A sírás jó dolog
2012. április 09. 11:22
|
|
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline
|
jó cikk. Én különösen érzékeny vagyok a filmbeli drámákra. Pl. szinte ha szomorú, ha vidám a vége, nekem tök mindegy, akkor is elbőgőm magam. még a Harry Potter 7/2-n is sírtam a moziban
2012. április 09. 14:48
|
|
hana001звезда ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.13. Hozzászólás: 1716 Csatolások: 1266 Azonosító: 98592 offline
|
Én soha, senki előtt nem szégyellem a könnyeimet. Ha úgy érzem sírnom kell, sírok is. Szerintem ez nem a gyengeség jele, csupán az érzelmeink kifejezésének egyfajta módja. Ahogy a cikkben is le van írva, nem csak egyféle sírás létezik. Sírunk meghatottságból, sírunk bánatunkban, sírunk a fájdalomtól is. Természetemből adódóan nálam könnyen eltörik a mécses, de soha nem éreztem azt, hogy ez rossz dolog lenne, vagy hogy depressziós lennék. Ha bánatosak vagyunk egy kiadós sírás mindig jót tesz, valóban jobban tudunk utána gondolkodni, és teljesen másként látjuk a dolgokat. De örömünkben is itathatjuk az egereket, ez velem például elég sokszor előfordul. Eddigi tapasztalatom alapján úgy vettem észre, bár az érzékeny emberek többet sírnak mások számára érthetetlen dolgokon ( film, zene, stb. ), ők hamarabb észreveszik az élet apró csodáit, mint mások, így sokkal boldogabbak is.
Szóval a sírás nem véletlenül lett ,,kitalálva'', nem kell szégyellni a könnyeinket
Szóval a sírás nem véletlenül lett ,,kitalálva'', nem kell szégyellni a könnyeinket
2012. április 09. 15:28
|
|
LeslieLoravisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 441 Csatolások: 0 Azonosító: 138039 offline
|
hmmm.jobban tudunk gondolkodni? Akkor jól kibőgöm magam, mielőtt elkezdem tanulni a kémia tételeket
)
2012. április 09. 15:32
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Jaj, élvezet ilyeneket olvasni! Komolyan nagyon érdekes cikk! Én például kifejezetten szeretek sírni, mert tényleg annyira megnyugtatja a testemet, lelkemet. Egyik ismerősöm mondta, hogy a sírás sosem jó, emlékszem, mindig kijavítottam, mondtam is, hogy igen is vannak pozitívumai! Na és tessék! Ezt a remek cikket biztos az orra alá fogom dugni!
1 felhasználónak tetszik:
hana001
2012. április 09. 20:55
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Jó cikk.
Amúgy én is gyakran sírok...
Amúgy én is gyakran sírok...
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Victoria Beckham elárulta, mi az az egy dolog a divatban, amit nem enged meg a lányának
Van valami, amit Harper Beckhamnek nem lehet.
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Korábbi alkalmazottja pereli Kylie Jennert
Kiderült, hogy mivel vádolják.
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivágták Sydney Sweeney-t Az ördög Pradát visel folytatásából?
Kivághatták a cameoszerepét.
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Alig takarta valami Charlize Theront az új filmje premierjén
Éppen, hogy nem látszott ki semmi.
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Kiderült, Chris Pine is visszatér-e a Neveletlen hercegnő folytatásában
Megszólalt a könyvek szerzője.
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Lana Del Rey exének fáj, hogy mással van az énekesnő
Clayton Johnson az érzéseiről beszélt.
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett
Rihanna nagyon megváltozott, mióta anya lett