Az X-Faktor Keresztes Ildikó nélkül folytatódik?
2012. április 10. 18:56
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.04.10. 18:37)
Tavaly is eljátszotta ugyanezt és a fizetésemelés után mégis elvállalta 
Pont ezt írtam én is,hogy nem kell ezt biztosra venni.Tavaly is azt nyilatkozta,hogy nem biztos,hogy elvállalja a második szériát.Valami ilyesmit mondott,hogy "Ha most felkérnének,hogy legyek az X-faktor mentora,akkor nemet mondanék".Erre tessék.Ha több pénzt ajánlanak neki lehet,hogy most is meggondolja magát.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. április 10. 19:17
|
|
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline
|
Lili0120, én se.
tavaj se néztem..><:D
tavaj se néztem..><:D
2012. április 10. 19:45
|
lady_girlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 97 Csatolások: 0 Azonosító: 152573 offline
|
Idézet (mariana1998 @ 2012.04.09. 09:00)
Én nagyon remélem hogy marad mert ő a legnormálisabb mentor ! Meg a Fero! Nem hiányzik nekem egyáltalán hogy a Nagyképű beképzelt Gesztihez meg Malekhoz be tegyenek még egy majmot ! 
Keresztes a lenormálisabb mentor?Malek nagyképű?Nem tudom,hogy te hol élsz,de pont,hogy Keresztes Ildikó és Nagy Feró azok,akik patáriát csaptak,ha kiesett a versenyzőjük és bírálták a többi mentort.Maleknak az első szériában sorra kihullotak a csapatai,tavaly is az ő mentoráltjai között volt az első kieső,majd jött Tarány Tamás kiesése (ami a második széria legynagyobb igazságtalansága volt).De soha egy rossz szót nem mondott a többiekre,Ildikóval és Feróval ellentétben.Sőt a második szériában megmutatta Ildikónak,hogy hogy kell igazából sírni.Most őszintén Keresztes Ildikó szinte minden adásban hisztizett valamiért,de mikor ejtett tényleges és őszinte könnyeket?Kezdjük ott,hogy soha nem volt könnyes az arca.Malek egyetlen egyszer sírt,de az őszinte volt,és nem egy Keresztes féle műhiszti.
2012. április 11. 01:09
És akkor mi van, ha elhagyja a műsort? Úgyis kerítenek majd egy másik bőgőmasinát vagy drama queent, akit a pokolba kíván a néző az érzelmi kitörései miatt. Ha ugyanolyan a természete, akkor tökmindegy, hogy most Keresztes Ildikónak, vagy Major Annának hívják az illetőt, egykutya.
2012. április 11. 14:51
|
|
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline
|
nincs bajom a személyével, de nem fog földhöz vágni, ha nem fog szerepelni a showban. a helyére ajánlanám Puzsér Róbertet, ő legalább valóban ért ahhoz hogy kritikát alkosson valakiről és határozott is.
2012. április 11. 15:08
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (Kiim @ 2012.04.11. 14:51)
nincs bajom a személyével, de nem fog földhöz vágni, ha nem fog szerepelni a showban. a helyére ajánlanám Puzsér Róbertet, ő legalább valóban ért ahhoz hogy kritikát alkosson valakiről és határozott is. 
Én utálom Puzsért,de abból a szempontból jó lenne,ha ott lenne,hogy úgy helyretenne egyeseket,mint annak a rendje.Őt biztos nem merné egyik se kioktatni és beszólni neki,hogy tartsa meg magának a véleményét.
2012. április 11. 18:29
én örülnék neki, ha nem lenne mentor..minden adásban elsírta magát..mondjuk fura lesz nélküle a műsor, de ez van.
2012. április 11. 18:58
|
|
completely |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.28. Hozzászólás: 697 Csatolások: 10 Azonosító: 161317 offline
|
na mindjárt sírok
2012. április 11. 20:46
|
|
Dayanara08új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 173022 offline
|
Én nem örülnék, mert nekem ez a megszokott, de úgy se mi döntünk ez felett :PPP
2012. április 12. 16:04
|
|
Lily17visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 376 Csatolások: 0 Azonosító: 125001 offline
|
pff..sztem a gesztit is lekéne cserélni!!!selena_taylor_fan egyetértek sztem a geszti péter helyére kéne betenni a puzsér róbertet,és jó lenne ha ildikó helyett találnának egy olyan énekesnőt aki legalább ért is ahhoz amit csinál. engem már egy kicsit idegesített az ildikó,főleg a műsírásaival,és azzal is h olyanokat vitt az élő showba akiket nem kellett volna.....:/
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.