Az X-Faktor Keresztes Ildikó nélkül folytatódik?
2012. április 09. 08:44
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Hát most erre tudok mit irni.Oké, én is sajnálom , de majd lesz más a helyére.
2012. április 09. 08:45
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Adná a Jóisten.De szerintem ennek nem nagyon kellene bedőlni:
1.A Csillag születikben is ez ment,hogy Oroszlán Szonja kivételével mindenkit lecserélnek.Erre tessék
2.A drága művésznő tavaly is azt nyilatkozta,hogy nem biztos,hogy el fogja vállalni a második szériát.Erre tudjuk mi lett
De ha ez tényleg igaz,akkor én határtalanul boldog leszek.Igazából nekem csak az a lényeg,hogy Malek maradjon,a többi nem érdekel.De ha lecserélik Keresztest,az még jobb lesz.
A válása miatt sajnálom,biztos nehéz lehet neki.De,amit az X-faktorban művel az szánalmas.
Komolyra fordítva:Szerintem tényleg nem lenne jó,ha ilyen lelkiállapotban elvállalná,mert mint tudjuk ő túlságosan is magára veszi az egészet és túlságosan is átlépi a mentor-mentorált viszonyt.
1.A Csillag születikben is ez ment,hogy Oroszlán Szonja kivételével mindenkit lecserélnek.Erre tessék
2.A drága művésznő tavaly is azt nyilatkozta,hogy nem biztos,hogy el fogja vállalni a második szériát.Erre tudjuk mi lett
De ha ez tényleg igaz,akkor én határtalanul boldog leszek.Igazából nekem csak az a lényeg,hogy Malek maradjon,a többi nem érdekel.De ha lecserélik Keresztest,az még jobb lesz.
A válása miatt sajnálom,biztos nehéz lehet neki.De,amit az X-faktorban művel az szánalmas.
Komolyra fordítva:Szerintem tényleg nem lenne jó,ha ilyen lelkiállapotban elvállalná,mert mint tudjuk ő túlságosan is magára veszi az egészet és túlságosan is átlépi a mentor-mentorált viszonyt.
2012. április 09. 08:53
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
selena_taylor_fan igazad van!! egyetértek!!
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 09. 09:00
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Én nagyon remélem hogy marad mert ő a legnormálisabb mentor ! Meg a Fero! Nem hiányzik nekem egyáltalán hogy a Nagyképű beképzelt Gesztihez meg Malekhoz be tegyenek még egy majmot !
2012. április 09. 09:13
én azért nem szeretném ha kimaradna, mert az X -faktor zsűriébe tartozik,és kész
2012. április 09. 09:15
|
|
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1878 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline
|
Idézet (mariana1998 @ 2012.04.09. 09:00)
ő a legnormálisabb mentor !
Idézet (mariana1998 @ 2012.04.09. 09:00)
Meg a Fero! Nem hiányzik nekem egyáltalán hogy a Nagyképű beképzelt Gesztihez meg Malekhoz be tegyenek még egy majmot ! 
Malek nagyképű
2012. április 09. 09:15
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Szegény
remélem nem váltják le..
2012. április 09. 09:19
|
|
Selena111look at the flowers™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 5421 Csatolások: 1635 Azonosító: 131691 offline
|
Yeeeee, hát én most elmondhatatlanul boldog vagyok, soha nem hittem volna, de akkor ha Ildit VÉGREEE kirakják újra nézni fogom az x faktort. Ildit borzasztóan utálom!
2012. április 09. 09:35
Idézet (Av Lavigne @ 2012.04.09. 06:42)
folytatódjon én anélkül is nézni fogom
Na ebben egyet értek!!! Én is!!
2012. április 09. 09:45
Sajnálom, én kedveltem Ildikót. Kíváncsi vagyok ki lesz az utód.
2012. április 09. 09:51
|
|
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline
|
Talán jobb is így...nem nagyon bírom őt mert,valamikor csak színleltet és nagy hisztériákat csap.Én megértem azt,hogy lelkiállapota véget nem tud mentorálni de számomra tényleg nem ő a legjobb zsűri tag.
mariana1998 írta:
Meg a Fero! Nem hiányzik nekem egyáltalán hogy a Nagyképű beképzelt Gesztihez meg Malekhoz be tegyenek még egy majmot !
Forrás: http://starity.hu/magazin/26386-keresztes-ildiko-nelkul-folytatodhat-az-x-faktor/#ixzz1rWkcIYMB
Hát ez jó...ha nem lehetett volna észrevenni akkor pont,hogy Feró és Ildikó csinált nagy hisztit abból ha csak egy mentoráltját is elveszítette...Geszti Péter és Malek Miklós is csaphatott volna egy nagy hisztit amiért oda lett a versenyzőjük ahhoz képest ők nem panaszkodtak.Szóval én nem tudom,hogy a te szemszöged,hogy ítéli de az enyém azt mondja,hogy inkább a Geszti Péternek és a Malek Mikinek kell maradnia mert,ők legalább normálisak.
mariana1998 írta:
Forrás: http://starity.hu/magazin/26386-keresztes-ildiko-nelkul-folytatodhat-az-x-faktor/#ixzz1rWkcIYMB
Hát ez jó...ha nem lehetett volna észrevenni akkor pont,hogy Feró és Ildikó csinált nagy hisztit abból ha csak egy mentoráltját is elveszítette...Geszti Péter és Malek Miklós is csaphatott volna egy nagy hisztit amiért oda lett a versenyzőjük ahhoz képest ők nem panaszkodtak.Szóval én nem tudom,hogy a te szemszöged,hogy ítéli de az enyém azt mondja,hogy inkább a Geszti Péternek és a Malek Mikinek kell maradnia mert,ők legalább normálisak.
1 felhasználónak tetszik:
selena_taylor_fan
2012. április 09. 09:53
azthittem a sok hiszti miatt tennék ki a szűrét. igaz hogy idegesítő, de legalább nézettséget hozott
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.