Keresztes Ildikót rosszul érintette, hogy férje, Kicska László elhagyta, ráadásul egy fiatalabb nőért. Nemrégiben már jegygyűrűje nélkül láttuk, ami azt jelenti, elfogadta, hogy vége a nagy szerelemnek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Az X-Faktor Keresztes Ildikó nélkül folytatódik?
2012. április 09. 06:42
ohh ne már.én úgy szeretem a X-Faktorban Ildikót,ő a legjobb zsűritag.Elég volt a csillag születikben a zsűriváltozás,nem kell az itt is.Ezek a zsűritagok nagyon jók
2012. április 09. 07:43
|
|
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 636 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline
|
Sajnálom Őt a férje volt a sze*ét
2012. április 09. 07:47
Nekem oly mindegy. Mármint sajnálom Ildikót, de nem vagyok oda ezekért a hülye tehetségkutató showkért.
2012. április 09. 07:54
Nee :'( Ildi nélkül nem lesz az igazi az X-faktor
Minél előbbi gyógyulást
2012. április 09. 08:04
EZ AZ!!!!!!!!!!!!!!!! Végre nem sírógörcsöket néznünk!!!!
De azért én is sajnálom!
De azért én is sajnálom!
2012. április 09. 08:04
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Sajnálom szegényt!
Az bisztos,hogy nélküle a Xfaktor nem lesz az igazi
Az bisztos,hogy nélküle a Xfaktor nem lesz az igazi
2012. április 09. 08:09
Azért én is sajnálom, az X-faktor sokat jelenthetett neki..
2012. április 09. 08:10
sajnálom,de nem ártana egy másik mentor a helyére mert szerintem az álandó sírógörcsétől rengetegen a falnak mennek,plusz mint mentor egy csomószor nem érzett rá arra hogy milyen dalt kéne adnia a fiúknak...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.

0 felhasználónak tetszik: