik:
Appalache
2012. április 09. 11:42
|
|
minamartinvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.01. Hozzászólás: 483 Csatolások: 177 Azonosító: 113676 offline
|
Nem csernobilban forgatnak hanem Pripjaty-ban. Láttam a trailert. Nekem elképesztően tetszik mert valós történetet és ijesztő helyen forgatnak mert láttam a városról képeke, csak kicsit megsépkelik gondolom.
http://www.imdb.com/title/tt1991245/
http://www.youtube.com/watch?v=Pp9xuquibQc
http://www.imdb.com/title/tt1991245/
http://www.youtube.com/watch?v=Pp9xuquibQc
2012. április 09. 11:51
megnéztem a trailert, és ez alapján a kivitelezés elég gagyira sikeredett. amúgy a történet nem rossz, de valaki készíthetne már egy normális horrorfilmet.
2012. április 09. 11:57
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
jaj de jo olyan rég nem hallotam Jesse McCartney -ről na de meg nézem a filmet az előzetest láttam és igaz a történet jobb mind ahogy meg van rendezve
2012. április 09. 12:04
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Ja,és igen.A Zónában mióta kaptak forgatási engedélyt?Oké,hogy nincs már sugárzás régóta, csak a szarkofág alatt,de utoljára 2006-ba forgathattak ott.
És Amy,gondolkozz már,hogy lenne erős a sugárzás?Tudod,van olyan,hogy felezési idő,és '86-ban volt tisztítás..Ajánlom mindenkinek a Csernobili csata igaz története című filmet, az mindent elmond,és fennt van a Youtube-on.
És Amy,gondolkozz már,hogy lenne erős a sugárzás?Tudod,van olyan,hogy felezési idő,és '86-ban volt tisztítás..Ajánlom mindenkinek a Csernobili csata igaz története című filmet, az mindent elmond,és fennt van a Youtube-on.
2012. április 09. 12:09
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
ÖÖÖ, én úgy tudom, ott van egy icipici sugárveszély. De csak egy icipici.
Egyébként nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű filmért, egy ilyen "fantasztikus" rendezővel kimennek Csernobilba vagy akár a közelébe is forgatni... Annyit még egy komoly film sem érne meg, nemhogy egy lerágottcsont-alapsztoris horror.
Angol tételben volt, hogy az ottani nukleáris hulladékot sosem lesznek képesek maradéktalanul eltávolítani. És még ha pici is a dózis... Csak jobb tiszta levegőt szívni, nem?
Egyébként nem hiszem, hogy egy ilyen kaliberű filmért, egy ilyen "fantasztikus" rendezővel kimennek Csernobilba vagy akár a közelébe is forgatni... Annyit még egy komoly film sem érne meg, nemhogy egy lerágottcsont-alapsztoris horror.
Angol tételben volt, hogy az ottani nukleáris hulladékot sosem lesznek képesek maradéktalanul eltávolítani. És még ha pici is a dózis... Csak jobb tiszta levegőt szívni, nem?
2012. április 09. 12:11
|
|
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12639 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline
|
Idézet (Ninaa. @ 2012.04.09. 12:04)
Ja,és igen.A Zónában mióta kaptak forgatási engedélyt?Oké,hogy nincs már sugárzás régóta, csak a szarkofág alatt,de utoljára 2006-ba forgathattak ott.
Nyilván nem ott forgatták. Amúgy ha akarsz te is meg bárki odamehet megnézni, ugyanis túrista utakat is szerveznek oda - persze vannak biztonsági előírások. Sugárzás elvileg már nem ér megfelelő távolságban, ámde ha felrugod a port a cipőddel és belélegzed - na abból már lehet baj.
1 felhasználónak tetszik:
Grace Benning
2012. április 09. 12:14
|
|
Ninaa.♛ smuldersholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.25. Hozzászólás: 1118 Csatolások: 117 Azonosító: 144054 offline
|
Toto,igen,igazad van,most néztem én is a Chernobyl Diaries-ről pár hírt,és úgy vettem ki,hogy a zónán kívül forgatták.Igen,a porból, mohából lehet baj..A turistautakról is hallottam, csak ugye az ukrán hatóság lezárta június körül,és nem tudom, megnyitották-e már újra.
Kapcsolódó sztárok
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Férjhez ment Szabó Zsófi - kiderült, ki lett a férje
Elkelt Szabó Zsófi, férjhez ment.
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Velünk véget ér: már a bírónak is elege lett Blake Livelyból
Tovább folytatná az ügyet.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Cannes-i filmfesztivál 2026 - így jelentek meg a sztárok I.
Újabb fotók a vörös szőnyegről.
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Chace Crawford végre elárulta, kivel jött össze a Gossip Girlből
Nagy szerelmek szövődtek.
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Második gyermekét várja a Ginny & Georgia sztárja
Ismét anya lesz Brianne Howey.
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Szőkére festette a haját Jessica Chastain
Egy sorozatot forgat éppen.
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Bella Hadid megmutatta az lehetetlenül vékony derekát
Elképesztően vékony a modell.
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Visszafordíthatatlan kárt szenvedett Blake Lively és Justin Baldoni karrierje?
Helyreállíthatják a hírnevüket Hollywoodban?